Quote Originally Posted by Spe1907 View Post
Muhtemelen -8 PA a sahip olur ve gelişince en fazla yedek olacak kadar iyi olur geçen seneki gökay ve okan gibi. geçen sene 11.3 ten önce galatasarayda berkin arslan diye bir oyuncu -9 PA a sahipti, wikiden baktımda skora katkı olarak Recep ondan çok daha iyi duruyor ama yinede hiç umutlu değilim. ben geçen sene Stoch'un PA sını görünce çok şaşırmıştım. Stoch oyuna 20 yaşında başlıyor, sercanda 20 necip ise 19. Stoch Twentenin şampiyon kadrosunun yıldızlarından biri olarak geliyor fenere ,diğer iki oyuncuyu biliyoruz zaten. diğer ikisine -9 PA verilirken stocha 155 civarı PA verilmişti gerçekten şaşırtıcı.
Aykut Kocaman bile, Recep'i Alex'in veliahti olarak goruyor. en fazla yedek degil as takim oyuncusu olmali gelisince.

Gecen sene Okan yine de gelistirme kaydediyordu ama Gokay'da hicbir ilerleme yok. Herkes'te ne kadar yetenekli oldugunu biliyor.

Fenerbahce Arastirmacisi bunlara hic dikkat etmiyor. Genc oyuncularin tek bir macini izlemeden profillerini kafadan yapiyorlar