Dakika 77 aklıma takıldı benim. Emre Güngör topa elle müdahale etti, hakem serbest vuruşu verdi ama kartı gösteremedi oyuna hemen başladığı için Beşiktaş'lı oyuncular. Fernandes kullandı Edu kontrol edemedi topu kaptırdı, hakeme baktım devam diyor. Sonra birden karar değiştirdi, oyunu durdurdu, Emre'ye sarı kartı gösterip tekrar kullanılan serbest vuruşu Beşiktaş'a ikinci kez verdi...
Sonrası Kayserispor savunmasında bir gol tehlikesi, İbrahim Toraman'ın burnu kırıldı, devamında Beşiktaş 10 kişiyken Kayserispor'un ikinci golü geldi. Ben mi çok ince düşünüyorum sizce? Bana göre ciddi bir hatanın oyuna etkisi bu.

Genel olarak maça baktığımda Simao'nun sezon başından beri kötü performansı devam ediyor, daha ne kadar sabredebilecek Carvalhal bilmiyorum ama hiç faydası yok takıma. Guti ilk yarı istekliydi ama ikinci yarı düştü oyundan, maç kondüsyonununn da eksikliği var tabi, pek etkili olamadı takımı gibi. Ama ilk yarıda çok iyi bir frikiği vardı, atlamayalım. Kayserispor takım olarak çok iyiydi. Sezon başından beri süregelen şanssızlığı bu kez kırdılar bence. Bu özgüvenlerini de tazeleyecek, gelecek haftalarda daha iyi bir Kayserispor izleyebiliriz. Amrabat zaten başlı başına bir olay Müthiş etkili, Quaresma'dan daha etkili ve faydalıydı bugün de. Genç kaleci Gökhan'da sonuca etki eden oyunculardan birisiydi, ekstra motivasyonla sahada hatasız bir maç çıkardı. Başı sağolsun, maç sonundaki halini görünce bende duygulandım çok...