Quote Originally Posted by burakurhan View Post
Sercan'in hizi da gercekten 18 ise bana bir kere Sercan'in attigi bir depari hatirlatin lutfen.Veya siz Sercan'i kimin yanindan gecerken animsiyorsunuz da bu ozellik Sercan'da 18 oluyor?

Buyrun benim hatirladiklarim :

Bir Fenerbahce-Manisa maci hatirlarim ornegin, Dia'nin Manisaspor yari sahasini yaklasik 3 saniyede gectigi.

Bir Besiktas-Bursaspor maci hatirliyorum Ibrahim Toraman'in geriden gelip Sercan'i yakalayip net bir golu onledigi.

Zihnimi zorlasam bunun gibi bir suru ornek bulabilirim size emin olabilirsiniz.

Ve inanin Emre,Selcuk ve Caner konusundaki yorumunuza da sonuna kadar katiliyorum.
Diger konularda anlastik diyebiliriz saniyorum.

Ben Sercan'in her macini izlemedim ama aklimda cok net bir sagnak yagmur altinda oynanan Besiktas maci var, Sercan 3-4 defa butun Besiktas savunmasini hiziyla gecip kaleciyle karsi karsiya kaldigini animsiyorum. Galatasaray'a geldigine gore cok daha fazla goz Sercan'i izleyecektir eminim.

Emre, Selcuk, Caner konusuna katiliyorsaniz, oyuncularin hizlarinda genel bir indirim gerektigini dusunuyorsunuz demektir. Olabilir. Ama acikcasi tam da emin degilim. Mesela lig genelinde hiz ortalamasina baktigimda ve diger ulkelerin en ust ligleri ile karsilastirdigimda, 27. sirada oldugumuzu goruyorum. Daha da dusurmek ne kadar dogru olur, acikcasi pek de emin degilim.