1 ile 30 arası toplam 66 sonuç

Konu: [12.0.0] Recep Niyaz

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Nereden Alex'in veliahtı olduğu kanısına vardınız? Kendisini çok fazla izleme şansına erişememiştir sanırım Cengiz abi, büyük ihtimalle özellikleri random başlar.

Şahsen ben 1 kere izleyebildim,o da kuzenimin U15 maçında oynuyordu. Muhammet'e çok benzer bir profil gelebilir oyun zekası çok yüksek. Frikikleri fena değil,belki o vuruş 1 kerelik şansıyla olabilir ancak benim o maçtan gözlemleyebildiğim bu. Furkan abi eğer izleyebildiyse o da yorum yapar.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Nereden Alex'in veliahtı olduğu kanısına vardınız? Kendisini çok fazla izleme şansına erişememiştir sanırım Cengiz abi, büyük ihtimalle özellikleri random başlar.

Şahsen ben 1 kere izleyebildim,o da kuzenimin U15 maçında oynuyordu. Muhammet'e çok benzer bir profil gelebilir oyun zekası çok yüksek. Frikikleri fena değil,belki o vuruş 1 kerelik şansıyla olabilir ancak benim o maçtan gözlemleyebildiğim bu. Furkan abi eğer izleyebildiyse o da yorum yapar.
    Aykut Hoca'da veliahti olabilecegini soyledi. Recep'in bircok macini izledim. Dikine oynamayi seven, teknigi ve oyun zekasi cok yuksek bir oyuncu. Son vuruslarda da gayet iyi.

Daha 15 yasindayken A2 takimiyla maclara cikiyordu. Ve 8 macta 7 golu vardi.

Mesaj Yetkileri