Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • CSKA kazanır

8 47.06%
  • Berabere biter

2 11.76%
  • Trabzonspor kazanır

7 41.18%
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: CSKA Moskova - Trabzonspor [Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maç]

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3 golde defans hatasından geldi...Defans çok ileri çıkıyor valla sıradaki maçta Burak'ın olacağını düşünürsek Trabzonspor sağlam defans yaparsa evinde CSKA'yı yener...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

takımda 3 tane ilk 11 oynayabilecek oyuncu eksiği var, üçü de forvet. yapacak birşey yok, oynadık oynadık sonu gelmedi, defans da yoruldu goller de arka arkaya geldi.

ne lille ve interden sonra cska bizden 3 puan almayı hakedecek top oynadı, ne de biz puan almamayı hakedecek top oynadık. umarım Avni Aker'de yeneriz bu takımı. eğer yenersek problem olmaz bizim için.

Cska'yı Avni Akerde yenip, Lille ile de beraberliğe yatacağız, ve Inter'in tüm maçlarını kazanmasını bekleyeceğiz. Gruptan çıkma formulü budur.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bir sorum var. şimdi biz bu grupta 8 puan topladık diyelim. o 8 puanla gruptan çıkmak ile, o 8 puanla 3. olup avrupa ligine devam etme arasında ülke ve takım puanına katkı bakımından fark var mıdır? yoksa mühim olan toplanan 8 puan mıdır?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kötüydük.Doumbia'yı tutarsak tamadır demiştim tutamadık.Gol atamayacağımız belliydi.Takımda forvet yokki kim atsın golü.Neyse artık bu maçı unutup Bursa maçına konsantre olmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

maçın rusya'da oldugunu unutmuşum maç izlemeye gelmiştim ama bitmiş. Trabzon iyi mücadele etmiş sanırım ama skora yansımamış.Diğer maçlara inşallah
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

bu tur seyler ne zaman bitcek acaba.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by byariff View Post

hiçbir zaman
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ne yazık ki sadece Fenerbahçe taraftarıda değil böyle şeyleri yapan.Hiç beklemezdim ama bizim taraftarımızda yapmış yapacağını.

Edit:Bugünkü maçtan değil bu görüntü.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

en fazla 5-10 kişidirler takmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Elbet birgun hepimizin Turk oldugunu anlicaz ama ne zaman Mac icin diyecek sozu Ertem Sener soyledi
    Last edited by GeNç KaRTaL : 19.Ekim.2011 at 01:17

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

bu gerçekten üzücü. yani ben Fenerbahçeliler bizi sevsin, bize ölsün demiyorum. ama 'bazıları' 'Trabzonspor hakederek gitseydi sonuna kadar desteklerdim, ama haksızca gidiyorlar' gibisinden mazeretler uyduruyor ya, hani sevmiyorsun anlaşılır da böyle mazeretle insanı aptal yerine koymak yakışmıyor.

Neyseki Inter Lille'i yendi. bize düşen belli, Cska'yı yenip Lille'den de bir puan almak. Inter iki takımı da evinde yener. Şu Cska'yı biraz dikkat, bir de Burak ile Trabzonda yeneriz bence. Defansları hiç iyi değil (bizden kötü olmasın) ve her yan topta tehlike yaşattık. Umarım yeneriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hiç böyle olaylar olmamışken bizim karşımızdaki bütün taraftarların yaptığı şey , ayrıca habertürk röportajlarını okudum biz moskovoda yaşıyoruz cska moskova taraftarıyız aynı zamanda fenerbahçeliyiz demişler , gerçi demelerine de gerek yok trabzonspor'un avrupadaki rakiplerini destekliyorum , yenilmesini istiyorum , kimseyi de aptal yerine koymuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    bu gerçekten üzücü. yani ben Fenerbahçeliler bizi sevsin, bize ölsün demiyorum. ama 'bazıları' 'Trabzonspor hakederek gitseydi sonuna kadar desteklerdim, ama haksızca gidiyorlar' gibisinden mazeretler uyduruyor ya, hani sevmiyorsun anlaşılır da böyle mazeretle insanı aptal yerine koymak yakışmıyor.

Neyseki Inter Lille'i yendi. bize düşen belli, Cska'yı yenip Lille'den de bir puan almak. Inter iki takımı da evinde yener. Şu Cska'yı biraz dikkat, bir de Burak ile Trabzonda yeneriz bence. Defansları hiç iyi değil (bizden kötü olmasın) ve her yan topta tehlike yaşattık. Umarım yeneriz.
    Evet duran toplarda birhayli tehlikeli olduk.Bakalım içeride ki maçı kazanırsak 7 puana ulaşırız.İnter 2 takımıda iç sahada yense lider çıkar zaten.Lille deplasmanından puan alamsakta Lille 5 CSKA 4 bizde 7 puanda oluyoruz.Bu durumda Trabzonspor - İnter maçından alınacak 1 puan bizi üst tura götürür yada en kötü UEFA'ya.

Maçı İzledim Trabzonun Yaratıcı 10 Numara Tabiriyle Bir Oyuncuya ve Kuvvetli, Rakip Defansı Parçalayan Bir Santrafora İhtiyacı Var Elindeki Forvetlerden Ne Halil, Ne de Brozek Bu Tip Adamlar Değil Defans ve Ortasahası Derli Toplu Beğendim İlerde Tutmasına Rağmen Defansı Kuru Çıkışlar Sonunu Hazırladı Eğer 1-1'i Yakalayabilseydi Çok Farklı Olurdu. Ama Oyun Kuracak Takımı Atağa Kaldıracak Pas Yapacak Adamdan Yoksun

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Aslinda Trabzonda 10 numara bollugu var da, ilerde bunu degerlendirecek tek forvetleri var, Burak. Yoksa Zokora disinda hepsi yetenekli ortasaha, Serkani sag bek diye sayarsak. Bitirici kosulari ve vuruslari yapicak forvet eksikliginden maci verdi TS. Gol yemeyecek takim degildi yoksa CSKA. Uzun sure 1-0 gitti mac ve TSde forvetler butun mac naptilar merak konusu .

Hep İlerdeydi Ama Çok Savruktu Takım İlerde. Bir Allah'ın Kulu Oyunu Yönetemez mi Yahu Ne Pas Var Ne Bişey Var Hiç Oyun Kuramadılar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ilk yarinin sonuna kadar ya da gole kadar diyelim, gayet iyidi top hakimiyeti ama geriye dusunce sendeledi o konuda TS. Kurgu tamamen 0-0 in uzerine kurulmus. Golden sonra duzen bozuldu tamamen, dedigin gibi takim savruldu.

18. Default

Kaleyi bulan şutu olmadı ki dün akşam Trabzonspor'un. Son vuruşlarda çoook kötüydüler. Sadece hatırladığım ilk yarıda Alanzinho'nun kaleciye faul yaptığı pozisyonda (hakemin devam ettirdiği) Halil'in boş kaleye topu gönderemediği şut. Başka yok herhalde. CSKA'nın 5 şutu kaleyi buldu 3'ü gol. Bitiricilik farkı buradan da belli. İnşallah kalan maçlarda Burak sahada olacak. İki maç Avni Aker'de, bir maç Fransa'da. Trabzonspor bu gruptan çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Tartışma çıkarmak gibi olmasın ama G.Saray taraftarları biz Chelsea ile çok önemli bir maça çıkacakken onları havaalanında karşılayınca neden böyle tepkiler gelmedi ???

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bedirhan gökçenin güzel bi lafı var

sen benden temiz değilsin ki.

afeneri beşiktaşı galatasaraylısı trabznlusu hepsi yapıyor bunu hepsine de örnekler çıkartabiliriz sonuçta futbol o kadar gözümüzü boyuyor ki takımlar ırkımızın önüne geçiyor

hiç kimse temiz değil kimse kimseyi bu konuda suçlayamaz özeti bu

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yanliz Glowackinin attigi gol ofsayt degil gibi geldi bana.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Gol: Trabzonspor: 0 – CSKA Moskova: 3
    Toplam Şut: Trabzonspor: 14 - CSKA Moskova: 13
    İsabetli Şut: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 5
    İsabetli Orta: Trabzonspor: 2 - CSKA Moskova: 6
    Faul: Trabzonspor: 17 - CSKA Moskova: 14
    Korner: Trabzonspor: 8 - CSKA Moskova: 1
    Ofsayt: Trabzonspor: 10 - CSKA Moskova: 0
    Topla Oynama Oranı: Trabzonspor:% 58 - CSKA Moskova:% 42

Şu istatistiklere bak yahu.

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    Amacım burada tartışma çıkartmak değil.Fakat Fenerbahçe'nin hakkı olan bir yere başka bir takım gidiyorsa ben o takımı desteklemem,rakibini desteklerim.Şu an Fenerbahçe taraftarlarının %99'unun da böyle düşündüğüne adım gibi eminim.Bunun kimseyi aptal yerine koymak olduğunu düşünmüyorum.

Ayrıca Chelsea'yi havaalanında karşılamalar,PAOK ile kardeş takım olmalar hiç sorun olmadı da bu mu tek sorun oldu yani? Moskovalı Aslanlar neden sevinmediler dün akşamki galibiyete?

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

2000'deki Uefa kupası finali öncesi yapılanları da biliyoruz, bu konuda yazılanların hepsinden daha eski. Üstelik ben bütün olayların fitilini ateşleyen şey olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri