arkadaslar merhaba oyunu steam uzerinden önceden aldım ama download acılmadı oyunu bir turlu indiremiyorum gelen activeleme kodunu girincede izin vermiyor oyunu indirmek icin 21ekime kadar beklemek zorundamıyım.
arkadaslar merhaba oyunu steam uzerinden önceden aldım ama download acılmadı oyunu bir turlu indiremiyorum gelen activeleme kodunu girincede izin vermiyor oyunu indirmek icin 21ekime kadar beklemek zorundamıyım.
henüz piyasaya surulmemis yazıyormus anladıgım kadarıyla 21ini beklemk lazım neyse![]()
21 Ekim 2011 saat: 00:01 de indirebilirsin![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Oyun daha çıkmadı ya bu ne acele.Şaka bir yana demo beni de sarmadı günleri sayıyorum.
![]()
bende demoyu begenmedim ya oturmus lotro oynuyorum bu yuzden![]()
Ön yükleme açıldı oyunu yükleme yapabiliyorsunuz , oynamak için 21 Ekimi bekliyoruz![]()
ön yükleme ne zaman açıldı.
Dün akşam saat 9 gibi baktım , " not yet released" şeklindeydi.
Arkadaşlar tecrübeli stemacilere soruyorum
Steam bir kıyak yapar da,birgün erken sürer mı?Ben pro load yaptım sadece açılışı bekliyorum..
Evet tecrübeli arkadaşlara ve yöneticilere soruyorum..el cevap?))
Henüz Şuana Kadar Görmedim Öyle Bir Şey![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Şampiyon arkadaşlar görmemişse olmaz,abbas yolcu o zaman ben yakın zamanda yatarım ama ben uyurken kıyak yapılırsa şampiyonluk kupasını elinden alırım...![]()
teşekkürler bu arada..