1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: [12.0.0] Özer Hurmaci

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    13 passing biraz haksızlık değil mi?
    Ben çok bile olduğunu düşünüyorum. Özer sıkça pas hatası yapan bir oyuncu ve attığı paslar genelde şut gibi sert giden bir oyuncu. Sağlıklı olarak pas verdiği pozisyonlar nadir oluyor.

Ama genele katılarak " hani şu en çok koşan oyuncular " listesininde gazıyla Work Rate değerinin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca of the ball'da yükseltilse fena olmaz sanırım. Özer bu kadar çok koştuğuna göre boş koşu olmuyor herhalde. Bir şekilde topun oyunda olmadığı anlarda bile sürekli bir pozisyon kapatma uğraşında.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Ama genele katılarak " hani şu en çok koşan oyuncular " listesininde gazıyla Work Rate değerinin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca of the ball'da yükseltilse fena olmaz sanırım. Özer bu kadar çok koştuğuna göre boş koşu olmuyor herhalde. Bir şekilde topun oyunda olmadığı anlarda bile sürekli bir pozisyon kapatma uğraşında.
    Off the ball daha cok hucumdayken pas almak icin iyi zamanlama ile bosa kacmak. Bence Ozer'in fazla kosmasinin nedeni gidecegi yeri iyi bilmesinden degil, tam tersine pek bilmemesinden. Yetenekli bir oyuncu ama oyun bilgisi oldukca zayif oldugu icin 5 metre kosup yapilacak isi 10 metre kosup yapiyor gibi geliyor bana.

Mesaj Yetkileri