1 ile 30 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Hybrid View

Vay arkadaş biz de mi Aral'dan alsaydık ya. 1 gün 1 gündür sonuçta, hiç beklemeye tahammülüm yok.

Sorduğum soruyu tekrarlıym yardıma ihtiyacımız var biraderle: DVD içindeki CD key ile 5 farklı pc'ye yükleme yapabiliyoruz. Kardeşimin laptopa da yüklicez. Peki DVD'siz nasıl oyncaz oyunu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    Vay arkadaş biz de mi Aral'dan alsaydık ya. 1 gün 1 gündür sonuçta, hiç beklemeye tahammülüm yok.

Sorduğum soruyu tekrarlıym yardıma ihtiyacımız var biraderle: DVD içindeki CD key ile 5 farklı pc'ye yükleme yapabiliyoruz. Kardeşimin laptopa da yüklicez. Peki DVD'siz nasıl oyncaz oyunu?
    Merhaba,

tek bir STEAM hesabından diledğin kadar STEAM yüklü bilgisayarda oynayabilirsin. 5 bilgisayarda nereden çıktı.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

tek bir STEAM hesabından diledğin kadar STEAM yüklü bilgisayarda oynayabilirsin. 5 bilgisayarda nereden çıktı.
    yalnız bu yinede korsana engel değil internette steam hesap ve şifreleri paylaşıldıkça herkes indirip çevrimdışı oynayabilir sanırım

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    yalnız bu yinede korsana engel değil internette steam hesap ve şifreleri paylaşıldıkça herkes indirip çevrimdışı oynayabilir sanırım
    STEAM ile oyunu aktive edebileceğin 5 makine konusu bununla ilgili olabilir. Hiç denemedim
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

Hatırladığım kadarıyla FM 2009 ve 2010'da böyle bir şey başlamıştı. Tek DVD'yi 5 farklı pc'ye yükleyebiliyoduk (steam kullanmadan, via steam yapmadan yani.) 2011'de nasıldi bilmiyorum denemedik çünkü.

Steam olayından da şunu anlıyorum. Steam'de online olup oyunu açabilcez sanırım. Yoksa sadece oyunu aktive ederken mi? Eğer her açışta steam ve internet gerekçekse çok saçma olur , internete bağlı olmak zorunda değiliz her zaman diye düşünüyorum. Kaldı ki FM'yi internetsiz kaldığımız zamanlarda daha çok oynuyoruz.

Mesaj Yetkileri