Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Oyunlar 21 sabahı öncesi mağazalarda reyonda satılamaz.

Artık ön sipariş almalarınada gerek yok zaten oyunu bugün sipariş versen bugün eline ulaşmayacağı için sorun yok : )
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Gece olsa da kariyerlere start versek

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

müşteri hizmetler başka konuşuyor d&r başka işlem yapıyor..banada e-mail gelmiş kargoya vermişler )

Siparişiniz kargoya teslim edilmiştir. Kargoya teslim edilen ürünler;

1 Adet Football Manager 2012 PC

Bana da ulaştı D&R maili. Yarın elimde olur. Tebrik ediyorum bu sürat için...

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Araldan oyunu gelen arkadas tisortun fotografını paylasabilir misin acaba?

Tshirt i oyun gelir gelmez bir arkadaşa verdim,

gri renkli,ön kısımda ''football manager'' yazıyor FM2011 versiyonuyla (2011 kutu üzerindeki yazı rengi)

göğüs üzerinde de solda sigagames amblemi var,sağda ise sega yazıyordu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Peki arkasında 11 ya da 12 yazıyor mu?

Quote Originally Posted by lakin1907 View Post
    Peki arkasında 11 ya da 12 yazıyor mu?
    arkasında hiçbirşey yoktu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbuL

D&R'dan aldığım FM 2012 kargo'ya verilmiş...Yani çıkış tarihi ile aynı anda elimde olacak....

Yarın FM dolu bir gün için ben hazırım

Ve beklenen oyun gelir. Aral game bu sefer oyunun cikis tarihi oncesinde oyunu gondererek buyuk supriz yapti. Artik kariyer pesinde kosabiliriz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@dragunov78 tesekkurler.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

12.1 yaması çıkacak mı peki bi bilgi var mı ?

iyice sinir oldum d&r da ürün kargoya teslim edildi bilgisi var tlf lada teyit ettiler ama kargo tyu aradığımda kesinlikle kendilerine benim adıma ve referans numarasıyla bir kargo iletilmediğini söylüyorlar..((

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bana da mail gelmiş saat 14.00'da. Kargo ile yola çıkmıştır diyor. Bugün gelir heralde diye düşünüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ben de sizin bu en son ki yorumunuzdan sonra birşey söylemek istiyorum.

Bilindiği üzere Konami PES oyunlarını orjinal alanlara verdiği ayrıcalıkla oyunu online olarak tüm dünya üzerindekilerle oynama imkanı tanıyor ancak bu durum FM 'de yok.

FM'de oyununu orjinal veya korsan olsun, çeşitli programlar üzerinden oyunu online olarak istediğiniz kişi ile oynayabiliyorsunuz.

Peki ya FM'de PES gibi orjinal alanların sadece online oynayabildiği şekilde olsaydı satışlar nasıl değişirdi ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben de sizin bu en son ki yorumunuzdan sonra birşey söylemek istiyorum.

Bilindiği üzere Konami PES oyunlarını orjinal alanlara verdiği ayrıcalıkla oyunu online olarak tüm dünya üzerindekilerle oynama imkanı tanıyor ancak bu durum FM 'de yok.

FM'de oyununu orjinal veya korsan olsun, çeşitli programlar üzerinden oyunu online olarak istediğiniz kişi ile oynayabiliyorsunuz.

Peki ya FM'de PES gibi orjinal alanların sadece online oynayabildiği şekilde olsaydı satışlar nasıl değişirdi ?
    Haklısın ama FM, PES gibi değilki. Mesela ben genelde Hamachi yoluyla arkadaşımla oynuyorum internetten. FM bence internetten tanımadığın birileriyle zevkli olmaz. Yani ben böyle düşünüyorum. O yüzden bu konuda PES ile ayrı klasmanlarda.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Haklısın ama FM, PES gibi değilki. Mesela ben genelde Hamachi yoluyla arkadaşımla oynuyorum internetten. FM bence internetten tanımadığın birileriyle zevkli olmaz. Yani ben böyle düşünüyorum. O yüzden bu konuda PES ile ayrı klasmanlarda.
    Peki ya sadece orjinal oyunlar bunu yapabilseydi ?

Yani korsan oyunlar hamaçide dahil olmak üzere online oynanmasa ne olacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Peki ya sadece orjinal oyunlar bunu yapabilseydi ?

Yani korsan oyunlar hamaçide dahil olmak üzere online oynanmasa ne olacaktı.
    İşte ozaman herkes daha fazla orjinal alır bence
    FM Gazetesi

demin bende bunları demek istedim fakat yönetici arkadaş sildi.

sigames bu oyunu online yapmadığı sürece korsanın önüne geçemez.

ki ben bu oyunu çıktığından beri orijial oynayan biriyim. Hep orjinal oyunu destekliyorum ama bir yere kadar

19. Default

oyunu kutulu alanların da steam'den alanlar gibi beklemesi gerekiyor mu saat 00,00'ı?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by burakurhan View Post
    Ve beklenen oyun gelir. Aral game bu sefer oyunun cikis tarihi oncesinde oyunu gondererek buyuk supriz yapti. Artik kariyer pesinde kosabiliriz
    Şu an aktivasyon yapamazsınız, o yüzden oynamanız mümkün olmayacaktır. Oyunun resmi çıkış tarihinden itibaren oynamak mümkün olabilecek.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aral'dan mesaj:

Football Manager 12 Ön siparişi veren arkadaşlar; oyun tüm dünyada 21 Ekim'de aynı anda oynanmaya başlanacağı için ürün elinize erken ulaşsa bile Steam'den aktif olmasını bekleyeceksiniz, bilginize

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

FM12'li Turksportal Kulüp üyeliği gibi FM12 orjinal alanlara bi' kıyak geçilebilir belki.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Aktivasyon yapilamayacagini unutmusum gercekten heyecandan.Son 6 yildir oyunu orjinal aliyorum.Orjinal almadigim 05 ve06 yi da indirimden almistim.Onumuzdeki seneye kadar koleksiyon tamam Gece aktivasyon islemlerini yapabilriz diye tahmin ediyorum,umarim oyle olur.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Benim de kargoya verilmiş ama epey sürer Trabzon'a gelmesi. Pazar günü falan oynarım sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende turksportaldan siparişi verdim az önce ödemeyi paypaldan yaptım 82tlye geldi döviz kurundan dolayı ama kafama takılan bişey var bu oyun ne zaman gelecek elime

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Benim de kargoya verilmiş ama epey sürer Trabzon'a gelmesi. Pazar günü falan oynarım sanırım
    yarın elinde olur merak etme tabi firma da önemli Y.İ. ve MNG gibi belli başlı firmalar hemen getiriyolar

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by kumralyakisikli View Post
    Bende turksportaldan siparişi verdim az önce ödemeyi paypaldan yaptım 82tlye geldi döviz kurundan dolayı ama kafama takılan bişey var bu oyun ne zaman gelecek elime
    En geç yarına kadar Steam aktivasyon kodunu verirler sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sanırım turnuvalar fm12 çıkacağı için durduruldu

Nesil
    2006

Oyunum öğle saatlerinde kargoya verilmiş şuan çok mutluyum.

FM ilk çıktığı günden beri orjinal aldım, iyi bir koleksiyon oldu. 7. Seri olacak sanırsam.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

12 ay taksit ile aylık 6 tl karşılığı aldım ohh mis Kargoya verirmiş yarın en kötü cumartesi başlarım bende.
    2010 yılında - STEAM, 2011 yılında - KUTULU(kırdım ama sinirden ) ve bu yılda KUTULU

Orjinal alma nedenim c rack şu bu uğramak istemiyorum ve tek eğlencem olduğu içinde verip alma kararı aldım 3 yıldır sorunsuz oynuyorum ne güzel.

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri