Oyunlar 21 sabahı öncesi mağazalarda reyonda satılamaz.
Artık ön sipariş almalarınada gerek yok zaten oyunu bugün sipariş versen bugün eline ulaşmayacağı için sorun yok : )
Oyunlar 21 sabahı öncesi mağazalarda reyonda satılamaz.
Artık ön sipariş almalarınada gerek yok zaten oyunu bugün sipariş versen bugün eline ulaşmayacağı için sorun yok : )
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Gece olsa da kariyerlere start versek![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
müşteri hizmetler başka konuşuyor d&r başka işlem yapıyor..banada e-mail gelmiş kargoya vermişler)
Siparişiniz kargoya teslim edilmiştir. Kargoya teslim edilen ürünler;
1 Adet Football Manager 2012 PC
Bana da ulaştı D&R maili. Yarın elimde olur. Tebrik ediyorum bu sürat için...
Peki arkasında 11 ya da 12 yazıyor mu?
D&R'dan aldığım FM 2012 kargo'ya verilmiş...Yani çıkış tarihi ile aynı anda elimde olacak....
Yarın FM dolu bir gün için ben hazırım![]()
Ve beklenen oyun gelir. Aral game bu sefer oyunun cikis tarihi oncesinde oyunu gondererek buyuk supriz yapti. Artik kariyer pesinde kosabiliriz![]()
@dragunov78 tesekkurler.
12.1 yaması çıkacak mı peki bi bilgi var mı ?
iyice sinir oldum d&r da ürün kargoya teslim edildi bilgisi var tlf lada teyit ettiler ama kargo tyu aradığımda kesinlikle kendilerine benim adıma ve referans numarasıyla bir kargo iletilmediğini söylüyorlar..((
Bana da mail gelmiş saat 14.00'da. Kargo ile yola çıkmıştır diyor. Bugün gelir heralde diye düşünüyorum.
FM Gazetesi
Ben de sizin bu en son ki yorumunuzdan sonra birşey söylemek istiyorum.
Bilindiği üzere Konami PES oyunlarını orjinal alanlara verdiği ayrıcalıkla oyunu online olarak tüm dünya üzerindekilerle oynama imkanı tanıyor ancak bu durum FM 'de yok.
FM'de oyununu orjinal veya korsan olsun, çeşitli programlar üzerinden oyunu online olarak istediğiniz kişi ile oynayabiliyorsunuz.
Peki ya FM'de PES gibi orjinal alanların sadece online oynayabildiği şekilde olsaydı satışlar nasıl değişirdi ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
demin bende bunları demek istedim fakat yönetici arkadaş sildi.
sigames bu oyunu online yapmadığı sürece korsanın önüne geçemez.
ki ben bu oyunu çıktığından beri orijial oynayan biriyim. Hep orjinal oyunu destekliyorum ama bir yere kadar![]()
oyunu kutulu alanların da steam'den alanlar gibi beklemesi gerekiyor mu saat 00,00'ı?
Aral'dan mesaj:
Football Manager 12 Ön siparişi veren arkadaşlar; oyun tüm dünyada 21 Ekim'de aynı anda oynanmaya başlanacağı için ürün elinize erken ulaşsa bile Steam'den aktif olmasını bekleyeceksiniz, bilginize![]()
FM12'li Turksportal Kulüp üyeliği gibi FM12 orjinal alanlara bi' kıyak geçilebilir belki.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Aktivasyon yapilamayacagini unutmusum gercekten heyecandan.Son 6 yildir oyunu orjinal aliyorum.Orjinal almadigim 05 ve06 yi da indirimden almistim.Onumuzdeki seneye kadar koleksiyon tamamGece aktivasyon islemlerini yapabilriz diye tahmin ediyorum,umarim oyle olur.
Benim de kargoya verilmiş ama epey sürer Trabzon'a gelmesi. Pazar günü falan oynarım sanırım![]()
Bende turksportaldan siparişi verdim az önce ödemeyi paypaldan yaptım 82tlye geldi döviz kurundan dolayı ama kafama takılan bişey var bu oyun ne zaman gelecek elime
Oyunum öğle saatlerinde kargoya verilmiş şuan çok mutluyum.
FM ilk çıktığı günden beri orjinal aldım, iyi bir koleksiyon oldu. 7. Seri olacak sanırsam.![]()
12 ay taksit ile aylık 6 tl karşılığı aldım ohh misKargoya verirmiş yarın en kötü cumartesi başlarım bende.
2010 yılında - STEAM, 2011 yılında - KUTULU(kırdım ama sinirden) ve bu yılda KUTULU
Orjinal alma nedenim c rack şu bu uğramak istemiyorum ve tek eğlencem olduğu içinde verip alma kararı aldım 3 yıldır sorunsuz oynuyorum ne güzel.