1 ile 30 arası toplam 80 sonuç

Konu: [12.0.0] Alex De Souza

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhandemirel View Post
    gecen fm serilerindeki gibi cabuk dusuyorsa fiziksel ozellikler fenerbli arkadaslar zor kullanir alexi
    Professionalism: 20 yalnız dikkat ederseniz. Hızlı bir düşüş görebileceğinizi sanmıyorum, 20 vermiş olmama rağmen hızlı düşüş gerçekleşiyor ise oyunun yapısından dolayı olacaktır.

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ayrıyetten Alex gayet çevik bir oyuncu bence.
    Alex çabuk, çevik ve hızlı bir oyuncu değil maalesef. Bu özelliklerin olması halinde world class bir oyuncu profiline yaklaşacaktır. Alex eskisine göre daha tempolu oynuyor görünebilir, önde pres ile daha fazla topla buluşması ve takım savunmasına yardımcı olmak için pek yeterli olmasa da alan tutmak için biraz çaba sarfetmesi (teamwork'ü 13'e yükselttik bu sebepten ötürü) daha tempolu gösterdi. Lakin eskisinden daha da yavaşladığını düşünüyorum, oyunun zeka tarafını mükemmel oynadığı için oynatıyor, oynuyor, zevk alıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Alex çabuk, çevik ve hızlı bir oyuncu değil maalesef. Alex hızlı değil ama ilk harekenmeyi çabuk yapabiliyor bunu her zaman kullamasa bile bu var Alex de İ.Kaş ın hız ve hızlanması kaç bilmiyorum ama o pozizyonu örnek verebilirim size.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    Alex çabuk, çevik ve hızlı bir oyuncu değil maalesef. Alex hızlı değil ama ilk harekenmeyi çabuk yapabiliyor bunu her zaman kullamasa bile bu var Alex de İ.Kaş ın hız ve hızlanması kaç bilmiyorum ama o pozizyonu örnek verebilirim size.
    Alex'in verilen zihinsal ve teknik özelliklerinden sonra hız hızlanmada da artışa gidilirse abartı bir oyuncu olur.Bence gayet doğru verilmiş özellikler.Concentration yüksek olabilirdi belki.

Ki Alex maç boyunca en fazla topla birlikte 1-2 pozisyonda depar atar. İbrahim Kaş'ın pozisyonunda da geçemeyeceği açıktı zaten

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Alex'in verilen zihinsal ve teknik özelliklerinden sonra hız hızlanmada da artışa gidilirse abartı bir oyuncu olur.Bence gayet doğru verilmiş özellikler.Concentration yüksek olabilirdi belki.

Ki Alex maç boyunca en fazla topla birlikte 1-2 pozisyonda depar atar. İbrahim Kaş'ın pozisyonunda da geçemeyeceği açıktı zaten
    maçboyu kaç depar attığı önemli değil ,İ .Kaş ın pozisyonunda geçmişti zaten geçemeyeceği demişsin .

Mesaj Yetkileri