Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ben de sizin bu en son ki yorumunuzdan sonra birşey söylemek istiyorum.

Bilindiği üzere Konami PES oyunlarını orjinal alanlara verdiği ayrıcalıkla oyunu online olarak tüm dünya üzerindekilerle oynama imkanı tanıyor ancak bu durum FM 'de yok.

FM'de oyununu orjinal veya korsan olsun, çeşitli programlar üzerinden oyunu online olarak istediğiniz kişi ile oynayabiliyorsunuz.

Peki ya FM'de PES gibi orjinal alanların sadece online oynayabildiği şekilde olsaydı satışlar nasıl değişirdi ?
    PES'de şöyle bir olay var PS3 için orjinal satılmak zorundaydı, PS3'e alanlar böyle aldığından büyük satışlar elde ettiler; ama şimdi PS3'e orjinal oyun pek gerektirmese bile çoğu Playstation kafe oyunu orjinal olarak alıyor ve online oynamayı seven bireysel müşterilerde buna eklenince doğal olarak PES çok fazla satılıyor. Ticari alanda çok kullanılan bir oyun FM ise sadece bireysel.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    12 ay taksit ile aylık 6 tl karşılığı aldım ohh mis Kargoya verirmiş yarın en kötü cumartesi başlarım bende.
    2010 yılında - STEAM, 2011 yılında - KUTULU(kırdım ama sinirden ) ve bu yılda KUTULU

Orjinal alma nedenim c rack şu bu uğramak istemiyorum ve tek eğlencem olduğu içinde verip alma kararı aldım 3 yıldır sorunsuz oynuyorum ne güzel.
    Aynen, her sene aldığım tek orijinal oyun FM zaten

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    En geç yarına kadar Steam aktivasyon kodunu verirler sanırım.
    Bak bu hiç aklıma gelmemişti umarım dediğin gibi olur hemen oynamak istiyorum tek orjinal aldığım oyun bu keşke türkçe olsaydı

D&R kargoladık diye mail attı iyi güzel de, ne yurtiçi kargo'dan sms yada mail geldi, ne de kargo ayrıntılarıyla ilgili bilgi var sitede.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by egelikartal_ View Post
    D&R kargoladık diye mail attı iyi güzel de, ne yurtiçi kargo'dan sms yada mail geldi, ne de kargo ayrıntılarıyla ilgili bilgi var sitede.
    Siparişin detaylarına girince en alt sağda olması lazım.

Siparişin detaylarına girince en alt sağda olması lazım.
    gelen mail'da bir link var, siparişin detayları diye sanırım. oraya tıklayınca tüm bilgiler boş. bir de dr.com.tr'den girip bakayım teşekkürler.

edit: siteden baktım ayrıntılar var evet, ama kargo takip no'su yok. neyse bugün verdiler yarın gelir problem olmaz heralde.

Eskiden sanki bir oyunu alınca 5 kişi ortak aktive edebiliyorduk. Öyle bir imkan var mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Sirius James View Post
    Eskiden sanki bir oyunu alınca 5 kişi ortak aktive edebiliyorduk. Öyle bir imkan var mı yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?
    http://forum.turksportal.net/vb/show...0&postcount=20

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

simdi ben anasayfada ki oyunu alirsam steamkey mi gönderiyorlar bana? yada dvd mi? eger ödedikten 1-2saat sonra steamkey gelicekse alicam

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    simdi ben anasayfada ki oyunu alirsam steamkey mi gönderiyorlar bana? yada dvd mi? eger ödedikten 1-2saat sonra steamkey gelicekse alicam
    Steamkey verilecek ama ne zaman bilemiyorum.

eLastik Misafir

Aral veya Steam'dan oyunu almasak, hani şu Carforsa Real gibi alışveriş merkezlerinden yada VatanComputer Teknosa alsak, o oyunlarda Aral'dan veya Steam'dan aldığımız oyunun aynısı değil mi? Yani kutulu, Steam için Kod bulanan, orjinal oyunlar değil mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by xxvolkan09xx View Post
    Merhaba,

steam key yarım saat içerisinde mail adresine gönderiliyor.

DVD gönderilmiyor.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Aydin

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Merhaba,

steam key yarım saat içerisinde mail adresine gönderiliyor.

DVD gönderilmiyor.
    peki ozaman simdi alicam ama sanirim buraya üye oldugumuz mail adresine gönderiyorsunuz? ozaman en iyisi size pm atiyim cünkü mail adresimi degistirdim uzun zamandir

Nesil
    2006

Mustafa abi, biz DVD'den alanlar orjinal satışına katkısı oluyor mu yoksa eski seriler gibi oyunu steamden mi atkif edelim?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by eLastik View Post
    Aral veya Steam'dan oyunu almasak, hani şu Carforsa Real gibi alışveriş merkezlerinden yada VatanComputer Teknosa alsak, o oyunlarda Aral'dan veya Steam'dan aldığımız oyunun aynısı değil mi? Yani kutulu, Steam için Kod bulanan, orjinal oyunlar değil mi?
    Aynısı evet.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

SI yetkilileri oyunu TÜRKÇE olarak çıkarmak için, kaçbin tane orjinal satılmasını istiyor? 10.000?

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Mustafa abi, biz DVD'den alanlar orjinal satışına katkısı oluyor mu yoksa eski seriler gibi oyunu steamden mi atkif edelim?
    DVD'den alanlar da Steam'den aktive etmek zorunda zaten.

Nesil
    2006

DVD'den alanlar da Steam'den aktive etmek zorunda zaten.
    Öyle bir zorunluluk yok DVD bize iki seçenek sunuyor, ister steam ile yükle istersende normal yüklüyebiliyorsun; ama steam ile yüklersen DVD'siz ama internet bağlantısı şart, diğer türlü yüklersen internet bağlantısı yok ama DVD kullanımı şart.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Öyle bir zorunluluk yok DVD bize iki seçenek sunuyor, ister steam ile yükle istersende normal yüklüyebiliyorsun; ama steam ile yüklersen DVD'siz ama internet bağlantısı şart, diğer türlü yüklersen internet bağlantısı yok ama DVD kullanımı şart.
    Öyle bir zorunluluk var bu sene DVD'den alanlar da Steam'dn aktive etmek zorunda.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

medal of honor universal'in dediği gibiydi,ancak bu farklı.steam hesabı şart.

Nesil
    2006

Öyle bir zorunluluk var bu sene DVD'den alanlar da Steam'dn aktive etmek zorunda.
    O çok kötü, benim ya internetim yoksa? Sonuçta olma zorunluluğu yok. Ben belki istemiyorum steam'i

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O çok kötü, benim ya internetim yoksa? Sonuçta olma zorunluluğu yok. Ben belki istemiyorum steam'i
    Önlem olarak yaptılar ama evet biraz bencilce bir önlem olmuş korsan için.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Önlem olarak yaptılar ama evet biraz bencilce bir önlem olmuş korsan için.
    Kesinlikle, sonuçta ben yolculuk yaparken oyunu oynamak isteyebilirim, mesala bizim ev biraz büyük kablosuz modem odamda çekmiyor ne yapacağım oyuna bağlanmak için. Başka odada oynamam gerekiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Kesinlikle, sonuçta ben yolculuk yaparken oyunu oynamak isteyebilirim, mesala bizim ev biraz büyük kablosuz modem odamda çekmiyor ne yapacağım oyuna bağlanmak için. Başka odada oynamam gerekiyor.
    O konuda sorun yok yahu, Steam çevrimdışı modda açılabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

internet bağlantısı sadece kurarken gerekli,oynarken internete bağlanmak zorunda değilsin.Oyunu kurarken steam'e bağlanıp hesap açmak yada hesabın varsa oyunu kaydedip kurmak için bağlantı şart.oyunu kurduktan sonra offline modda oynayabiliyorsun internete bağlanmadan.

ben internetsiz kaldığım bir dönemde hesabımda kayıtlı olan oyunu kurabilmek için laptopumu alıp internet cafe ye gitmiştim,oyunu cafede kurdum sonrasında internetim olmadığı halde offline modda oynadım 1 sene kadar,sonra internete kavuştum.

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

İyi de çok basit bir yöntem bu.. Yani kırılmayacağını düşünmüşler ama, buraya yazıyorum ; En geç yarın gece korsanını çıkarırlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

bu gittigidiyorda satan kişi güvenilir mi acaba? Kutu gönderimi yokmuş ya 3-5 ay sonra aynı key başkasına da verilirse ne olacak ?
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet oyunum şu an geldi. D&R'dan vermiştim siparişi ve şimdi açtım paketi ve T-Shirt ile birlikte gelmiş. Ama Mustafa abinin bahsettiği kalite de değil. Sanırım onun ki daha orjinal bir şeydi. Hani görünüşte güzel, her hangi bir defosu flan yok ama baskılar çok belli. Baskı olduğu belli yani. Kazısan çıkar yani o derece. Muhtemelen giymem yıpranmasın diye. Öyle saklarım. Çünkü 1-2 yıkanmada deforme olur.

Şimdi kuralım bakalım oyunumuzu
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Şuan oyunum dağımtımda olduğunu gördüm, umarım yetişir; ama bu gün elime geleceğine dair ümitlerim bitiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şuan oyunum dağımtımda olduğunu gördüm, umarım yetişir; ama bu gün elime geleceğine dair ümitlerim bitiyor.
    Ben telefon açıp özellikle bugün gelmesi gerektiğini belirttim. Hani etkili olmuşmudur bilmiyorum ama işte hafta sonu korkusu...
    FM Gazetesi

Sayfa 8 / 14 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri