1 ile 30 arası toplam 70 sonuç

Konu: [12.0.0] Sabri Sarıoğlu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Hala anlatamadım sana derdimi.

Puanlamalar 20 üzerinden yapılıyor mu? Evet

Her bir özellik için mi üzerinden yapılıyor? Evet

Tamam, Diğer özellikler Gökhan'ın altında ama ; Demek istediğim Gökhan neden bu kadar az alıyor? Sabri 14 alıyorsa Gökhan da 15 falan almalı yani.

Ya da Gökhan'ın Orta Açması hiç değişmeden, Sabri'nin orta açması 10-11'e düşürülsün istiyoruz.

Eşitlik istiyoruz bu kadar...
    Sabri kanattan değilde daha çok ortasahadan veya daha geriden yapıyor ortalarını. Yaptığı çoğu ortada tam yerine gidiyor. Oyunda uzun pas özelliği olmadığı için crossing ve pas değerleri yükseliyor. Sabri'nin crossing yeteneği bana göre Gökhan'dan iyi fakat Gökhan nerede ne yapacağını ve hangi bölgeye atacağını daha iyi biliyor Sabri'den. Buda onun yeteneğini gölgede bırakıyor.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Papaz'ın Çayırı

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Sabri kanattan değilde daha çok ortasahadan veya daha geriden yapıyor ortalarını. Yaptığı çoğu ortada tam yerine gidiyor. Oyunda uzun pas özelliği olmadığı için crossing ve pas değerleri yükseliyor. Sabri'nin crossing yeteneği bana göre Gökhan'dan iyi fakat Gökhan nerede ne yapacağını ve hangi bölgeye atacağını daha iyi biliyor Sabri'den. Buda onun yeteneğini gölgede bırakıyor.

Boldladığım yerleri okuduktan sonra, Sabri ile ilgili herhangi bir mesaj daha yazmayacağım. Sabri'yi mi izliyorsunuz, Dani Alves'i mi belli değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Klavooz View Post
    Boldladığım yerleri okuduktan sonra, Sabri ile ilgili herhangi bir mesaj daha yazmayacağım. Sabri'yi mi izliyorsunuz, Dani Alves'i mi belli değil.
    Şöyle söyliyeyim. Ben Galatasaray taraftarıyım, fakat son 2 yıldır kendi takımımın maçlarını doğru düzgün izleyemiyorum imkanlarımdan dolayı. 5-6 ay önce Sabri ile ilgili orta açamıyor, orta açmayı bilmiyor, doğru düzgün şut çekemiyor gibi dalga maksatlı yazılar gördüm. Bu durumdan sonra sırf meraktan dolayı Türkiye liginde ki hemen hemen tüm maçları izlemeye çalıştım. Benim anladığım kadarıyla Crossing değerini sadece kenarlardan açılan ortalar ile değerlendiriyoruz. Fakat fm'de bu özellik sadece kenarlardan açılan orta değil genel olarak sahanın her yerinden gönderilen uzun toplarda dahil. Sabri kenarlardan çok etkili orta açamıyor evet, fakat ortasahadan ve daha geriden gönderilen uzun ortaları gayette düzgün ve isabetli bir şekilde gidiyor. Ama adamın adı çıkmış 9a inmez 8e. İstersen milimetrik pas atsın yinede yaranamaz bu saatten sonra.

Yukarıda dikkat ettiysen Crossing yeteneğinden bahsediyorum. Sadece Crossing yeteneği ne gerçekte nede oyunda tek başına bir işe yarayabilir. İyi orta açıyorsun, fakat hangi bölgeye, ne sıklıkla ve hangi futbolcuya atacağın bana göre yetenekten daha önemli. Bu bahsettiğim özelliği Gökhan çok iyi yapıyor, Sabri ise Gökhan kadar devamlı olamıyor fark budur. Oyunda ise, Kararlar, konsantrasyon ve soğukkanlılık özellikleriyle bu belirleniyor. Fakat iki profile baktığımız zaman Sabri'nin bu özellikleri düşük, Gökhan'ın ise yüksek olduğu bariz olarak gözüküyor. Fakat Sabri'nin orta açma yeteneği Gökhan'dan daha yüksek olmasına rağmen bu yeteneğini pekiştirecek mental özelliklere sahip değil, olay bu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Mesaj Yetkileri