-
melo da göze ilk çarpan nokta INFLUENCE 11 olması.
GS nin takım ruhunu yavas yavas yeniden yakalamasında Melo nun saha icindeki payını da görmeliyiz. Melo nun GS ye etkisi sadece AGRESSİVE özelliginin yüksek olmasından kaynaklanmıyor diye düsünüyorum. Gecen sene TS un saha ici patronu Selcuk İnan ile birlikte oynamasına ragmen l,MELO iderlik yetenegini sahaya daha iyi yansıttı. INFLUENCE 13 olmalı.
JUMPING özelliginin de bir puan artarak 14 olduguna inanıyorum. Özellikle bazı pozisyonlarda hızlanarak inanılmaz sıcrayabiliyor.
CREATIVITY özelliginin , pas alısverislerinden 13 ün üzerinde oldugu cok acık ortada diye dusunuyorum. min 14 max 15
Yine PASSING özelliginin , takım icindeki pas trafigini (kısa-uzun-capraz ters yop-tek pas)nasıl yönettigine dikkat edersek min 14 max 15
ADAPTABILITY konusunda eski takımlarındaki durumu da dikkate almalıyız. Fakat GS ye olan uyum sürecini inanılmaz kısa olması , bu noktada 9 u 1-2 puan üste cekebilir.
TECNIQUE konusunda ise 15 in iyi oldugunu düsünüyorum. İdmanda Ronaldinho nun meshur hareketini yaptıktan sonra özellikle.
Mesaj Yetkileri