1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: [12.0.0] Gökhan Zan

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kararlilik degil de kararlar demek istedin saniyorum.

Gokhan'in zaman zaman pas hatalari disinda paslari oldukca iyi. Yillardir sadece bu pas meziyeti sayesinde milli takimda oynuyor.
    Bugün Antalya maçında 3-4 tane kritik pas hatası yaptı.Eğer iyi bir takım olsa en azından 1ini gol yapardı.Çünkü çıkarken kaybetti bu topu.Peki Gökhan 12 olsun Ersan a 10 adaletli mi sizce?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by alpika View Post
    Bugün Antalya maçında 3-4 tane kritik pas hatası yaptı.Eğer iyi bir takım olsa en azından 1ini gol yapardı.Çünkü çıkarken kaybetti bu topu.Peki Gökhan 12 olsun Ersan a 10 adaletli mi sizce?
    Ben 3-4 pas hatasi animsamiyorum acikcasi. Bir tane animsiyorum. Sonucta attigi paslarin hepsi 4-5 metrelik paslar degil. Hata da olabilir. Ozellige 20 verilmedi ne de olsa. Ozellik 20 olsa da hata olabilir. Hatta rakibin becerisi de olur.

Ersan 'in pas degerinin dusuk oldugunu dusunuyorsaniz, Ersan'in basliginda yazmak dogru olur.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ben 3-4 pas hatasi animsamiyorum acikcasi. Bir tane animsiyorum. Sonucta attigi paslarin hepsi 4-5 metrelik paslar degil. Hata da olabilir. Ozellige 20 verilmedi ne de olsa. Ozellik 20 olsa da hata olabilir. Hatta rakibin becerisi de olur.

Ersan 'in pas degerinin dusuk oldugunu dusunuyorsaniz, Ersan'in basliginda yazmak dogru olur.
    Ben Gökhan Zanın 12 olmasında değilim zaten aslında.Gökhan Zan 12 Ersan 10 bunu anlayamadığımı söylüyorum.Ya Gökhan düşmeli yada Ersan artmalı...

Mesaj Yetkileri