Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

5 45.45%
  • Berabere biter

5 45.45%
  • Trabzonspor kazanır

1 9.09%
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: [7. Hafta] Bursaspor -Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [7. Hafta] Bursaspor -Trabzonspor

So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

takım yorgun ve moralsiz. ben 1 puana kafiyim bu deplasmanda. Bursaspor da iyi hazırlandı bu maça. Kaybettiği maçlarda bile iyi oynadı Bursaspor. Yenilmesek iyidir. ha yenersek bu sene de iddaalı olduğumuzu kanıtlarız.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Çok zevkli bir maç bekliyorum. Trabzonspor moralsiz olacaktır,Bursaspor ise kendi seyircisi önünde bir büyük rakibini yenmenin hevesinde olacaktır. Zor maç ama 1 adım da olsa Bursaspor'u önde görüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yorgun ve moralsiz bir takım var şuan ama her zaman kazanmak için sahaya çıkarız.Kazanamadığımız zaman berabere de kalsak sorun olmaz.Volkan'da Bursa maçında yok.Cska maçında da yoktu dinlenmişti ama oynatılmayacakmış Bursa maçında.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bursa kazanacak gibi duruyor özellikle N'Diaye göze çarpacak

Volkan'ı hiçbir Şampiyonlar Ligi maçında göremedim. Sanırım statüden dolayı oynamıyor avrupa maçlarında Volkan. Avrupa Ligi'nde Bursaspor için oynadı çünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Evet statü gereği oynamıyormuş.Bursa ile anlaşma gereğimi yoksa başka bir durumdan dolayımı ne bilmiyorum ama ordaki maçtada yok

Kiralık gitmediki karşılıklı anlaşma olsun. Bence olası tepkiden dolayı Şenol Güneş oynamasını istememiştir. Bursaspor-Beşiktaş maçında Egemen'i gördük. O kadar çok yuhalama oldu ki 30 dakika civarı bir süre sahada kalabildi. Zaten oyunda kalsa kırmızıyı görecek gibiydi. Volkan için de benzer bir durum olabilirdi bu maçta oynayacak olsaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Eğlenceli bir karsılasma olur ama beraberlik çıkar bence 2-2lik bir skor bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Glowackinin kafa golü faul gerekçesiyle verilmedi onun dışında hareketli maç tempolu gollü geçer gibi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yani Glo'nun attığı gol gibi goller o kadar fazla atılıyor ki ligde, bunun kriterini merak ediyorum. geçen sene Mustafa Yumlu'nun Eskişehir'e attığı gol de bu gerekçeyle sayılmamıştı. Onun dışında fena başlamadık maça, ama kondisyon ileriki dakikalarda sıkıntı olabilir.

Glo'nun Gollerde Geçersiz Oluyor Hep Glo'ya Karşı İsyan Ediyorlar Heralde Hakemler

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

13. Default

Ozan'ın kolunu tutuyor o pozisyonda. Zıplamasını engelliyor, kendine avantaj sağlıyor. İlk yarı iyi oyun çıkardık, kalemizde pozisyon vermedik diyebiliriz, bir Alanzinho'nun uzak mesafeden şutu var, birde Burak'ın tek vuruşu (ki çok iyi vurdu, açı biraz daha düzgün olsa tehlikeli olabilirdi) vardı. Bursaspor'da da Basser çok etkiliydi bugün, sakatlanıp çıktı, ciddi bir dezavantaj olabilir ikinci yarıda. Swenson malum o mevkinin oyuncusu değil. Son dakikalarda Sestak'ta sakatlandı sanırım, Tolga'ya vurmamak için ayağını kastı, geri çekmek istedi ve zorladı dizini. O pozisyon sonrası kalkamadı ayağa
    Serdar Aziz'in kart gördüğü pozisyonda da çok sinir oldum. Vücudunu kullanarak Burak'ı rahatsız etti, hakem faul verdi kolayca. Tabii sonrasında haklı olduğunu düşünen Serdar biraz fazla tepki verince kart geldi. Dün akşamki Sabri'nin pozisyonu geldi hemen aklıma, kendisine yapılan faule hakem kayıtsız kalınca isyan etmiş uzunca bir süre tepkisi sürmüştü. 2-3 dakika sonra gelen ufak bir uyarıyla geçiştirilmişti pozisyon. Sinirlenmemin sebebi Serdar'ın kart görmesi değil, standardın olmaması...Kişiye göre uygulama yapılması...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ozan ipek kalitesini gösterdi ve şestakın golüyle bursa bi sıfır önde

15. Default

Ozan İpek'in determination ve workrate'ini 20 yapalım! Biten pozisyonu diriltti, helal olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bataşa da çok iyi yönlendiriyor bursasporu

17. Default

Burak'ın verilen faul sonrası el kol hareketlerine uyarı...Nasıl güveneyim şimdi ben bu hakemlere?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Burak'ın verilen faul sonrası el kol hareketlerine uyarı...Nasıl güveneyim şimdi ben bu hakemlere?

Burak ile Serdar'ın pozisyonu bir mi şimdi? Burak hakeme kızıp İbrahimi yumruksu bir hareketle itiyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

wedersondan roberto karlos çıkışı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Trabzon penalti kullanior serdar azizin cok buyuk hatasini burak affetmedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

22. Default

Hiç beklemediğim bir hareket Serdar Aziz'den. Asla riske girmezdi bu tür pozisyonlarda...At işte taca ne olacak? Off.....Burak'ın amacı zaten penaltı almaktı o pozisyonda, hedefine ulaştı ve üstün oynadığımız maçta bir hata, yine skor 1-1

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pozisyon penalti gibi scott carson"un temasi var burak"a 1-1

24. Default

Pozisyon penaltı kesin, Carson'da farkında zaten Serdar'a sövdü saydı orada. Bu arada az önce de Alanzinho Swenson'un rüzgarıyla attı kendini yere, bir kart daha gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bursasporun şampiyonl olduğu sene bi İSMAİL vardı son onbeş dakak falan girerdi ne oldu ona

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu maç böyle bitti ama çıkarmamız gereken çok dersler var, niye her maç gol yiyoruz, neden orta saha bu kadar rakibin elinde, neden Ferhat'tan, Sapara'dan faydalanamıyoruz bunları araştırmak lazım. Halil dökülüyor resmen. Moralsiz ve yorgun takımla Bursa'dan deplasmanda alınan 1 puan iyidir yine de..

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Ferhat galatasarayda begendigim bir adamdi gelecegi sahsen parlak bir oyuncuydu ama ordan oraya gitti koreldi adam trabzonda umarim senol hoca sans verir oyuna girdiginde olumlu isler yapti hirsliydi maca gelince trabzonda yorgunluk var 1 puan iyiydi trabzon icin

28. Default

Trabzonspor'a şansımız tutmuyor 6 maç oldu galiba 3 beraberlik, 3 mağlubiyet. Şans golüyle öne geçtik, ilahi adalet mi desek, bir savunma hatası, bir penaltı 1-1 bitti yine. Oyun olarak biraz daha öndeydik maç boyunca ama gollük pozisyon olarak baktığımızda zaten maç beraberliği hak ediyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine Burak yine Burak...Adam aştı kendini.

Zorlu deplasmandan 1 puan iyidir.Ben 0-0 dye tahmin etmiştim ama 1-1 bitti.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Burak 30 golü bulacak heralde. Gidişat onu gösteriyor,hayırlısı. Avrupaya gideceğini düşünüyorum Euro 2012'ye katılırsak hele ki...

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri