Ligde 9. Hafta
Evimizde üstün bir oyun oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti 90. dakika da aldık...Ligde lider gidiyoruz nazar değmesin 4 maçtır yeniyoruz...
Ligde 9. Hafta
Evimizde üstün bir oyun oynadık ve hakettiğimiz galibiyeti 90. dakika da aldık...Ligde lider gidiyoruz nazar değmesin 4 maçtır yeniyoruz...
Ligde Son Durum
Müthiş başladık açıkcası genç bir takımız ve bu kadar ii başlayacağımızı hiç tahmin etmiyordum...Takım beklenenden fazlasını veriyor 9. hafta sonunda 7 Galibiyet 2 Beraberlik müthiş bir performansımız var...En kötü Play-offlarda olmak istiyoruz bu sezon...
Play off dedik şampiyonluk geliyor.![]()
Ligde 10. Hafta
Giresun'u deplasmanda rahat bir skorla geçerek galibiyet serimizi 5 maça çıkarttık...
Ligde 11. Hafta
Malesef hakeden kazanmadı...Maçın hakkı kesinlikle bizimdi 2 direkten dönen topumuz vardı galibiyet serimizi de bitirmiş olduk böylece...
Ligde 12. Hafta
Adanaspor karşısında 2-0'lık bir mağlubiyet aldık...Bu mağlubiyete pek üzülmeyiz ama Şaban'ın 2-3 ay sahalardan uzak kalacak olması bizi çok üzdü...
Ligde 13. Hafta
Kartalspor karşısında rahat bir galibiyet aldık...Mesut ligde belkide en iyi oyununu oynadı galibiyetin mimarıydı...
Ligde 14. Hafta
Yağmur nedeniyle ertelenen Güngören maçını zorda olsa kazanmasını bildik...İlkay bu maçta yediği sarı kart ile cezalı duruma düştü...Önümüzdeki Karşıyaka maçında olmayacak...
Takım iyi yolda seneye Süper Lig'e çıkarız gibi.![]()
transfer şart gibi...
ama iyi gidiyoruz...
Teşekkürler arkadaşlar bencede transfer şart çünkü bi adamımız sakatlanınca özellikle sol açık ve defans hattından çok kötü oluyor...Bakalım beleş transfer yapabiliyormuşuz araştıracağım...
Kafilemiz İzmir'de
Karşıyaka maçı için İzmir'e giden takımımızın hedefi en kötü beraberlik...Cezalı İlkay Demir ve sakatlığı devam eden Şaban Özel kafilede yer almadı...Basın karşısına geçen Özkan ise yaptığı açıklamada "Ligde beklenmedik işler başardık ancak biliyorsunuzki sol tarafta oyuncu sıkıntımız var sol taraftan bir oyuncu sakatlanınca veya ceza alınca çok sıkıntı yaşıyoruz...Ara transferde serbest oyuncu olarak sol bek veya sol kanat oyuncusu alabiliriz...Çıkmak istiyorsak bu bölgeye 1 adam şart..." dedi.
Ligde 15. Hafta
Tek kelime ile berbattık...Çok sert oynadık Yasin Görkem ve Salih'in 2 sarıdan atılmasıyla maçtan koptuk...Cüneyt 3 gol yemesine rağmen çok iyiydi 1 penaltı kurtardı gelen goller defans hatasındandı...Rize ile liderlik maçına çıkacağız yeneceğimizi sanmıyorum Salih yok,Yasin Görkem yok ve en önemlisi Şaban yine yok...Sol beksiz oynayacağız Gökhan Kök bakalım neler yapacak sol bekte...
Normal gidiyorsun abiAncak daha iyisini yapabilirsin.Devre arası transfer gerek yalnız
Son maç büyük şanssızlık olmuş.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aynen valla transfer araştırıyorum bakalım istediğim isimler gelmezse kasmayacağım...
bence son maçlarda biraz düşüş olsa da gayet iyisinfm 2012nin zorluk derecesi nasıl peki ? fm11den kolaydır heralde kariyerlere bakılırsa ?
Valla Süper Lig'i bilmemde Bank Asya kolay geldi bana...Duran toplar yine aynı değişmemiş...Ben ayar falan vermedim ama atıyorum yine de...
Ligde 16. Hafta
İlk devredeki son maçımızda Rize'ye evimizde 3-2 mağlup olmaktan kurtulamadık ve ligin ilk devresini 3. olarak kapattık...Çok eksiğimiz vardı sol bekte Gökhan Kök vardı düşünün yani çektiğimiz sıkıntıyı...Devre arası transfer araştırmalarına başladım ısrarcı olmayacağım gelmezlerse istediğim oyuncular...Bu kadroyada inancım tam en azından play-off yaparız...
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Takım Verileri
Taktiğimiz
Dediğim gibi play off için her şey olumlu yönde.
Üst sıralarda çok az puan farkı var dikkatli ol dayı iş kazası olmasın.
Bencede bu kadroyla çok iyi konumdayız bu arada transfer önerilerinizi bekliyorum belki yönelirim...
İlk yarı için oldukça kritik bir yerdeyiz.Devre arası gerekli transferleri yapıp üst sıralardan kopmamak gerek.
Transfer görüşmelerimiz var sonuçlanınca eklerim...
ZTK Maçlarımız
Trabzonspor gelmeseydi keşke...Erken veda ettik kupaya...
6 oyuncu aldık bunların 2'si yabancı...Birazdan geliyor...
Sakaryaspor'dan Transfer Şov !
Yusuf Aydın :
Genç bir oyuncu olmasından dolayı aldım Yusuf'u...Şaban ve Yasin yokken ona rahatlıkla güvenebilirim...
Berkant Göktan
Forvet sorunumuz vardı Selim çok etkisiz kalıyordu Berkant ile İlkay'ı değişmeli oynatacağım...En azından Bank Asya'da bizi rahatlıkla idare edecektir...
Gökhan Vuran
Murat(Giresunlu) önermişti bende beğendim aldım...Bir çok mevkide oynaması onu tercih etmemde etkili oldu...
Ernani
33 Yaşında ancak bu lig için gayet iyi bir transfer yaptığımı düşünüyorum...Ernani defansı toparlayacaktır...
Thomson
Özellikleri kötü olabilir ancak nedense ona güveniyorum...İzleyip göreceğiz...
Mansaly
Ve geldik en iyi transferimize...Kesinlikle ve kesinlikle Süper ligde bile sırıtmaz...Çok güveniyorum ona onun gelmesi ile takıma 4-3-3 total futbol oynatabileceğim...
Devamı yarın beyler yorumlarınızı esirgemeyinyeni transferlerle hedefimiz şampiyonluk yarışı
![]()
Yakışır ToprağımaŞampiyonluk yakın
![]()
Transferler iyi gözüküyorTek rakibimiz Barcelona
![]()
2 zenci daha lazım![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern