şimdi fair play'in akla gelen noktası enteresan. hani yugoslav faulüne fair play dışı diye isyan etmek gibi bir şey. Yani Burak kendini atmasa golü atacak, değişen ne olacak ben bunu anlamadım.

ikincisi Burak'ın adı çıkmış 9'a inmez 8'e. ilk yarıda N'diaye istemsiz olarak ama sert bir şekilde tabanını Burak'ın ayağının üzerine geçiriyor, faul yok ama Burak yere düşüyor doğal olarak. Hemen Serdar ile İbrahim siteme başlıyor, kalk diyorlar. Oysa darbeyi ne Serdar görmüş ne İbo. Neyse efendim bir süre sora Serdar - Burak mücadelesi var. Hakem faul diyor, Serdar hakeme sinirleniyor, Burak'ı itiyor. tepkiye gel hele. İkinci yarı yine bir mücadele, Serdar-Burak güreşi, hakem faul diyor, Serdar faulü bilip dönüyor, o da ne, İbrahim 30 metreden gelip hakeme Burak'ın aldatma hareketini tarif ediyor. Kendini atıyor diyor.

Yani Burak şamar oğlanı. Herkes doğru Burak yanlış. Yani rakipler Burak üzerinden ortamı gererken problem yok. penaltı pozisyonunda fair play beklemek ile, Serdar yanlış pas verdi diye hatadan gol atmamalıydı demenin farkı yok.

ha bir örnek daha. dakika 90, sağdan sola bir Bursa pası, düzelten Vederson, Mustafa'ya çalım atacak aynı anda, bizim Musti boşa çıkıyor, ayağı da Vederson'a çarpıyor, ama Vederson topu önüne almış, bir bakıyor yer tehlikeli, aaahh ohh diye atıyor kendini. düdük çalar çalmaz da ayakta. Musti sarı görüyor, ve sonrasında Bursanın net fırsatı..

yani sanki bunlar sadece bizde oluyormuş gibi, sadece Burak yapıyormuş gibi bir hava yaratmanın alemi yok.