Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
31 ile 60 arası toplam 74 sonuç

Konu: Van'da 7.2 büyüklüğünde deprem

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Kotu Bir Haber Bi yandan Teror olaylari bi yandan deprem zor bir durum Rabbim Geride Kalanlara Sabir Versin

300-500-1000 kisi olarak gostermez devlet vefat edenlerin sayisini neden"mi, Belli bir sayi vardi su an aklimda degil eger o sayiyi gecerse vefat sayisi o bolge Muhak Bolgedir o bolgeden ornek veriyorum 5 yil 10 yil vergi vs vs alinmaz buda devletin isine gelmez o yuzden vefat sayisini az gostericeklerdir diye dusunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

50 ölü 100 yaralı var falan diyorlar.Allah yardımcıları olsun.İnşallah can ve mal kaybı olabildiğince az olmuştur.Hayatını kaybedenlere rahmet dilerim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ercişe 30 km yakın bi yerleşim yerinde 2.5 yıl görev yapmıştım tayinim buraya alınana dek
    binaların yapısı doğrusu hiç iç açıcı değildi köyleri geçtim merkezde bile çarpık ve sağlam olmayan yapılaşma vardı
    köyleri zaten hiç sormayın köylerde çok can yanacak gibi gözüküyor ki bunu hiç istemeyiz
    hiç ders almıyoruz işimizi sağlam kazığa bağlamıyoruz günü kurtarmakla uğraşıyoruz.
    rabbim ölenlere rahmet kalanlara sabır versin
    bi an önce ders alalım çok zor bi hafta geçirdik ülke olarak
    bu haftadan birlik ve beraberlikle çıkalım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

77 ölü 500 yaralı dediler Daha çok fazla can kaybı bekleniyormuş.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

99 Marmara depremini yaşamış biri olarak oradaki yurttaşlarımızın acısını, sıkıntılarını, üzüntülerini canı gönülden paylaşıyorum.

Allah kimseyi bu gibi durumlarla karşı karşıya bırakmasın ancak maalesef bu da bir Türkiye gerçeği. Sadece bir yerlerde bir şeyler olunca ya da birileri ölünce aklımıza geliyor maalesef.

Allah hepsinin yardımcısı olsun. Şu saate kadar yardım ulaşmamış ya da istenen seviyede ulaşmamış olması acizliğimizdendir.

ölü sayısının 1000'i geçebileceği söyleniyor. Hayatını kaybedenlere rahmet kalanlara baş sağlığı dilemekten başka bir şey gelmiyor elden. hala enkaz altında olan vatandaşlarımızın kurtarılması için de gereken ne ise en kısa zamanda yapılır umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Halamlar Erciş'te yaşıyorlar.Deprem sırasında çarşıdalarmış.Allah'tan onlara bir şey olmamış.Evlerinde de bir şey yok ama çarşı'da park ettikleri arabaları yıkılan bir binanın altında kalmış.Allah oradaki vatandaşlarımıza yardımcısı olsun.Ölenlerin taksiratı affetsin,geride kalanlara da sabır versin inşallah.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

güler misin ağlar mısın 200 mahkum fiar etmiş hapishanenin duvarı yıkılmış

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

yani adamların içeride beklemeleri tuhaf olurdu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ama 50 tanesi ailelerini görüp tekrar teslim olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Twitterde "#pray4turkey" en çok konuşulanlarda 1. sırada. Rihanna gibi ünlülerde katılım göstermiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ama 50 tanesi ailelerini görüp tekrar teslim olmuş
    helal olsun..
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve depremden sağ olarak kurtulanlara da başsağlığı diliyorum. Geçmiş olsun.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Bir yandan şehitler, bir yandan depremler. Haberlerde (Okan Bayülgen'in değindiği ) konu olan bir reklam çabası. Tam olarak net oranı bilmiyorum ama telefon şirketlerinin yaptığı kampanya varmış. Oradakilerin görüşmeleri daha ucuz olmuşmuş. Bedava yapacaklarına kampanya yapmışlar. Yazık.

Hatay'daki 96 depremini yaşamış olarak.

Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Sağ kalanlara da başsağlığı ve bir an önce sıcak evlerine kavuşmalarını diliyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu deprem gösterdi ki biz zaten çoktan bölünmüşüz. Dışarda "Vatan bölünmez" diye bağıranlar şimdi "Onlar kürt, beter olsunlar" diyor. O kadar şehit veriyoruz ama boşuna. Biz zaten bölünmüşüz.

"Müslüman kardeşinin uğradığı felâketi sevinçle karşılama! Allah onu rahmetiyle o felâketten kurtarır da seni musîbetle imtihân eder."

(Hadis-i Şerif - Kaynak: Tirmizi)

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Mehmet Topal, Van'da yaşanan deprem sonrası hayatını kaybeden vatandaşlar ve şehit düşen askerler için, Valencia'nın A.Bilbao ile oynayacağı maç öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulmasını sağladı.Mestalla Stadı'ndaki maç öncesi yapılan saygı duruşuna taraftarlar da duyarlı davranarak, 1 dakika boyunca sessiz kaldılar ayrıca Valencia'lı futbolcular maçta kollarına siyah bant taktı.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

1999: "Kimse yok mu?"
    2011: "Kimse yok mu?"

Yerimizde sayıyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsrail'in yardım talebi reddedilmiş. Acaba İsrail'in kurtarabilecekken kurtaramayacağı her insanın günahı kimin boynuna kalacak ? Bu arada Allah bütün depremzedelere sabır versin bende bugün 20 liralık bağış yaptım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Liverpool ve Real Madrid de baş sağlığı dilemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Habertürk, deprem sürecinde arka arkaya bombalar patlatıyor.

Önce spikerden talihsiz bir sunuş ardından canlı yayında valiye küfür vs.

Sadece arama - kurtarma, yardım kısmında değil medyada her alanda bu işten anlamıyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Real Madrid Futbol Klübü olarak dun Türkiye`de meydana gelen deprem icin Türk halkina gecmis olsun dileklerimizi sunuyoruz.Kulüp olarak ayrıca, ölenlerin ailelerine bas sağliği diliyoruz.

279 ölü 1300 yaralı 2262 yıkılan bina son açıklanan rakamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

D.Bakır belediyesi yemek yardımında bulunmuş, getirmişler kızılay reddetmiş. Yazık.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

mabirand32gun Mehmet Ali Birand
    Erciş’teyim. Buraya daha doğru dürüst yardım ulaşmış değil. Yetersiz çadır, yetersiz imkanlar halkın en büyük şikayeti.

Evlerine girmekten korktukları için sokaklarda yaşayan insanların arasındayım. Tek kelimeyle rezalet.

lexoqe Ekincan Yesil
    @mabirand32gun Yardımlarımız yetişmedi mi daha ? Çok ilginç nerede bu toplanan paralar. Yoksa bizim yardımlarımızda Ankara'da red gördü.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Omuzunun üzerinde cansız bir el, kurtarılmayı bekliyorsun. Çok kötü bir durum

Last edited by Nedvedmania : 25.Ekim.2011 at 01:57

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ustteki fotograftaki arkadasimiz internete cafede iken enkaz altinda kalmis o el ise musterilerden biri galiba

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Evet .
    Depremin Yunus'u Erciş ilçesindeki bir internet kafe'de yakaladığı belirtiliyor. Ona siper olan cesedin ise kimliği henüz belirlenemeyen bir erkeğe ait olduğu biliniyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Antalyalı 23 yaşındaki Melike öğretmen, 1995 yılında Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde meydana gelen depremde kaybettiği anne ve babasıyla aynı kaderi paylaştı. Ecel, anasınıfı öğretmeni Melike Atman'ı görev yeri Van'ın Erciş ilçesinde evinde yakaladı.

Olamaz böyle bir kader.

Mynet
    Last edited by lexoqe : 25.Ekim.2011 at 11:41

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Depremde can veren genç çift Emel (26) ve Özgür Subaşıay (27) öğretmendi. Celal Bayar Üniversitesi’nde öğrenciyken tanışıp birbirlerine âşık olan genç çift, henüz iki ay önce evlenmişti. Önceki gece Van’ı yerinden oynatan deprem, onları evlerinde yakaladı. Cesetleri birbirine sarılmış halde bulundu.

Mynet

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

çok yazık arkadaşlar insanın kanı donuyor, ölemle ne zaman nasıl karşılaşacağız.. çok zor.. dualarımız hem şehitlerimizle hem deprem afetinde kaybettiğimiz vatandaşlarımızla.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Burada hala çadır savaşı sürüyor. Korkunç sahneler yaşanıyor. Birbirini yiyen insanlar, itişip kakışmalar, talan edilen kamyonlar.

Bir bölümü gerçek ihtiyacı olduğu için çadır peşinde koşuyor. Diğer bir bölümü bir çadırla yetinmeyip 2-3 çadır peşinde koşuyor.

Çadır satan da var, çadırı hayvanlarını korumak için kullanan da. Devlet organizasyonunu doğru dürüst yapamıyor.

Milletimiz de doğrusunu söyleyelim bu kargaşaya çanak tutuyor.

Twitter

Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon

Mesaj Yetkileri