Saat 13:41:21 de olmuş. Binalar yıkılmış sanırım.
Geçmiş olsun.
Saat 13:41:21 de olmuş. Binalar yıkılmış sanırım.
Geçmiş olsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Geçmiş olsun.
Baya bir sarsılmış. Görüntüleri izledim şimdi. Zangır zangır sallanmış bina resmen. Umarım kayıp olmaz. Çok geçmiş olsun.
Hah bende bunu diyordum işte az önce. Van neresi D.Bakır neresi diyeceksiniz ama bizde en azından bi 4.0 şiddetinde sallandık avizeler filan.
çok kötü, van daki vatandaşlarımıza çok geçmiş olsun
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Yurt dışındaki kaynaklara göre 7.3
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
ABD 7,3 demiş.Gerçekten çok büyük bir deprem(bizim ülkemiz açısından).Geçmiş olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
baya panik olmuş çok kötü :s
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Geçmiş olsun Van'daki vatandaşlarımıza umarım can kaybı yoktur...
varmış can kaybı :s
büyük afet !
Mustafa BudakTurksportal
Gerçekten büyük bi sallantı olmuş 6.6 veya 7.3 çok büyük rakamlar geçmiş olsun .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
geçmiş olsun... bu ne ya...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
daha bir depremin büyüklüğünü bile ölçemez durumdayız arkadaşım ABD diyor 7.3 yok 7.6 diyen reuters ... kafa karıştırıyor bizimkiler 6.6 diyor..
Mustafa BudakTurksportal
Malesef Van'dan İyi Haberler Gelmiyor. 6.6 şiddetindeki depremin ardından Özyurt'ta 5.5 Ilıkkaynak bölgesinde 5.4 büyüklüğünde depremler meydana geldi. Çöken binaların altında çok sayıda insan olduğu söyleniyor.
doğrusu reuters'ten gelen bilgi sanırım.
allah yardımcıları olsun.
(/s)
http://video.memurlar.net/video/1056/?csface=1
Allah yardımcıları olsun...7 katlı bina çökmüş umarım fazla can kaybı olmaz.
durum çok kötü. bir sürü bina yıkılmış, ntv yi izliyorumda telefonla bağlananların anlattıklarına göre ölen ve kurtarılmaya bekleyen çok insan varmış
Mustafa BudakTurksportal
trt'de canlı canlı 2 kişiyi kurtardılar. fenaydı :S
(/s)
Yüzlerce ölü olabilirmiş.Çok kötü çok.
Gelen haberler pek iç açıcı değil maalesef. Ciddi anlamda yardım gerekiyor bölgeye. Allah milletimizin yardımcısı olsun...
NTV de mete ışıkara var adam çok güzel konuşuyor yıllardır konuşuyor ama..
Mustafa BudakTurksportal
2 Öğrenci Yurdu Yıkılmış. Yükseköğrenim Yurdu Olduğunu Söylüyorlar
İnşallah Can Kaybı Olmaz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
İlk can kaybı haberi geldi.Bitlis'te 8 yaşındaki bir kız çocuğu enkaz altında kalarak hayatını kaybetmiş.Allah rahmet eylesin.
100. Yıl Üniv. Rektörü: Bütün Öğrencilerimizin Durumu İyi Kayıp Yok Diye Açıklama Geçti.
Üniversitenin Bahçesine Seyyar Hastane Kurulmuş
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
30-40 tane artçı deprem olmuş
http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst9.asp
500-1000 arasında ölü beklendiği haberi asparagas mı acaba?
Bu arada herkese geçmiş olsun, umarım en az hasarla atlatılır.
95'de Dinarda 6,2 ile resmi kayıtlarda 90 küsür ölü sayısı verildi fakat burda en az 300-400 ölü vardı.Van'daki depremin şiddeti 7,2 yazıyor Anadolu Ajansı'nda. Bilemiyorum fakat hafta sonu ve insanların genelde evde oldukları bir saat.Oradaki vatandaşlara geçmiş olsun ve Allah sabır versin.Çünkü çok zorlu bir süreç onları bekliyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
habertürk te az önce gördük yardım lazım mı değil mi diye.. orada insanlar göçük altında 6 saattir ve bir tane polis, kepçe, asker hiç birisi yok. devlet yok.
Mustafa BudakTurksportal