-
Miles'ın "gelin hadi yapın görelim." resti de Skidrow'un "ben yapamadım" demesi de danışıklı dövüş gibi.
O açıklama Miles'ın kendi açıklaması değildir diye düşünüyorum ancak eğer kendi açıklamasıysa ve Skidrow'un ismini verdiyse olay daha bir danışıklı dövüş gibi duruyor. Normal şartlar altında bu laftan sonra o grup ne yapar eder o işi yapar bir de üstüne Miles'a selam gönderir.
2009 yılında gruplara (Özellikle Reloaded'a) oyunun c.rackini geç çıkarsınlar diye para ödendiği yazıldı, çizildi. (Bilindiği itibariyle) Hatta bunun üzerine aynı gruplar sonraki sene oyunu çıkış tarihinden önce piyasaya sürdüler.
Kaldı ki Skidrow dışında Reloaded olsun Razor1911 olsun bu konuda bir şey de söylemediler, yine 2009'da yaşananlara benzer bir şeyler yaşandığı ihtimali de konuşuluyor. Kaldı ki spor kategorisine koyabileceğimiz oyunların çoğu Reloaded'ın elinden geçer, ondan daha önce davranıp bazen spor veya spor dışında da geri kalan her şeyi elden geçiren Skidrow'dur, GTA'dır TW serisidir bunların da genellikle mümessili Razor 1911'dir.
Bir de şu var FM 2013'ü riske atıyor eğer bu açıklaması doğruysa. Ki doğru değil en azından kendisi böyle diyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Mesaj Yetkileri