Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 405 sonuç

Konu: Orijinal Oyun Alınabilecek Yerler

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by rnwy190777 View Post
    Ben bir arkadaşımla beraber alabilirim oyunu o zaman bir sorun olmaz değil mi?Sadece steam üzerinden offline olmak gerekecek sanırsam,onun dışında birşey yok.
    Evet aynen öyle
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

steam key i burdan aldıgımız zaman taksit seceneği yok değil mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by önc1199 View Post
    steam key i burdan aldıgımız zaman taksit seceneği yok değil mi?
    malesef böyle bir seçenek olsa çok çok güzel olurdu ama yok
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mustafa abi Türkiye'de ki satışlar nasıl gidiyor bilgin vardır senin. 2013'te türkçe seçenek olması için yeterli şekilde gidiyor mu?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

gidiyordur diye tahmin ediyorum, bizim tarafta oranlar güzel.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    gidiyordur diye tahmin ediyorum, bizim tarafta oranlar güzel.
    Umarım bu yıl Miles'i Türkçe çıkarmadığı için pişman edecek rakama ulaşırız

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

İnşallah. Ama izlenimlere göre bu sene orjinal alımı baya iyi

belki burası yeri değil ama su an steam den download ediyorum oyunu ama hız cok düşük ara ara hızlanıp hemen düşüo hatta bazen duruo herkez de mi boyle yoksa sorun benim nette mi?

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by önc1199 View Post
    belki burası yeri değil ama su an steam den download ediyorum oyunu ama hız cok düşük ara ara hızlanıp hemen düşüo hatta bazen duruo herkez de mi boyle yoksa sorun benim nette mi?
    zaman zaman sıkıntı olabiliyor. İndirilen oranıda hesaba kataracak olursak STEAM serverları ağlıyor
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

zaman zaman sıkıntı olabiliyor. İndirilen oranıda hesaba kataracak olursak STEAM serverları ağlıyor
    Şu an anası bile ağlıyor gibi

11. Default

sorun olmuyor.

STEAM uygulamasını tekrar ücretsiz olarak indiriyorsun.

STEAM kullanıcı adın ve parolanla giriş yapıyorsun

Menüden View > View Game library ye giriyorsun orada FM 2012 listeleniyor.
    üzerine geliyorsun download yapıyorsun, kuruluyor ve oynamaya kaldığın yerden devam ediyorsun.
    Tabi format öncesi kayıtlı oyun veya oyuna eklediğin grafik paketlerinin yedeğini almazsan bunları göremezsin.

Kurulum sınırı yok.

Kutulu alırsan 2.4 gb gibi boyutta bir dosya indirmek zorunda kalmazsın. STEAM KEY satın alırsan bu boyutu download yaparsın.
    Öncelikle açıklama için teşekkür ederim Ben kutulu olarak aldındığnda download yapmamıza gerek olmadığını biliyordum da oyun silindiğinde view-view Game Library.. diye devam eden anlatımında "download yapıyorsun" demişsin.Elimde dvd varken de oyunu sildiğimde steam ın game library menusunden download yapmam mı gerekiyor? Ya da ben çok ama çok saçma bi sonuç çıkardım yazılandan da hayırlısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Öncelikle açıklama için teşekkür ederim Ben kutulu olarak aldındığnda download yapmamıza gerek olmadığını biliyordum da oyun silindiğinde view-view Game Library.. diye devam eden anlatımında "download yapıyorsun" demişsin.Elimde dvd varken de oyunu sildiğimde steam ın game library menusunden download yapmam mı gerekiyor? Ya da ben çok ama çok saçma bi sonuç çıkardım yazılandan da hayırlısı
    Hayır elinde zaten DVD varsa hiç sorun yok. Tekrar DVD den kurulum yapabilirsin.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beyler birşey soracağım.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama D&R da filan oyunu kaç taksitle alabiliyoruz.75 80 lirayı tek seferde ödeyemem.Zaten kredi kartı ağzına kadar dolu.Yeni bir kredi kartı aldım onunla çekeceğim.Acaba 5 10 taksite böldürebilir miyim?Öyle imkanı olan bir yer var mı

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Beyler birşey soracağım.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama D&R da filan oyunu kaç taksitle alabiliyoruz.75 80 lirayı tek seferde ödeyemem.Zaten kredi kartı ağzına kadar dolu.Yeni bir kredi kartı aldım onunla çekeceğim.Acaba 5 10 taksite böldürebilir miyim?Öyle imkanı olan bir yer var mı
    Maximum karta peşin fiyatına 12 taksite kadar çıkıyor. Diğer kartlar için internet sitesinde ayrıntılar mevcut.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Maximum karta peşin fiyatına 12 taksite kadar çıkıyor. Diğer kartlar için internet sitesinde ayrıntılar mevcut.
    Eyvallah saolasın.Baktım 8 taksite kadar imkan varmış.Ayda 10 lira ödeyerek alabilirim.Keşke maximum karta sahip olsaydım.Sabit fiyat üzerinden taksit imkanım olurdu.Neyse indirim olmasını beklersem şöyle yüzde 10 luk indirim olduğu anda gidip alırım.Süper olur.Ozaman biraz daah bekleyeceğiz.

16. Default

atkadaslar su aralar oyunun magazalardaki fiyati 80 tl gibi.sanal ortamlardaki fiyati 72-76 tl arasi degisiyor (kutulu oyundan bahsediyorum) bu fiyatlar sizce ne zamana kadar ayni kalir.degisirse ne sekilde degisir.yardimci olursaniz sevinirim.

Default FM 2012 Orjinal Satış Sayısı?

arkadaşlar şuan için Türkiye de toplan kaç adet satış gerçekleşti araştırdım da birşey bulamadım...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    arkadaşlar şuan için Türkiye de toplan kaç adet satış gerçekleşti araştırdım da birşey bulamadım...
    bu konuda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

konya'da nereden alabilirim? öğrenciyim burada bilmiyorum hiçbir yeri. citykule'mi ne varmış. orada var mıdır?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Miles sağlam rest çekmiş.

"hi. miles here. this year our efforts against piracy are c.rack-proof. so, the only option for you guys is buying the game. i’m sure skidrow can't c.rack this game. i'd pay a million pounds to see that!""
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

bu diyaloglar nerede geçiyor?
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Evet arkadaşlar şimdi gittim oyunu bimeks'den aldım kutulu olarak 80 tl 6 taksit yaptım. 2009 ve 2010 uda orjinal almıştım. Bu senede orjinal aldık. Hayırlısı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

bu diyaloglar nerede geçiyor?
    Başka bir forumda gördüm abi.
    So what?
    Saike

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Güle güle oyna
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Eyvallah saolasın

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Miles sağlam rest çekmiş.
    konuyla ilgili miles'ın böyle bir söylemi hiç bir zaman olmamış.

I have not, at any time, said anything of the sort. Please provide a link to the original post.
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

konuyla ilgili miles'ın böyle bir söylemi hiç bir zaman olmamış.
    Evet abi,ben de araştırdım şimdi,ona ait olduğunu gösteren bir kaynak yok.Muhtemelen Skidrow ve diğer tayfayı gaza getirmek amaçlı ortaya atılmış bir söz.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Miles'ın "gelin hadi yapın görelim." resti de Skidrow'un "ben yapamadım" demesi de danışıklı dövüş gibi.

O açıklama Miles'ın kendi açıklaması değildir diye düşünüyorum ancak eğer kendi açıklamasıysa ve Skidrow'un ismini verdiyse olay daha bir danışıklı dövüş gibi duruyor. Normal şartlar altında bu laftan sonra o grup ne yapar eder o işi yapar bir de üstüne Miles'a selam gönderir.

2009 yılında gruplara (Özellikle Reloaded'a) oyunun c.rackini geç çıkarsınlar diye para ödendiği yazıldı, çizildi. (Bilindiği itibariyle) Hatta bunun üzerine aynı gruplar sonraki sene oyunu çıkış tarihinden önce piyasaya sürdüler.

Kaldı ki Skidrow dışında Reloaded olsun Razor1911 olsun bu konuda bir şey de söylemediler, yine 2009'da yaşananlara benzer bir şeyler yaşandığı ihtimali de konuşuluyor. Kaldı ki spor kategorisine koyabileceğimiz oyunların çoğu Reloaded'ın elinden geçer, ondan daha önce davranıp bazen spor veya spor dışında da geri kalan her şeyi elden geçiren Skidrow'dur, GTA'dır TW serisidir bunların da genellikle mümessili Razor 1911'dir.

Bir de şu var FM 2013'ü riske atıyor eğer bu açıklaması doğruysa. Ki doğru değil en azından kendisi böyle diyor.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

ben kendi hesabından okuduğum kadarıyla böyle bir açıklama yapmamış.

ben bu grupları gaza getirmek sebebiyle kurnazca yazıldığını düşünüyorum..
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

30. Question

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    atkadaslar su aralar oyunun magazalardaki fiyati 80 tl gibi.sanal ortamlardaki fiyati 72-76 tl arasi degisiyor (kutulu oyundan bahsediyorum) bu fiyatlar sizce ne zamana kadar ayni kalir.degisirse ne sekilde degisir.yardimci olursaniz sevinirim.
    Arkadaşlar bir şey sordum ama cevap gelmedi.Mutlak fikri olanlar vardır.İlk defa orjinal oyun alacağım için fiyatların zamana bağlı gidişatı hakkında bir bilgim yok.Şu anda da alacak durumum yok.O yüzden bu konu benim için önemli.

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri