steam key i burdan aldıgımız zaman taksit seceneği yok değil mi?
Mustafa abi Türkiye'de ki satışlar nasıl gidiyor bilgin vardır senin. 2013'te türkçe seçenek olması için yeterli şekilde gidiyor mu?
gidiyordur diye tahmin ediyorum, bizim tarafta oranlar güzel.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
İnşallah. Ama izlenimlere göre bu sene orjinal alımı baya iyi
belki burası yeri değil ama su an steam den download ediyorum oyunu ama hız cok düşük ara ara hızlanıp hemen düşüo hatta bazen duruoherkez de mi boyle yoksa sorun benim nette mi?
Öncelikle açıklama için teşekkür ederimBen kutulu olarak aldındığnda download yapmamıza gerek olmadığını biliyordum da oyun silindiğinde view-view Game Library.. diye devam eden anlatımında "download yapıyorsun" demişsin.Elimde dvd varken de oyunu sildiğimde steam ın game library menusunden download yapmam mı gerekiyor? Ya da ben çok ama çok saçma bi sonuç çıkardım yazılandan da hayırlısı
![]()
Beyler birşey soracağım.Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama D&R da filan oyunu kaç taksitle alabiliyoruz.75 80 lirayı tek seferde ödeyemem.Zaten kredi kartı ağzına kadar dolu.Yeni bir kredi kartı aldım onunla çekeceğim.Acaba 5 10 taksite böldürebilir miyim?Öyle imkanı olan bir yer var mı
Eyvallah saolasın.Baktım 8 taksite kadar imkan varmış.Ayda 10 lira ödeyerek alabilirim.Keşke maximum karta sahip olsaydım.Sabit fiyat üzerinden taksit imkanım olurdu.Neyse indirim olmasını beklersem şöyle yüzde 10 luk indirim olduğu anda gidip alırım.Süper olur.Ozaman biraz daah bekleyeceğiz.
atkadaslar su aralar oyunun magazalardaki fiyati 80 tl gibi.sanal ortamlardaki fiyati 72-76 tl arasi degisiyor (kutulu oyundan bahsediyorum) bu fiyatlar sizce ne zamana kadar ayni kalir.degisirse ne sekilde degisir.yardimci olursaniz sevinirim.
arkadaşlar şuan için Türkiye de toplan kaç adet satış gerçekleşti araştırdım da birşey bulamadım...
konya'da nereden alabilirim? öğrenciyim burada bilmiyorum hiçbir yeri. citykule'mi ne varmış. orada var mıdır?
Miles sağlam rest çekmiş.
"hi. miles here. this year our efforts against piracy are c.rack-proof. so, the only option for you guys is buying the game. i’m sure skidrow can't c.rack this game. i'd pay a million pounds to see that!""
So what?
Saike
bu diyaloglar nerede geçiyor?
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Evet arkadaşlar şimdi gittim oyunu bimeks'den aldım kutulu olarak 80 tl 6 taksit yaptım. 2009 ve 2010 uda orjinal almıştım. Bu senede orjinal aldık. Hayırlısı artık.
Güle güle oyna![]()
Mustafa BudakTurksportal
Eyvallah saolasın
Mustafa BudakTurksportal
Miles'ın "gelin hadi yapın görelim." resti de Skidrow'un "ben yapamadım" demesi de danışıklı dövüş gibi.
O açıklama Miles'ın kendi açıklaması değildir diye düşünüyorum ancak eğer kendi açıklamasıysa ve Skidrow'un ismini verdiyse olay daha bir danışıklı dövüş gibi duruyor. Normal şartlar altında bu laftan sonra o grup ne yapar eder o işi yapar bir de üstüne Miles'a selam gönderir.
2009 yılında gruplara (Özellikle Reloaded'a) oyunun c.rackini geç çıkarsınlar diye para ödendiği yazıldı, çizildi. (Bilindiği itibariyle) Hatta bunun üzerine aynı gruplar sonraki sene oyunu çıkış tarihinden önce piyasaya sürdüler.
Kaldı ki Skidrow dışında Reloaded olsun Razor1911 olsun bu konuda bir şey de söylemediler, yine 2009'da yaşananlara benzer bir şeyler yaşandığı ihtimali de konuşuluyor. Kaldı ki spor kategorisine koyabileceğimiz oyunların çoğu Reloaded'ın elinden geçer, ondan daha önce davranıp bazen spor veya spor dışında da geri kalan her şeyi elden geçiren Skidrow'dur, GTA'dır TW serisidir bunların da genellikle mümessili Razor 1911'dir.
Bir de şu var FM 2013'ü riske atıyor eğer bu açıklaması doğruysa. Ki doğru değil en azından kendisi böyle diyor.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
ben kendi hesabından okuduğum kadarıyla böyle bir açıklama yapmamış.
ben bu grupları gaza getirmek sebebiyle kurnazca yazıldığını düşünüyorum..
Mustafa BudakTurksportal