Mersin maçının ilk yarım saatindeki futbolumuzu oynarsak maçı kazanırız. Fenerbahçe'ye karşı son yıllarda şansımız hiç tutmuyor, bu da beni endişelendiren en önemli faktör. Fakat, bu maçta Fenerbahçe'nin elindeki golcülerin durumu iyi değil, yaparsa Alex ve Emre yapar bir şeyler veya sürpriz bir isim çıkabilir belki. Onun dışında gol yollarında sıkıntıları var. Bize gelince, bu sezon iyi oynadığımız maç sayısı yok denecek kadar az, 1-2 tane. Bu maçta atmosfer farklı olacağı için bizim de daha farklı oynayacağımızı düşünüyorum, oynamak zorundayız zaten. Kalede Rüştü sakat, Cenk tek alternatif. Savunmada Mersin maçının aynısını bekliyorum, Ekrem oynamasın yeter. Orta sahada Fernandes Veli'nin yerine geçecektir. Guti'nin oynayacağını sanmıyorum, belki sonradan girebilir skora göre. Forvette ise, haftalar sonra iyileşen Almeida'nın bu maçta da yedek kalmasını bekliyorum, çünkü, sakatlığı yeni atlattı ve maç eksiği oldukça fazla. Önceki maçlarda hiç şans bulmadan böyle zor bir maçta direk 11'e alınırsa sıkıntı yaşayabiliriz gol yollarında. Özete gelecek olursak, şöyle bir 11 bekliyorum:

Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Necip Ernst
Fernandes
Q7 Simao
Pektemek

Skora göre Almeida, Holosko, Guti, Veli ve Aurelio oyuna girebilecek isimler olarak görünüyor. Umarım hakemi ve futbolcuların sertliğini konuşmayacağımız güzel, zevkli bir maç olur.