Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
71. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

7 9.86%
  • Kötü

1 1.41%
  • Sıradan

5 7.04%
  • Güzel

23 32.39%
  • Çok güzel

35 49.30%
Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 402 sonuç

Konu: Gerçek Bir Kariyer "Beşiktaş" - II. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Arnautovic'i al Görkem reyiz. Arnautovic'i...
    Bunun mental özellikler yerde be abi. Takım oyunu flan 0

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Yardıracak,göreceksin.Dedim olacak ya,dene sen bi Olmazsa burdayım :/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gözlemcime 3 maç izletmeye aldım. 3 hafta sonra raporla geliyim bi yanına

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Playofflar baya zevkli olucak gibi herkesin puanı birbirine yakın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sayın futbol severler, şimdi canlı yayında Beşiktaş'ın basın toplantısına bağlanacağız. Teknik direktör soruları yanıtlayacak.

Evet arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Yarın bildiğiniz gibi Rangers takımını konuk edeceğiz. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Kendileri çok pozistif bir klüp. Hepsi ile ayrı ayrı tanıştım, konuştum.

Maçta elimizden geldiğince en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz. Form durumumuz çok iyi. Bony'de takıma döndü. Her şey yolunda. Egemen, Veli ve Gabriel Silva sakatlıkları dolayısı ile oynayamayacak. Ersan ve Mehmet Akyüz ise UEFA'ya adı bildirilmedikleri için kadroda olmayacaklar.

Şimdi bir kaç soru alalım ondan sonra takımla birlikte son antrenmana çıkacağız.

Fotomaç Gazetesi Muhabiri : Merhaba. Benim sorum şu olacak; bildiğiniz gibi Bony takıma yeni geldi. Eksikliğini çok hissettiniz. Ama uzun bir süredir takımla birlikte değil. Kadroya alacak mısınız? İlk 11'de çıkacak mı?

Maç saatine kadar bakacağız arkadaşlar. Maç saatinde her şey belli olacak. Bugün son antrenmanı yapacağız hep birlikte. Son olarak kadrodaki durumunu ve kondisyonunu düşünerek bu seçimi yapacağım. İlk 11'ler belli olduğunda da zaten göreceksiniz. Ayrıca her futbolcumuz birbirinden değerlidir. Bony olmazsa Mustafa olur, Mustafa olmazsa Holosko olur. Geniş bir kadromuz var.

NTVSpor Muhabiri : Son maçlarda formda bir Beşiktaş izledik. Daha öncesinde inişli çıkışlı bir grafiğiniz vardı ama rakiplerinizin puan kaybetmesi ve sizinde kazanmanız sonucu 1.lik şansınızı çok artırdınız. Bunu nasıl sağladınız ve bu grafik Rangers maçında da devam edecek mi?

Sene başında çok eleştirildik. Giden futbolcu ve gelen futbolcular itibari ile. Pişman değilim yaşadığım hiç bir şeyden ve kararlarımdan. Yine olsa yine aynı kararları verirdim. Öncelikle bunları belirtmek isterim.

Takımda bir revizyon yaptık. Kolay değil bu takım ile hemen uyum sağlamak. İnişler çıkışlar tabi ki olur böyle zamanlarda. Ama önemli olan bu iniş çıkışı zirveden uzaklaşmadan yapmak. Biz bunu yaptık. Her şey istediğimiz gibi gidiyor şu anda. Oyuncularla birebir görüşüp, onlarla tek tek ilgileniyorum. Bu bir takım için çok önemli. Sorunları birebir çözüyorum. Bu şekilde takımda bir karışıklık bir karmaşa kalmıyor. Ranger maçı içinde aynısını uyguladık personel arkadaşlarımla. Takım olarak çok çalışıyoruz. Bireysel değil takım olmak için uğraş veriyoruz. Bu maçtan da bu şekilde galip gelmeyi istiyoruz. İnancımız tam.

Milliyet Gazetesi Muhabiri : Beşiktaş, Avrupa'da oynayan tek temsilcimiz durumunda şu anda. Bu sizin üzerinizde bir baskı yaratıyor mu?

Biz Türkiye'yi semsil ediyoruz. Bu hem benim için, hem takımım için hem de Türkiye için bir gurur kaynağıdır. Amacım görevimi en iyi şekilde yerine getirmek. Kesinlikle üzerimizde bir baskı hissetmiyoruz. Tam tersi destek olunduğunu görüyoruz ve bu bizim gücümüze güç katıyor.

Teşekkürler arkadaşlar. İyi akşamlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Playofflar baya zevkli olucak gibi herkesin puanı birbirine yakın
    Nolduuuuuuu? Nerde sabah söylediklerin

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Çok güzel sunumun var üşengeçlikten anca yorum atıyorum başarılar inş toparlanırsın kupada Orham Şamın golü çok fenaymış

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Çok güzel sunumun var üşengeçlikten anca yorum atıyorum başarılar inş toparlanırsın kupada Orham Şamın golü çok fenaymış
    Teşekkürler. Sorma fena gol attı

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Nolduuuuuuu? Nerde sabah söylediklerin
    Senin katılıcagını kim söyledi ben takımların puanı eşit dedim sen giremiyceksin zaten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Senin katılıcagını kim söyledi ben takımların puanı eşit dedim sen giremiyceksin zaten
    Dur zaten morelim bozuldu. Beklemediğim bir skor aldım Rangers'dan. Şimdi yayınlayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İNÖNÜ'DE GOL, YAĞMUR OLDU YAĞDI !

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş ilk maçında Rangers'a karşı 5-3 kaybetti. Sahada inanılmaz bir maç oldu. Goller adeta yağmur oldu yağdı, bir o kaleye bir bu kaleye.

6. dakika da Montillo ile öne geçen Beşiktaş, 22. dakika da Cenk'in kendi kalesine attığı gol ile 1-1 eşitlenmiş oldu. 28. dakika da Whittaker ile öne geçen Rangers, 39. dakika da Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Bony'nin golüne engel olamadı. Durumlar 2-2 olmuştu. 52. dakika da Naismithe ve 67. dakikada Jelavic ile farkı 2'ye çıkaran taraf Rangers oldu. 70. dakika da ise Sidnei, kullanılan duran topta harika bir kafa vuruşu yaptı ve farkı bire indirdi. durum 4-3 oldu. Son dakikalara gol ümidi ile daha çok yüklenerek giren Beşiktaş, son anda yenilen gol arşivine Rangers'ı da ekledi. 90+6'da Whittaker maçın skorunu belirledi ve maç 5-3 sona erdi. Ayrıca Beşiktaş'ın bu maçta 3 tane topu direkten döndü. İkinci maç Beşiktaş'ın çok daha etkili bir futbol oynaması gerektiği kesin.

Goller :

[YOUTUBE="MpI6UNzxsrU"]Goller[/YOUTUBE]

UEFA Kupası'nda ki diğer maçların sonuçları :

NOT : Bu maçı 1080 çözünürlükte yükledim.

golcü lazımsa toivonen takım oyununa uyan özelliklerde ve bende çok iyi oynuyor tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by berkay1912 View Post
    golcü lazımsa toivonen takım oyununa uyan özelliklerde ve bende çok iyi oynuyor tavsiye ederim
    Yok şu an forvet ihtiyacım yok teşekkürler öneri için.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnönü Stadı'nda bu hafta pozisyon vardı ama gol yoktu. 90 dakika boyunca topu rakip kaleye yığan Beşiktaş, aradığı golü bir türlü bulamayınca iki takımda maçtan 0-0 ayrıldı.

Haftanın maçları :

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ve Beşiktaş Avrupa'ya veda ediyor. Karşılıklı bir çok gol pozsiyonu bulan iki takımda sahaya istediğini yansıtamadı. Beşiktaş 1-0 yendi ancak tur için yetmedi. Böylece Beşiktaş Avrupa'ya sanılandan erken veda etti.

Goller :
    [YOUTUBE="I_j6wX1Nf_4"]Goller[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ AVRUPA'YA VEDA ETTİ !

Evet sevgili seyirciler hemen basın toplantısına bağlanıyoruz;

............ ama olmadı. Gerçekten istedik. Futbolcularımız maça çok konsantreydi. Kanatlardan organize şekilde güzel ataklar yaptık. İstediğimiz atakları yaptık. Bu atakları yaparken boşluklar yaratıp pozisyonlar da verdik ama gol yemedik. Ancak istediğimiz sayıda gol de atamadık. Yapacak bir şey yok. Bu sezon tek bir amacımız kaldı, o da lig şampiyonluğu. Seyircilerimiz hiç merak etmesin. Playoff'larda elimizden gelen en iyi futbolu ortaya koyup şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

Rangers takımını tebrik ediyorum. Aynı zamanda teşekkür ediyorum. Çok iyi ağırladılar bizi. Kendilerine UEFA Avrupa Ligi'nde başarılar diliyorum. Umarım istedikleri yere gelirler. Teşekkür ediyorum arkadaşlar iyi akşamlar.
    Evet sevgili futbol severler, açıklamalar bu şekilde oldu. Artık Beşiktaş yoluna ligde devam edecek. Gelişmelerde tekrar karşınızda olacağız. Şimdilik iyi akşamlar.

Nesil
    2008
    Yer
    fethiye

Olsun Görkem reyiz moralleri bozmak yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nikootinn View Post
    Olsun Görkem reyiz moralleri bozmak yok
    Canımı çok sıktı bu malubiyet. Ama yapacak bir şey yok. Lige devam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fiyapı İnönü Stadı'nda UEFA'dan eli boş dönen harika bir Beşiktaş izledik. Yaralarını çabuk saran Karakartallar, gol oldu yağdı ligin sonuncusu konumundaki G.birliğine. Montillo maçta hattrick yaptı. Genç Muhammed ise ilk yarıda mükemmel bir gol attı. Çalımlarını attıktan sonra ceza sahası dışından mükemmel bir vuruş yapan Beşiktaş'ın genç yeteneği, topu uzak direğin yan ağlarına bıraktı. Gençlerbirliği ise karşılık olarak 2 gol atabildi. Maç 6-2 sona erdi.

Goller :
    [YOUTUBE="qm-cGdxus14"]Goller[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

3 maç izledim onu. Raporunu aldım. Çok iyi diyor gözlemcim ama ne yazık ki transferi düşünmüyor Beşiktaş'a.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş bu hafta çok önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Piscu'nun penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçen siyah beyazlılar, Antep'in 2 golüne engel olamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Goller :
    [YOUTUBE="8q-QivJ8XY0"]Goller[/YOUTUBE]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ HER MAÇ FARKLI !

Beşiktaş kendi evinde konuk ettiği İBB'yi 4-1 gibi farklı şekilde geçti. Bony bu maç ile birlikte kendini buldu. Goller, Bony ( 2 ), Burak ve Egemen'den geldi.

Goller :
    [YOUTUBE="paAn93a5ZZ8"]Goller[/YOUTUBE]

NOT : LİGDE EKSİK MAÇLARIN ÇOKLUĞU NEDENİYLE MAÇLARI VE PUAN DURUMUNU YAYINLAMIYORUM. MAÇLAR EŞİTLENDİĞİ AN YAYINLAYACAĞIM.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın Mami'si yavaş yavaş oyunuyla büyüyor. Top tekniği ve paslarıyla kendini her fırsatta gösteriyor ve oynadığı maçlarda golde atmayı eksik etmiyor. Bony'de ligdeki ilk zamanlarına dönmeye başladı. Şu an 22 maç 23 gol ile ligde gol kralı konumunda.

Beşiktaş, deplasmanda Kayserispor'u 3-2 ile geçti. Ligin son haftalarına formda giriyor siyah beyazlı ekip.

Goller :
    [YOUTUBE="GrddkREtyck"]Goller[/YOUTUBE]

rangers ile beraber bir düşüş yaşamızsın ama son 2 galibiyet iyi skorlar...birde bir şey soracağım muhammet çokmu sakatlanıyor yada kondisyonumu yetmiyor yada benmi yanlış görüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emrkzl View Post
    rangers ile beraber bir düşüş yaşamızsın ama son 2 galibiyet iyi skorlar...birde bir şey soracağım muhammet çokmu sakatlanıyor yada kondisyonumu yetmiyor yada benmi yanlış görüyorum
    İyi dikkat etmişsin başarılı tesbit Kondisyonu maçlar için çok yetersiz kalıyor. Bir maçta 18 e kadar düşmüştü kondisyonu. 90'da tam çıkarıyordum sakatlandı. Bunun dışında gözle görülür bir gelişim var. İleri zamanlarda paylaşıcam onu. Maçlarda da 7'nin altında oynamıyor genelde. Tek sorunu kondisyon.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takip ediyorum kariyeri de hiç istikrar yok. Gidip rangers'i yenebilirken kendi sahamızda Karabük'e vs yenilebiliyoruz. Bu işe bir çözüm bulmak gerek.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

TARAFTAR'DA İSYAN:

Avrupa kupalarına vedan eden Beşiktaş'da Çarşı'dan sesler yükseldi. Önde gelen tribun lideri Alen Makaryan: Quaresmayı Satan Taraftarı'da satmış oldu. O bizim star'ımızdı. Top ayağına geldiğinde hepimiz ayaklanırdık dedi. Şimdi onun yokluğunda Piscu gibi 2.sınıf oyunculara düştük yorumunu yaptı. Ayrıca İnönü stadı ve Abbasağa parkında toplanan kalabalık çarşı grubu YILDIRIM DEMİRÖREN YETER sloganı attı. Guti'nin takıma faydalı bir oyuncu olduğunu ve Muhammet'i yetiştirebilicek tek futbolcu olduğunu soylediler. Öte yandan Nihat Kahveci yaptığı açıklamada Bony'de kim ben ondan iyiyim dedi. Ayrıca Alman basınına konuşan Edu gitmesine rağmen Hala Kendimi Beşiktaş'ta kanıtlıyacagım dedi ve kafaları karıştırdı.

Not olarak: Adam hlousek i sol kanata al arkana yaslan ve izle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazı_Yorum

Ünlü teknik direktör ve yorumcu Emre SEZGİN'de dün Beşiktaş maçındaydı. İşte Emre'nin basına maç ile ilgili demeçleri ;

"Görkem iyi niyetli bir teknik adam , ancak bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor. Türkiye'de bulunduğum sürede ve tatil günlerimde , Sunderland takım futbolcuları ile izliyoruz. Hatalarını altyapıdaki oyuncularım bile dile getiriyor. Bunu Sevgili Görkem nasıl görmez aklım mantığım almıyor. İstikrar kesinlikle yok. Tamam , siz sormadan söyleyeyim , bizde de yok. Ancak şampiyonluğa oynayan bir takım için hiçbir şekilde bahane olamaz. Uefa liginden erken elendiler , tamamen kendi hırslarından. Eğer çok ofansif bir yapı seçmeselerdi daha avantajlı bir skor elde edeceklerdi ilk maçtan. Taraftar zevkli bir maç izlemek istiyor , bir yandan da stres olmadan rahat maç istiyorlar. Gol yeme ortalamaları ciddi düzeye ulaşmıştır. Altyapıya önem verme zamanı değildir , önce takımını stabil yapılmalı daha sonra o işlere bakılmalıdır. Transferleri pek onayladığımı söyleyemem. Özellikle defansa önem verilmediği maç sonuçlarından da belli oluyor. Taktiksel anlamda da sıkıntı görüyorum.

Beşiktaş günü kurtarmalıdır , unutulmamalı ki , bugün bitmeden yarın başlamaz. Ve bugün iyi olmazsa Görkem yarınları göremeyebilir. "

şeklinde açıklamalarda bulundu. Şimdi Görkemin konu hakkında neler söyleneceği merakla bekleniyor.

Gelişmelerle tekrar birlikte olacağız..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

SON DAKİKA !

Sevgili futbol severler, son zamanlarda basinda cikan elestiriler uzerine, teknik direktor aksam saatlerinde bir basin toplantisi gerceklestirecek.

NOT : ARKADASLAR SU AN EVDE DEGİLİM. AKSAMA KADAR BU SEKİLDE SORMAK İSTEDİGİNİZ SORULAR VARSA(BASİN MUHABİRİ TARZİNDA) KONUDAN YAZİN BANA. BASİN TOPLANTİSİNDA SORULARİNİZİ CEVAPLAYACAGİM. BU KATİLİMİ HERKESTEN BEKLİYORUM. HEPİMİZİN KARİYERİ OLSUN BU
    Last edited by Ralph : 27.Ekim.2011 at 17:49

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş konuk olduğu TTnet Arena'da Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Riera ile henüz maçında başında 1-0 öne geçen Galatasaray, 53. dakika da Fernandes'in penaltı vuruşunda golü kalesinde gördü. 62. dakika da Melo ile tekrar öne geçen cimcom, 77. dakika da Egemen'in golüne engel olamadı ve 90 dakika 2-2 sona erdi.

Goller :
    [YOUTUBE="og778Hs1BJc"]Goller[/YOUTUBE]

Puan durumu :

Maçın sonunda Beşiktaş teknik direktörü, son zamanlarda çıkan spekülasyonlarla ilgili küçük çapta bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Basının yoğun ilgi gösterdiği bu basın toplantısından akılda kalanlar şöyle oldu;

Sabah Gazetesi muhabiri : Takımda hiç istikrar yok. Gidip rangers'i yenebilirken kendi sahasında Karabük'e vs yenilebiliyor Beşiktaş. Bu işe bir çözüm bulmak gerek. Sizce bunun çözümü nedir?

Avrupa maçları her zaman farklı oluyor tabi. Farklı konsantrasyon, farklı motive ve farklı futbol anlayışı... Tabi bunlar bir bahane değil. Sonuçta bizden bekleneni veremedik ve çok üzgünüz. Seyircimizi hayal kırıklığına uğrattık. Ben her maçta farklı taktikler deneyerek, Beşiktaş en iyi futbolu nasıl oynar, bunu düşünerek maçlara çıkıyorum. Bu biraz zaman aldı evet. Ama artık toparlanma dönemine girmiş bulunuyoruz. Bundan emin olabilirsiniz. Hem takımın uyumu sağlandı hem de Beşiktaş'ın artık belirli bir on biri ve taktiği var. Artık bizim için Rangers, Karabük ya da bir başkası farketmeyecek.

Fotospor Gazetesi Muhabiri : Önde gelen tribun lideri Alen Makaryan, "Quaresmayı Satan Taraftarı'da satmış oldu. O bizim star'ımızdı. Top ayağına geldiğinde hepimiz ayaklanırdık dedi. Şimdi onun yokluğunda Piscu gibi 2.sınıf oyunculara düştük" yorumunu yaptı. Bu yorum için ne düşünüyorsunuz?

Başta şunu söyleyeyim, bir takım için alınan kararlardan mutlaka her kesim mutlu olmaz. Herkesi mutlu etmek çok zor bir şey. Biz takım için en iyisini düşünüyor en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Emin olun ki o oyuncular satılmışsa bir nedeni var.

Piscu ve Montillo'ya gelince; Piscu bu sezon, 27 maç 10 gol, 7 asist ile oynadı. Ortalaması ise 7.20. Bu rakamlar bir kanat oyuncusu için hiç de fena değil. Üstelik bu oyuncu henüz bu sene geldi. Montillo'ya bakacak olursak, bu sezon 31 maç, 9 gol ve 10 asist ile oynayarak 7.19'luk bir ortalama yaptı. Bu da hiç fena değil. Yani kanatlarımız üstlerine düşen görevi yerine getirdiler. Bizim sorunumuz uyumdu. Sene başında takımın kemik kadrosunu değiştirdik. Bundan sonra ki Beşiktaş'ı herkes izleyip görsün.
    Fanatik Gazetesi Muhabiri : Ünlü teknik direktör ve yorumcu Emre Sezgin'de bugün Beşiktaş - Galatasaray maçındaydı. Sizin hakkınızda; "Görkem iyi niyetli bir teknik adam , ancak bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor. İstikrar kesinlikle yok. Şampiyonluğa oynayan bir takım için hiçbir bahane olamaz. Altyapıya önem verme zamanı değildir , önce takımını stabil yapılmalı daha sonra o işlere bakılmalıdır. Özellikle defansa önem verilmediği maç sonuçlarından da belli oluyor. Taktiksel anlamda da sıkıntı görüyorum." şeklinde konuştu. Bu yorumlar için ne açıklama getireceksiniz?

Sayın Sezgin'e yorumlarından dolayı teşekkür ederim. Kendisi çok saygı duyduğum bir kişiliktir. Ama Beşiktaş'a dışarıdan değil de biraz içeriden bakılmalı diye düşünüyorum. Kesinlikle sözlerim yanlış anlaşılmasın ama olaylar dışarıdan bakıldığı gibi olmuyor pek.

İstikrar konusunu açıklamıştım daha önceki açıklamalarımda. Artık başka bir Beşiktaş izleyeceksiniz. İstikrar sağlayacağız. Tabi ki bahanemiz olamaz. Biz her sene şampiyonluğa oynayan büyük bir camiayız kendisinin de söylediği gibi. Asla bir bahanemiz yok. Tam tersine hatalarımızdan ders çıkarıp diğer maçlara çıkıyoruz hep. Altyapı meselesine gelince, ben alt yapıya gerçekten destek veren, inanan bir teknik adamım. Şu ana kadar Beşiktaş hariç sadece alt yapıda çalıştım. Eğer bir gün olur da Beşiktaş'tan ayrılmak zorunda kalırsam, gittiğim takımlarda da yine altyapıya önem veririm. Beşiktaş'ın gerçekten çok sağlam gençleri var. Özellikle Atınç ve Muhammed beni gerçekten memnun ediyor. Beklediğimden fazlasını aldım Muhammed'den. 10 maçta forma şansı verdim ona, 5 gol 2 asist yaptı. 7 ortalaması var. Bu rakamları 17 yaşındaki bir çocuk için konuşuyoruz arkadaşlar dikkatinizi çekerim. Ayrıca bizim bu yaşlarda oynatmak için erken dediğimiz pırıl pırıl çocukları, Avrupa'da ki takımlar milyon Euro'lara satıyorlar. Bunları da göz önünde bulunduralım lütfen. Son olarak defansımız hakkında kesinlikle katılmıyorum. Bazı maçlarda konsantrasyon eksikliği olduğu doğru fakat defansımızın ortasında, yani stoper mevkiinde oynayan bir çok kaliteli oyuncumuz var bizim. İbrahim Toraman olsun, sakatlıktan yeni yeni kurtulan Ersan olsun, Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri olan hatta belki de en iyi stoperi olan Egemen olsun, Geleceğin Luisao'su olarak gösterilen Sidnei'i olsun ve Atınç olsun bir çok stoperimiz var bizim. Hepsine çok güveniyorum. Tabi sezon başında aldığımız iki Brezilya'lı kanat back'larimiz. İkiside Beşiktaş'ın yıllardır süren back sorununa çözüm oldu. Yani herşey olumlu gidiyor. Sizlerinde bize yardımcı olmanızı bekliyoruz arkadaşlar.

Evet hepinize teşekkür ediyorum. İyi akşamlar arkadaşlar.

Sayfa 7 / 14 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri