Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?
- Voters
- 71. You may not vote on this poll
-
Çok kötü
-
Kötü
-
Sıradan
-
Güzel
-
Çok güzel
-
Sayın futbol severler, şimdi canlı yayında Beşiktaş'ın basın toplantısına bağlanacağız. Teknik direktör soruları yanıtlayacak.
Evet arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz. Yarın bildiğiniz gibi Rangers takımını konuk edeceğiz. Kendilerini en iyi şekilde ağırlamaya çalışıyoruz. Kendileri çok pozistif bir klüp. Hepsi ile ayrı ayrı tanıştım, konuştum.
Maçta elimizden geldiğince en iyi oyunumuzu sergileyeceğiz. Form durumumuz çok iyi. Bony'de takıma döndü. Her şey yolunda. Egemen, Veli ve Gabriel Silva sakatlıkları dolayısı ile oynayamayacak. Ersan ve Mehmet Akyüz ise UEFA'ya adı bildirilmedikleri için kadroda olmayacaklar.
Şimdi bir kaç soru alalım ondan sonra takımla birlikte son antrenmana çıkacağız.
Fotomaç Gazetesi Muhabiri : Merhaba. Benim sorum şu olacak; bildiğiniz gibi Bony takıma yeni geldi. Eksikliğini çok hissettiniz. Ama uzun bir süredir takımla birlikte değil. Kadroya alacak mısınız? İlk 11'de çıkacak mı?
Maç saatine kadar bakacağız arkadaşlar. Maç saatinde her şey belli olacak. Bugün son antrenmanı yapacağız hep birlikte. Son olarak kadrodaki durumunu ve kondisyonunu düşünerek bu seçimi yapacağım. İlk 11'ler belli olduğunda da zaten göreceksiniz. Ayrıca her futbolcumuz birbirinden değerlidir. Bony olmazsa Mustafa olur, Mustafa olmazsa Holosko olur. Geniş bir kadromuz var.
NTVSpor Muhabiri : Son maçlarda formda bir Beşiktaş izledik. Daha öncesinde inişli çıkışlı bir grafiğiniz vardı ama rakiplerinizin puan kaybetmesi ve sizinde kazanmanız sonucu 1.lik şansınızı çok artırdınız. Bunu nasıl sağladınız ve bu grafik Rangers maçında da devam edecek mi?
Sene başında çok eleştirildik. Giden futbolcu ve gelen futbolcular itibari ile. Pişman değilim yaşadığım hiç bir şeyden ve kararlarımdan. Yine olsa yine aynı kararları verirdim. Öncelikle bunları belirtmek isterim.
Takımda bir revizyon yaptık. Kolay değil bu takım ile hemen uyum sağlamak. İnişler çıkışlar tabi ki olur böyle zamanlarda. Ama önemli olan bu iniş çıkışı zirveden uzaklaşmadan yapmak. Biz bunu yaptık. Her şey istediğimiz gibi gidiyor şu anda. Oyuncularla birebir görüşüp, onlarla tek tek ilgileniyorum. Bu bir takım için çok önemli. Sorunları birebir çözüyorum. Bu şekilde takımda bir karışıklık bir karmaşa kalmıyor. Ranger maçı içinde aynısını uyguladık personel arkadaşlarımla. Takım olarak çok çalışıyoruz. Bireysel değil takım olmak için uğraş veriyoruz. Bu maçtan da bu şekilde galip gelmeyi istiyoruz. İnancımız tam.
Milliyet Gazetesi Muhabiri : Beşiktaş, Avrupa'da oynayan tek temsilcimiz durumunda şu anda. Bu sizin üzerinizde bir baskı yaratıyor mu?
Biz Türkiye'yi semsil ediyoruz. Bu hem benim için, hem takımım için hem de Türkiye için bir gurur kaynağıdır. Amacım görevimi en iyi şekilde yerine getirmek. Kesinlikle üzerimizde bir baskı hissetmiyoruz. Tam tersi destek olunduğunu görüyoruz ve bu bizim gücümüze güç katıyor.
Teşekkürler arkadaşlar. İyi akşamlar.
Mesaj Yetkileri