Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

10 62.50%
  • Berabere

3 18.75%
  • Gaziantepspor

3 18.75%
Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 122 sonuç

Konu: [8.Hafta] Galatasaray - Gaziantepspor

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu hakem kim bi kere ilk defa duyuyorum adını böyle saçma sapan hakemleri atayacaklarsa böyle maçlara Türk futbolu ölmüş demektir...Vallaha bu adamlar bile hakem oluyor bende mi olsam acaba ? ciddi ciddi düşünmeye başladım iyi de para var...Zemini hiç konuşmuyorum berbat durumda...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Antep geçen maç 3 attı bu maç 4 attı Trabzon maçında 5 atar mı acaba
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu dakikadan sonra yorum yapmak bir işe yaramayacağı için gelecek haftaya odaklanmak gerekiyor acilen devre arasına kadar bir seri yakalamalıyız.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

4. Default

Yıllardır Süper lig'te maç yönetiyor bu hakem, ve yılardır da (sizi bilmem ama) beni kanser etmek için uğraşıyor Ben başvurumu yaptım HiF hakemliği için usta, gel sende birimiz yan hakem, birimz orta hakem götürürüz işi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Yıllardır Süper lig'te maç yönetiyor bu hakem, ve yılardır da (sizi bilmem ama) beni kanser etmek için uğraşıyor Ben başvurumu yaptım HiF hakemliği için usta, gel sende birimiz yan hakem, birimz orta hakem götürürüz işi
    Aynen geliyorum bu hakem beni daha ilk maçtan kanser etti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muslera ve Eboue beni ve sanıyorumki bir çok taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattı.Acilen toparlanmalılar.
    Hakeme zaten diyecek bir şey yok.Alıştık artık bazı şeylere.Ama bugün taraftarımızda ve oyuncularımızda gördüğüm hırs beni çok ümitlendirdi.İnanıyorumki mutlu sona her şeye rağmen ulaşıcağız.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Onurlu mücadelelerinden ötürü iki takımın oyuncularını da tebrik ederim...

Hakem konusunda konuşmaya çalışırsam forumdan yine ceza alırım diyerek başlığı terk ediyorum...

"Bir takım psikolojik olarak nasıl liğme liğme kıyılır" senaryosunu izledik bu gece!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Muslera dönemsel başarıları olan başarısız bir kalecidir benim gözümde.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Muslera dönemsel başarıları olan başarısız bir kalecidir benim gözümde.
    şu huyumuzdan vazgeçmediğimiz sürece bizim futbolumuz arpa boyu yol alamaz. e be kardeşim adam 5-6 yıldır italya liginde 5-6 yıldır italyanın en iyi kalecilerinden dünyanın en iyi yedinci kalecisi seçilmiş, copa americanın en iyi ikinci kalecisi bunlar dönemsel mi? bir futbolcu kaç yıl futbol oynuyorda 5-6 yıllık performans dönemsel olsun ne güzel bakış açın var hayran kaldım valla. Muslera teke tek kaldığı zaman zorlanan bir kaleci olduğu için 3. golde kalesinden çıktı çünkü kendini çok iyi biliyor. 4. golde ise hem zeminin azizliğine uğradı hemde bana göre bariz bir ofsayt vardı orada. pas veren oyuncu cenkin daha gerisindeydi bizim oyuncularda cenk'in arkasındaydı. burada yapılacak en son yorum muslerayı suçlamak olur.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

benim muslera ya olan güvenim sonsuz.. bu maçta olanlarda savunmada ki aksaklıklar, açıklar ve eksiklikleri unutmamak lazım.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Bu maçın tabiri GALATASARAY 2-4 hakemler ! nedir ya bu Sabri'de hiçbirşey yoktu.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

kalecimiz iyidir ne olursa olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçı izleyemedim en kısa sürede izleyip posizyonlar hakkında kendi fikrimi söyleyeceğim.

G.Antepsporu tebrik ediyorum galibiyetinden ötürü.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Asistleri hakemden gelen golleri birakin Muslera Casillas bile kurtaramaz beyler.

2 yildir 4 büyüklerin macina verilmeyen hakem bizim macimiza veriliyor. 8 haftada Bünyamin Gezer, Yunus Yildirim ve bugünkü hakem tesekkürler federasyon ve mhk.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 27.Ekim.2011 at 02:17

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

soğudum herşeyden bi anda ligden herşeyden

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FT : "Bir gün Türk futbolunun bir yerinde olup birşeyleri düzeltmek istiyorum"
    FT : "Eğer müsade edilirse galibiyete de arada sırada ihtiyacımız olacak."

18. Default

Quote Originally Posted by leventb12 View Post
    Bu maçın tabiri GALATASARAY 2-4 hakemler ! nedir ya bu Sabri'de hiçbirşey yoktu.
    Evet Sabri'nin yaptığı faulde kartlık birşey yoktu, ama hırsının kurbanı oldu...Ondan bir önceki pozisyonda da görmek için uğraştı, hakem vermedi. Yine aynı hareketi tekrarlayınca- bu kez topa da vurarak- 2. sarıyı aldı gitti...Geçen hafta mıydı? Yine bir pozisyona çok aşırı tepki vermiş, hakem görmezden gelmişti. Fatih Terim'in uyarması lazım Sabri'yi. Bir anlık sinirle yapılan bazı şeylerin bedeli çok ağır olabiliyor, iyi niyetli çalışkan bir oyuncu ama zaten takım eksikken o kartı görmesi bitirdi takımı. 10 kişi devam etse maç belki de Galatasaray puanla ayrılacaktı bugün sahadan.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sadece Servetin kırmızıyı gördüm.. Hakem rezalet..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    şu huyumuzdan vazgeçmediğimiz sürece bizim futbolumuz arpa boyu yol alamaz. e be kardeşim adam 5-6 yıldır italya liginde 5-6 yıldır italyanın en iyi kalecilerinden dünyanın en iyi yedinci kalecisi seçilmiş, copa americanın en iyi ikinci kalecisi bunlar dönemsel mi? bir futbolcu kaç yıl futbol oynuyorda 5-6 yıllık performans dönemsel olsun ne güzel bakış açın var hayran kaldım valla. Muslera teke tek kaldığı zaman zorlanan bir kaleci olduğu için 3. golde kalesinden çıktı çünkü kendini çok iyi biliyor. 4. golde ise hem zeminin azizliğine uğradı hemde bana göre bariz bir ofsayt vardı orada. pas veren oyuncu cenkin daha gerisindeydi bizim oyuncularda cenk'in arkasındaydı. burada yapılacak en son yorum muslerayı suçlamak olur.
    Benim Muslera'yı suçladığımı kim söyledi ki Bu görüşüm Cimbom'a imza atmadan önce de vardı 2 yıl önce de vardı. Dünyanın en iyi 7. kalecisi Kupa Amerika da ki başarısı yüzünden. Seneye aynı listede ilk 100e de giremeyebilir ilk 3e de girebilir. Dönemlik baz alınıyor.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

Ayrıca Muslera'yı Lazio'dayken yeterince izlediğini düşünmüyorum dostum tabi yanılıyor da olabilirim. O zaman dönemselden kastımı anlardın.

Muslera Türkiye için yeterli bir kaleci bence de Cenk gibi. Galatasaray, Lazio, Beşiktaş gibi takımlarda 1.kaleci olması da normal. Ama benim hiç bir zaman beğendiğim bir kaleci olmadı bu seneki kupa amerika ve 2 sene önceki italya süper kupası hariç.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eğri oturalım doğru konuşalım, dk. 6 öne geçiyoruz organize sayılabilecek bir şekilde golü buluyoruz, Kazım takipçiliğini konuşturuyor. Sonra ne oluyor, golü 10 kişiyken yemek bahane değil, Ujfalusi Muhammet'e vurdurmayacaktı orda. Ne olduğunu anlamadan 2. jeneriklik golü yedik, sonra kimsenin anlam veremediği kırmızı kart. Hakem o kırmızı karta kadar en az 10 tane hatalı karar verdi ve bunların yarısından fazlası bizim lehimize gibi görünse de aleyhimize olanlarda kartlarını kullanırken lehimize olanlarda es geçti. Servet'i atması oyunu da tamamiyle değiştirdi.

Biz zaten maça 10 kişi çıkmıştık aslında, adı var ama kendisi yok olan Riera her maç takımı eksik bırakıyor. Kazım sakatlanıp çıkınca yerine de kimse girmedi zira Eboue de diğer hayaletimiz. Bir de üstüne kırmızı yiyince zaten maç orda çoktan gitmişti. Tribünlerin gazı, hırs mücadele bir yere kadar. Ne oldu ikinci yarı, ıkındık sıkındık doldur boşalt şişir yavrum baktık olmuyor Selçuk Sabri'yi gördü tık tık iki pasta gol geldi ama takım yorgun düşünce anında yine yedik.

Hakem bizi doğradı diyenlere katılıyorum sonuna kadar, ama biz iyi oynamıyoruz bu da bir gerçek. Sen iyi oynarsan, sen Galatasaraysan çıkacaksın hakemi de yeneceksin arkadaş. Bu kadar basit.

Fatih Terim otursun düşünsün, bu Riera ve Eboue'ye verilen her kuruşa acıyorum ben yoklar sahada faydalı en ufak hareketleri yok. Yazık değil mi Elmander'in, Melo'nun, Ujfalusi'nin, Engin'in, Sabri'nin emeklerine adamlar bir tarafına yırtıyor Riera beyefendi her topu eziyor. Gözünü sevdiğim Culio'nun suçu neydi arkadaş, iş bilmezlik bu yapılan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    Benim Muslera'yı suçladığımı kim söyledi ki Bu görüşüm Cimbom'a imza atmadan önce de vardı 2 yıl önce de vardı. Dünyanın en iyi 7. kalecisi Kupa Amerika da ki başarısı yüzünden. Seneye aynı listede ilk 100e de giremeyebilir ilk 3e de girebilir. Dönemlik baz alınıyor.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

Ayrıca Muslera'yı Lazio'dayken yeterince izlediğini düşünmüyorum dostum tabi yanılıyor da olabilirim. O zaman dönemselden kastımı anlardın.

Muslera Türkiye için yeterli bir kaleci bence de Cenk gibi. Galatasaray, Lazio, Beşiktaş gibi takımlarda 1.kaleci olması da normal. Ama benim hiç bir zaman beğendiğim bir kaleci olmadı bu seneki kupa amerika ve 2 sene önceki italya süper kupası hariç.
    Ankaragücü araştırmacısı olman ve şu yazdığın yorumdaki cümleler benim kafamı karıştı. Benim anladığım kadarıyla futbolculara bakış açımız farklı. Bir kaleci ortalama 40 yaşına kadar oynar. En olgun yaşları ise 30 yaşından sonra başlar kalecilerin. Ben çok sıkı bir Lazio taraftarı olmakla beraber, Türkiye liginden sonra en çok sevdiğim ve takip ettiğim lig İtalya ligidir. Muslera Lazio'ya ilk geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam 19-20 yaşındaydı. Oyun içerisinde çok bariz hatalar yapıyordu bir kaç kurtarış dışında. Hatta kendi kendime koskoca Lazio'yunun kalecisine bak nereden bulmuşlar bunu dedim. Fakat her geçen yıl yaşınında artmasıyla birlikte üzerine koyan bir kaleci Muslera. Şuana kadar yediği hatalı gol oldukça fazla fakat: benim görüşüm, bir kaleci 18 ve 26 yaşları arasında yediği goller olgunluk sürecidir. Mesela şuanda Manu'nun kalesini koruyan ve geçen hafta 6 gol yiyen De Gea'da aynı süreçte. Böyle hatalar yaptığı için onu eleştirmek yanlış olur. Tam tersi, kaleciler hatalı gol yedikçe olgunlaşır, ki Muslera 25 yaşında genç bir kaleci ve bana kalırsa yediği gollerde çokta hatalı değil yani genel olarak maçın kaderini etkileyen goller yemedi şuana kadar. Ama eğer gerçekten olaya bu şekilde bakıyorsan sana Volkan Demirel örneğini gösterebilirim. 29-30 yaşında bir oyuncu maç içerisinde halen hatalı gol yiyebiliyor. O zaman bu senin gözünde Volkan Türkiye standartlarında bir kaleci tıpkı Cenk gibi, ben bunu anlıyorum yorumundan.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Helal Antep'e Sonunda Silkelenmişler Forumu Açtım Süper Müjde Oldu Gece Gece

Bu Arada Sabri'nin Pozisyonda 2.Sarıdan Kırmızı Görmüş Heralde Aşırı İsyan ve Küfür Ettiyse O Yüzden Görmüş Olabilir Bence Kasıt Aramayın Çünkü Sabri'nin Tepkisi Çok Fazla

Ama Faullük Bir Durum Yok Faul Vermesi Ayrı Bir Karar Olmuş Yardımcısına Uyuyor Yardımcınında Gözünün Önünde Var Bu Yardımcıda Birşeyler Ama Hadi Hayırlısı

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=i2_49WRB7U0"]Sabri Kırmızı Kart Anı[/YOUTUBE]

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız Antep'in ilk 2 golü derslik

İlk golü bu kadar rahat ve estetik vurabiliyorsa Antepli oyuncu defansı sorgulamak gerekir, İkinci gol de ise Muslera dışındaki bütün takım başka bir maçta gibi, yani top direkten döndükten sonra 2. şut da direkten dönse üçüncü şutu da rahatlıkla vurabilecek haldeydi Antepli oyuncular.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

markus merk hakemleri çok güzel yorumladı. Net eski hakem olarak utandım..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yalnız Antep'in ilk 2 golü derslik

İlk golü bu kadar rahat ve estetik vurabiliyorsa Antepli oyuncu defansı sorgulamak gerekir, İkinci gol de ise Muslera dışındaki bütün takım başka bir maçta gibi, yani top direkten döndükten sonra 2. şut da direkten dönse üçüncü şutu da rahatlıkla vurabilecek haldeydi Antepli oyuncular.
    Kesinlikle. Özellikle 2. golde bizden 3 yada 4 oyuncu sağ çizgideki golü gayet güzel izledi. Savunma nasıl yapılmaz en güzel örneğini verdik.

Bu arada orta hakemden çok o bakışlarında meymenet olmayan yardımcı doğradı bizi, biraz daha zorlasa antep'e kupon yaptı herhalde diyecektim..

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Fatih Terim'in ve yöneticilerin dediği gibi taraftarları tebrik etmek lazım. Küfür çok az duydum ve tahriklere gelmeyerek olayda çıkarmadılar. Sonuçta sahaya inmesi de çok basit atlasan ordasın. Galatasaray'ı kaos ortamına dahil etmek istiyorlar ama ne Fatih hoca ne taraftar ne de takım buna gelmeyecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçın özetini izleyebildim ilk önce Melo'nun arkadan yaptığı bir müdahale vardı hakem es geçmiş bence en az sarı kart gerektiriyor.

Servet'in gördüğü kırmızı kart çok tartışmalı, oyuncu uzak bir yerde yere düşürüldü sarı kart daha doğru olurdu diye düşünüyorum.

Melo'nun attığı gol net ofsayt. Doğru karar vermiş hakem.

Sabri'nin her iki sarı kartıda doğru, dolayısıyla kırmızı kart doğru karar.

O kadar ahım şahım isyan edilecek bir hakem yokmuş bence sahada. Sadece oldukça cesur bir hakem gördüm. Elini cebine atmakdan ve düdük çalmaktan korkmayan bir hakem varmış.

Tabii tüm bunlar üst üste gelince bir büyük takımın aleyhine bu kadar tantana kopması kaçınılmaz oluyor. Bu Beşiktaş'ta da böyle Fenerbahçe'de de, Trabzonspor'da da.

Gaziantep iyi posizyonlara girmiş bu haftaya kadar olmayan bir hücum organizasyonları içindeler. G.Saray ise malesef orta saha sıkıntısı yaşıyor. Toplar mecburen kanatlardan geliyor, ortadan top getirecek oyuncu yok. Bazen Engin bu işi yapıyor. Sol kanatta da bu zamana kadar işlemeyen bir Riera var. Sağ kanata kalıyor iş. Orada da Sabri, Kazım zaman zamanda Eboue.

Orta sahada hem Melo hem de Selçuk bana göre düz oyuncular, yanlarında bir tane 10 numara olduğu zaman ise çok fazla işe yarayacak isimler ancak bu G.Saray'da malesef yok.

Tekrar Antep'i tebrik ediyorum, G.Saray'a ise geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Umarım en kısa sürede toparlanıp ilk 4'e kalırlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo'nun atılması lazımdı, arkadan yaptığı hareket çok yanlış. Sabri'nin kartları doğru ama olaya neden sonuç olarak bakınca ikinci sarı karta sebebiyet veren pozisyonda çok temiz aldı topu pozisyonda faul yoktu. Maçın stresi ile itirazı abartınca atıldı haliyle. Elmander ile birlikte maçın bizim adımıza en iyisiydi Sabri, o da atılınca fişimiz tamamen çekildi zaten.

Taraftar iyiydi de ayakkabı atıldı sahaya yahu, o da enteresan oldu.

Diyecek söz yok. Tek kelime dahi yok.

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri