Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
şu huyumuzdan vazgeçmediğimiz sürece bizim futbolumuz arpa boyu yol alamaz. e be kardeşim adam 5-6 yıldır italya liginde 5-6 yıldır italyanın en iyi kalecilerinden dünyanın en iyi yedinci kalecisi seçilmiş, copa americanın en iyi ikinci kalecisi bunlar dönemsel mi? bir futbolcu kaç yıl futbol oynuyorda 5-6 yıllık performans dönemsel olsun ne güzel bakış açın var hayran kaldım valla. Muslera teke tek kaldığı zaman zorlanan bir kaleci olduğu için 3. golde kalesinden çıktı çünkü kendini çok iyi biliyor. 4. golde ise hem zeminin azizliğine uğradı hemde bana göre bariz bir ofsayt vardı orada. pas veren oyuncu cenkin daha gerisindeydi bizim oyuncularda cenk'in arkasındaydı. burada yapılacak en son yorum muslerayı suçlamak olur.
Benim Muslera'yı suçladığımı kim söyledi ki Bu görüşüm Cimbom'a imza atmadan önce de vardı 2 yıl önce de vardı. Dünyanın en iyi 7. kalecisi Kupa Amerika da ki başarısı yüzünden. Seneye aynı listede ilk 100e de giremeyebilir ilk 3e de girebilir. Dönemlik baz alınıyor.Biraz daha araştırmanı tavsiye ederim.

Ayrıca Muslera'yı Lazio'dayken yeterince izlediğini düşünmüyorum dostum tabi yanılıyor da olabilirim. O zaman dönemselden kastımı anlardın.

Muslera Türkiye için yeterli bir kaleci bence de Cenk gibi. Galatasaray, Lazio, Beşiktaş gibi takımlarda 1.kaleci olması da normal. Ama benim hiç bir zaman beğendiğim bir kaleci olmadı bu seneki kupa amerika ve 2 sene önceki italya süper kupası hariç.