Quote Originally Posted by sananes View Post
şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.

Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.
Eleştirebilirsin ancak yazıklar olsun diyecek kadar da kötülemeye hakkın yok.. O yazıklar olsun dediğin adam geçen yıl kaburgası kırıkken maç oynadı, omzu çıkıkken maç oynadı.. Her oyuncunun formsuz dönemi olabilir, ancak işi yazıklar olsun diyecek noktaya getirmeye kimsenin hakkı yok..