Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
1 ile 30 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Diyorum ya ne olursa olsun;

hem bu yaşanan olaylara karşı yenilmedik, hem de 26 maçtır hiçbir maçta yenilmedik.. Bunu yapan bu futbolcular ve teknik heyet..

Şimdi çıkıp da Özer'e, Bekir'e hatta Gökhan Gönül'e laf atmak terbiyesizlikten başka bişey değildir..

Eğer bi kişi futbolcuyu sadece iyi şeyler yaptığında alkışlıyorsa, bunun adı taraftarlık değil, ŞAKŞAKÇILIKtır..
    şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.

Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    şakşakcı değilim ve gökhan gönülü eleştiriyorum hatta yazıklar olsun diyorum tekrardan.Kimsenin böyle sorumsuzca oynamaya hakkı yok. İyi oynadığı maçta harikasın gökhan diyorsam kötü oynadığında da rezil gibi oynuyorsun Gökhan diyebilirim.

Diğerlerini sadece yeteneksiz oldukları için takıma yakışmıyorlar diye eleştiririm.Yani oyuncuları değil kadroda tutanları.Gökhan Gönül ise sorumsuzca bir futbol oynayarak bugün maçı kazanamamamızın en büyük sorumlusudur.

hocam daha yeni sakatlıktan çıktı Gökhan forma kavuşması zaman alır ve maç temposuna alışamadı daha. malum bu play-off sisteminden dolayı 3-4 günde bir maç oynuyoruz
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    hocam daha yeni sakatlıktan çıktı Gökhan forma kavuşması zaman alır ve maç temposuna alışamadı daha. malum bu play-off sisteminden dolayı 3-4 günde bir maç oynuyoruz
    yok zaten formsuzluktan bahsetmedim ben maç içerisinde de defalarca anlattım.Gökhan'ın bugün yaptığı fizik eksikliği ile ilgili değil adam simaoya top sekiyor Simao şut atacak seyrediyor.Beşiktaş baskı kurmuş ceza sahamız içinde sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor.Bunun gibi maç içerisinde bir çok şey yaptı.Gücünün yerinde olmadığını biliyorum ama aklı da yerinde değil gibiydi bu benim kabul edemeyeceğim bir şey.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

yok zaten formsuzluktan bahsetmedim ben maç içerisinde de defalarca anlattım.Gökhan'ın bugün yaptığı fizik eksikliği ile ilgili değil adam simaoya top sekiyor Simao şut atacak seyrediyor.Beşiktaş baskı kurmuş ceza sahamız içinde sağından atıp solundan geçmeye çalışıyor.Bunun gibi maç içerisinde bir çok şey yaptı.Gücünün yerinde olmadığını biliyorum ama aklı da yerinde değil gibiydi bu benim kabul edemeyeceğim bir şey.

doğrudur hocam benimde dikkatimi çekti ofansada fazla çıkmadı bugün defanstada yoktu. Gökhan çabucak toparlanıp formunu tüm maçlara yayan bir oyuncu bence ilerki maçlarda da bunu yapacaktır
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Eleştirebilirsin ancak yazıklar olsun diyecek kadar da kötülemeye hakkın yok.. O yazıklar olsun dediğin adam geçen yıl kaburgası kırıkken maç oynadı, omzu çıkıkken maç oynadı.. Her oyuncunun formsuz dönemi olabilir, ancak işi yazıklar olsun diyecek noktaya getirmeye kimsenin hakkı yok..

Mesaj Yetkileri