Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

11 25.58%
  • Berabere

11 25.58%
  • Fenerbahçe

21 48.84%
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789
241 ile 256 arası toplam 256 sonuç

Konu: [8.Hafta] Beşiktaş - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?
    Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Taraftarlığı konuşmayalım istersen ?
    Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Niye ? Haklı olduğu için mi ? Yoksa tabii ki budur tartışmaya gerek bile yok dediğiniz için mi ?
    Haklı ?

Tek taraflı,tartışmayı başlamadan bitiren birinin haklı olduğunu nasıl kabul edeyim ? O taraftarlar normal kapı varken niye oradan girdiler ?

Taraftarlığı tarif etmeye çalışanın tuttuğu takımı biliyor musun ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Taraftarı geçen yaz başlayan ve devam eden süreçte Türkiye gördü.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Taraftarı geçen yaz başlayan ve devam eden süreçte Türkiye gördü.

halada görüyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe taraftarına kötü taraftar demiyorum dün gece yaptıkları olaydan bahsediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı ardından eski açık tribünde Fenerbahçeli taraftarların oluşturduğu hasar için tutanak tuttu.

Yapılan çalışmalarda, bu tribünde yaklaşık 300 koltuğun kırıldığı, 45 koltuğu birden tutan çelik platformun da kırıldığı tespit edildi

Misafir tribünün üstündeki ağlar, tribünün yan tarafını kapatan fiberglass, tuvaletler ve 1 adet ahşap müze kapısı da paramparça durumda

Yayıncı kuruluşun maçlar sırasında kullandığı panoramik stüdyodaki bütün dekorlar da paramparça (Lig TV)

Bu mu taraftarlık ?
    Bunu yapanların taraftarlıklarından çok insanlıkları tartışılmalı kanımca,takım ayrımı fark etmeksizin.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben Fenerbahçe taraftarına kötü taraftar demiyorum dün gece yaptıkları olaydan bahsediyorum.
    Dün ne yapmışlar ? Hasar verme olayı rezillik katılıyorum ama kaç senedir ilk kez oldu bu benim bildiğim.Diğer olayı da keyiflerinden yapmadılar herhalde.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Dün ne yapmışlar ? Hasar verme olayı rezillik katılıyorum ama kaç senedir ilk kez oldu bu benim bildiğim.Diğer olayı da keyiflerinden yapmadılar herhalde.
    E zaten bende dünkü olay için bu mu taraftarlık rezillik dedim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yanlış bilmiyorsam derbi başlamadan önce derbilerde rakip takım seyircisiz olayı kaldırılmış. Fenerbahçelileri normal yoldan stada almaya çalışmışlar mı ? yanlış anlamayın, gerçekten soruyorum bilmediğimden. yoksa bu maçta yoksunuz mu denmiş..

o taraftarların oraya girmesini engelleyemeyenler suçludur bence. artık kimse.. polis mi güvenlik mi vs..
    hem taraftarlar birşey yapmadı geldiler yerlerine oturdular. zararı söylemiyorum zarar karşılanır.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yanlış bilmiyorsam derbi başlamadan önce derbilerde rakip takım seyircisiz olayı kaldırılmış. Fenerbahçelileri normal yoldan stada almaya çalışmışlar mı ? yanlış anlamayın, gerçekten soruyorum bilmediğimden. yoksa bu maçta yoksunuz mu denmiş..

o taraftarların oraya girmesini engelleyemeyenler suçludur bence. artık kimse.. polis mi güvenlik mi vs..
    hem taraftarlar birşey yapmadı geldiler yerlerine oturdular. zararı söylemiyorum zarar karşılanır.
    O taraftarlar biletsiz taraftarlardı. Kapı kırarak falan girdiler evet o polis , güvenlik de onlar kadar suçlui.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Beşiktaş'ın dün akşam Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile oynadığı 2-2 sonuçlanan karşılaşma öncesi ilk olarak Sarı Lacivertli taraftarların Fi Yapı İnönü Stadı'na gelemeyeceği iki kulübün ortak kararı olarak açıklanmıştı.

Daha sonra bu karar değişmiş ve Fenerbahçeli taraftarların maça geleceği bildirilmişti.

Saat 19.00'da Fi Yapı İnönü Stadı'na polis kordonunda gelen ve kendilerine ayrılan 1607 koltuklu tribüne girmek isteyen Fenerbahçeli taraftarlar, ellerindeki eski ve üzerlerinde oynama yapılmış biletlerle maça girmeye çalışınca statın 66 ve 67 numaralı turnikeleri kilitlenmişti. Yaşanan izdiham sonucu aynı bölgede bulunan ve statın yapıldığı 1947 yılından bu yana kullanılan tarihi kapının asma kilidi kıran Sarı Lacivertli taraftarlar, maçın 2. dakikası oynanırken açılan kapıdan içeri giriş yaparak saha içinden emniyet güçlerinin yönlendirmesi ile kendilerine ayrılan tribüne yönlendirildiler.

"BİLETLERİN ÜZERİNDEKİ ESKİ AÇIK YAZISINI BİLGİSAYAR ARACILIĞI İLE SİLİP, YERLERİNE RAKİP TAKIM İBARESİNİ YERLEŞTİRMİŞLER"

Yaşanan bu olay sonrası Beşiktaş yönetim kurulu tesislerden sorumlu üyesi Orhan Saka'nın görüşlerine başvurduk.

Saka, Fenerbahçe taraftarının eski maç biletleri ve bilgisayar ortamında değişiklik yapılarak üzerlerine "Rakip Takım" yazılan Beşiktaşlı taraftarlar için basılan eski açık tribünü biletleri ile maça girmeye çalışmaları sonucu bu olayın gerçekleştiğini söyledi.

"Fenerbahçe taraftarı kendileri için ayrılan yere stadımızdaki 66 ve 67 numaralı turnikelerden giriş yapacaklardı. Ancak Sarı Lacivertli taraftarlar geçmiş tarihlerde Fenerbahçe'nin oynadığı Samsunspor, Shakhtar Donetsk ve Galatasaray maç biletleri ile turnikelerden giriş yapmaya çalıştılar. Bu biletlerdeki barkotları turnikelerimiz okuyamayınca, kapılarda sorun oluştu. Barkot okuyucular doğal olarak kilitlendi. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarlar Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulan eski açık tribünü biletlerini satın alarak, bilgisaray üzerinden biletlerde değişiklik yapmışlar. O biletlerin üzerindeki eski açık yazısını bilgisayar aracılığı ile silip, yerlerine kendi için basılan biletlerde yer alan "rakip takım" ibaresini yerleştirmişler. Bu biletlerde 60-65 ve 72 nolu turnikelerden okunan biletlerdi. Yaşanan bu karmaşa orda 1300-1500 arası bir taraftarın yığılmasına neden oldu"

"İZDİHAM SONUCU AYNI BÖLGEDE BULUNAN VE 1947 YILINDA YAPILAN TARİHİ KAPININ ASMA KİLİDİNİ KIRAN FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR STADA ORADAN KAÇAK OLARAK GİRİŞ YAPTI"

Saka yığılma sonucu aynı bölgede bulunan ve 1947 yılında yapılan tarihi kapının asma kilidinin Fenerbahçeli taraftarlar tarafından kırıldığını ve kapının da zarar gördüğünü vurguladı. Orhan Saka ayrıca emniyet güçlerinin olaya acil müdahele etmesinin büyük çapta bir olayı engellediğine vurgu yaptı.

"İzdiham sonucu aynı bölgede bulunan ve 1947 yılında yapılan tarihİ kapını asma klidini kıran Fenerbahçeli taraftarlar stada oradan kaçak olarak giriş yaptı. Ben emniyet güçlerimize çok teşekkür ediyorum. Eğer emniyet güçlerimiz olaya acil müdahele edemeyip, Fenerbahçeli taraftarların kendilerine ayrılan tribüne girmelerini sağlayamasalardı büyük bir facia yaşanabilirdi. Sarı Lacivertli taraftarlar sahaya girebilir, başka tribüne yönelebilir veya stattaki taraftarımız sahaya inerek iki taraftar grubu karşı karşıya kalabilirdi. Böyle bir olay yaşanmadığı için çok şanslıyız."
    So what?
    Saike

Fenerbahçe taraftarlarının sahaya girme gibi bir niyeti yoktu ki zaten,tek amaç tribündeki yerlerini alıp sadece takımlarını desteklemekti.

Detayları bilmeden sadece basından gördüklerinize dayanarak önyargılarla konuşuyorsunuz,dün akşam Fenerbahçe taraftarının polis tarafından nasıl bir zulüm gördüğünü bilmiyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Maç başlamak üzere ve Fenerbahçe'ye ayrılan tribünde 100 kişi var.
    Elinde bileti olan Binlerce insan dışarıda ve böyle bir olay olmasa büyük ihtimalle maça giremeyecek.
    Eğer bunu rezillik olarak görüyorsanız, sezonun ikinci yarısındaki maçta bizde rakip takıma bilet satıp stadın içine sokmayalım o zaman görürsünüz bunun adının ne olduğunu.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir mekanı kırıp döktükten sonra bile polis zulüm yaptı, sadece biz değiliz gibi mazeretler geliyor. Bu kadar iyi taraftar olmayın biraz da objektif bakın şu olaylara. Başka taraftarlar da benzer şeyler yapıyor, Beşiktaşlı taraftarlarda Bursa maçlarında daha kötü olaylar çıkardı ama birşeyi herkesin yapması o olayı haklı kılmamalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2006-2007 senesinden beri bu forumdayım sanırım , şu haklı mevzuda fenerbahçe taraftarına söylenenler , hiçbirşey yokken olay çıkaran diğer takım taraftarlarına söylenmedi , yine birlik olmayı başarıyorsunuz helal

@ozaniel bu lafımın dışında kalsın o herkese eşit yaklaşıyor

Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 789

Mesaj Yetkileri