Başlığa bakınca brezilya kariyeri gibi gözüküyor ama içerik çok farklı.Biraz daha belirleyici başlık koyarsan daha iyi olur..
Başlığa bakınca brezilya kariyeri gibi gözüküyor ama içerik çok farklı.Biraz daha belirleyici başlık koyarsan daha iyi olur..
O zaman benim içim fesat![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
TÜRKİYE 7-0 KIRGIZİSTAN
Arda Turan 9',20',32'
Mehmet Ekici 38'
Mehmet Topal 53'
Cenk Tosun 70'
Sergey Keker(K.K) 79'
Hazırlık dönemi çok iyi geçiyor geriye kalan son hazırlık maçında İspanya'ya kaybetmemek istiyoruz.
TÜRKİYE 1-2 İSPANYA
Cenk Tosun 48'
Beraberlik maçın hakkıydı ama bireysel olarak üstün olan takım kazandı.Artık Dünya Kupası moduna girebiliriz.
Cenk Maşallah attıkça atıyor![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
İTALYA 2-1 TÜRKİYE
Cenk Tosun 84'
Berbat oynadığımız maçta 84'de Cenk ile ümitlendik.Son dakikalarda net bir pozisyon kaçırınca mağlubiyete engel olamadık.
Güçlü takıma karşı gördük boyunun ölçüsünü![]()
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Dünya Kupası Raporu
İlk hafta maçları tamamlandı alınan sonuçlar ve puan durumları şöyle;
Maç Sonuçları;
Puan Durumları;
eğlenceli kariyer. 6 sayfa okudum, beklemeye başladım. evet saat 3 ve ben sabah işe gideceğimyeni postları bekliyoruz.
Bir Arda'nın yokluğu bütün taktiği bozar işteHayırdır Oğuzhan Klüp Üyesi yerine İsmimizi yazmışsın vesselam
![]()
![]()
Dünya Kupası Raporu
Şok Üstüne Şok!
İtalya yenilgisinden sonra milli takıma bir kötü haberde Mehmet Ekici'den geldi.Milli takımın önemli oyuncularından olan Ekici antrenmanda sakatlanarak Dünya Kupası'nı kapadı.Milli oyuncu 4-5 hafta forma giyemeyecek.
TÜRKİYE 2-1 NİJERYA
Selçuk İnan 35'
Serdar Aziz 55'
Her yerinizden öpüyorum çocuklar!!!! Savunmamızın aklı havada oynadığı maçta 6 CCC verdik ama canının içindeki hücreleri yediğimin Volkan'ı harika savundu kalemizi.Gökhan'ın hücumdaki performansı göz doldurdu.Son maçta Peru'yu mağlup edip gruptan çıkmak istiyoruz
Nijerya galibiyeti iyi olmuş gruptan çıkmak için , bu arada Cenk,Nuri, Muhammed , Gökhan Töre ve Necip'in profillerini koyar mısın sana zahmet .
Dünya Kupası Raporu
İkinci hafta maçları tamamlandı alınan sonuçlar ve puan durumları şöyle;
Maç Sonuçları;
Puan Durumları;
Kızılayda bekliyoruzKazanalım şu kupayı yav
![]()
Takipçinim.
Sakatlıklar olmasa İtalya'yı da yenerdin diye düşünüyorum hep böyle önemli anlarda önemli oyucular sakatlanıyor. İnşallah gruptan çıkar Finale doğru gidersin...
PERU 1-3 TÜRKİYE
Cenk Tosun 43'
Nuri Şahin 45+2'
Mehmet Topal 86'
Dünya Kupası'nın statüsüne lanet ediyorum.Kazanmamıza rağmen elendik.Daha ne yapıyım ki ben 1 golle turnuvadan elenmek varmışİtalya'da Almanya gibi çıktı inadına saçma sapan yenilgiler beraberlikler alıyorlar önümüzü kesiyorlar.
İtalya Nijerya'ya yenildi sanırım çıkamadım diyorsan ? Büyük talihsizlik.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Dünya Kupası Raporu
Gruplarda son hafta maçları tamamlandı alınan sonuçlar ve puan durumları şöyle;
Maç Sonuçları;
Puan Durumları;
Kusura bakmayın son iki grubun maçları 2 maç gözüküyor ama üstteki sonuçlarda o son 2 grupta neler olduğunu görebilirsiniz.
Türkiye A Milli Futbol Takımı teknik direktörü Oğuzhan Taşova basın toplantısı düzenliyor;
Oğuzhan Taşova teknik direktörlük görevinden istifa etti.Bu bir süredir beklenen bir şeydi.Taşova'nın milli takımdaki istatistiklerine bakalım;Buraya kadar geldiğiniz için teşekküler.Biliyorsunuz kısa bir süre önce Dünya Kupası'ndan talihsiz bir şekilde elendik.Bu şekilde elenmek takım olarak moralimizi çok düşürdü.Halkımız tepkili,haklılar.Hepsinden özür diliyoruz.Türkiye daha çok şampiyonalar görecek ama bunu ben unutmam.Harcadığımız emeğe yazık oldu.Gece yatarken içimiz rahat değil elenmeyi hak etmediğimizi düşünüyoruz.Ama futbolda böyle şeyler oluyor katlanmak zorundayız.Milli takımda dolu dolu 3 yıl geçirdim.İyi anlarımız oldu bunun gibi kötü anlarımız oldu.Artık ayrılık vakti geldi.Şu andan itibaren teknik direktörlük görevinden istifa ediyorum.İyi günler arkadaşlar.