1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Forvetler

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by esauton View Post
    Bende Servet Gol krallığına koşuyor o kornerler sayesinde forvetlerimden çok gol attı şu ana kadar
    ayni durum bendede mevcut tottenham dan bassongu aldim adam hücum oyuncularimdan cok gol atti.. sigamesin yaptigi resmen vurdumduymazliktir hem millete orjinal almalari icin baski yapiyorlar hemde beta sürümü full sürüm olarak kullaniciya sunuyorlar her sene 20 adet güncelleme geliyor bir kere de islerini tam yapip bize sorunsuz bir fm sunamadilar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ayni durum bendede mevcut tottenham dan bassongu aldim adam hücum oyuncularimdan cok gol atti.. sigamesin yaptigi resmen vurdumduymazliktir hem millete orjinal almalari icin baski yapiyorlar hemde beta sürümü full sürüm olarak kullaniciya sunuyorlar her sene 20 adet güncelleme geliyor bir kere de islerini tam yapip bize sorunsuz bir fm sunamadilar.

Bu golleri atmak istemiyorsan adamını yakın direkten çek

Bilgisayar zaten kornerden pek atamıyor atsa dahi önleyebilirsin o ayrı

Turnuvalarda bu olay çok sıkıntı oluyor ama kariyerden bahsediyosun yakın direkten çek adamı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Bu golleri atmak istemiyorsan adamını yakın direkten çek

Bilgisayar zaten kornerden pek atamıyor atsa dahi önleyebilirsin o ayrı

Turnuvalarda bu olay çok sıkıntı oluyor ama kariyerden bahsediyosun yakın direkten çek adamı
    cektim zaten oyunun aciklariyla mac kazanmayi sevmem fakat deneme amacli 4 mac o sekil oynattim 3 ü lig maci 1 i sampiyonlar ligi maciydi 4 macin dördünde de gol atti dia ile stoch ise bu maclarda toplamda 4 gol attilar..

Mesaj Yetkileri