Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Kayserispor kazanır

5 29.41%
  • Berabere biter

2 11.76%
  • Galatasaray kazanır

10 58.82%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: [9.Hafta] Kayserispor - Galatasaray

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Bildiğim kadarıyla 40 derece ateşle ölenler bile var.Ateşi vardır ama 40 derece ateşle oynaması imkansız.

Semih taş gibi adam.Ujfalusi ile iyi bir ikili olurlar.Gökhan ve Servet'e verilen şans ona verilmeli.Gelişime açık oyuncu.İnşallah daha iyi olucaktır.

Yekta'da 5 ay uzak kalıcakmış.Çok üzücü durum.Her maç sakat vermeye başladık.Son olur inşallah.
    GS resmi Twitter adresinin yalancisiyim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ayhan bi düş artık şu takımın yakasından.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beklenen bir skor Kayserispor'un Galatasaray'a karşı tarihten gelen bir başarısızlığı var ve bunu uzun yıllar kırmaları zor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ayhan bi düş artık şu takımın yakasından.
    Bu macta Ayhan'in performansina laf ediyosan baska bisey demiyorum. Adam kac mactir top oynamamis ve buna ragmen en cok kosan isimlerinden biriydi takimin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    GS resmi Twitter adresinin yalancisiyim.
    Vay anasını 40 derece gerçekten tehlikeli bir ateş derecesi.Helal olsun valla büyük özveri.Maç içinde zaten çok yorgun ve bitkin gözüküyordu.Ona rağmen yine iyi bir oyun çıkardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Elmander bağıra bağıra benim Teamwork ve Work Rate değerlerim 20 diyor Tebrikler Galatasaray.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ayhan takıma izin varken bile çalışmış pasları başarılıydı çok iyiydi bence...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bu macta Ayhan'in performansina laf ediyosan baska bisey demiyorum. Adam kac mactir top oynamamis ve buna ragmen en cok kosan isimlerinden biriydi takimin
    Koşuyorda boşa koşuyor. Top adama her geldiğinde geri oynuyor. Israrla pas istiyor sonra gelen topu aynen geri veriyor. Toplara müdahale yapıyor ama göz boyamalık. Top gittikten sonra adama kayıyor. Hatta bi pozisyonda kendisi sakatlanıyordu az kalsın. Savunmada pres altındayken bile geriye topuk pası veriyor. O topu kaptırsaydık şimdi herkes Ayhan'a sövüyor olacaktı. Maçtan çıkarken spiker "Takımın en iyilerinden" dediği anda kafedeki herkes bi anda gülmekten koptu
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk yarıdaki oyun iyiydi, önde baskı ile rakibi çok zorladık. Pozisyon vermedik, Eboue ve Riera da az da olsa katkı verince çok iyi gözüktük eksiklere rağmen. Ama ikinci yarının ilk dakikasından itibaren bambaşka bir takım çıktı sanki, sadece Aydın'ın girmesi ile olacak iş değil. Elmander'in bitti denilecek pozisyonu takip etmesi ile 2-0 bulmasak bu maç böyle bitmezdi. İlk yarıdaki oyunun hatrına hakettik diyebiliyorum.

Semih iyi oynadı, sevindirici bizim adımıza. Servet'e tercih ederim. Ayhan iyi gibi gözüktü ama bitmiş, çok koşması bir anlam ifade etmiyor. Maçın adamı Johan Elmander bana göre, çok büyük oynadı. Adam yorulmak bilmiyor, her yerde o var, yeteri kadar destek alamamasına rağmen golünü attı yetmedi en gerekli anda 2. gole büyük katkı sağladı tabii Eren Güngör'ün de hatası büyük.

Bireysel anlamda diğer oyuncular tutuktu, Yekta'nın sakatlığı kötü oldu, büyük talihsizlik. Hakem iyidi ama 60'lı dakikalarda bir pozisyonumuzu yedi resmen. Riera'ya faul çaldı Kayseri ceza sahası içinde ancak tekrar çok net görüldü alakası yoktu adamın ayağı kaymış üstelik hakem de pozisyona yakındı. Onu görmemesi enteresan oldu.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bugün ki maçta ilk yarı oldukça iyi oynadık ve duran toptan gelen golle öne geçtik , ancak 1-0 öne geçtigimiz maçlarda sanki gelip bize atsınlar da kendimize gelelim tarzı oyun oynuyoruz , bunu aşacağımızı düşünüyorum.

Eboue mevkisinde oynadığı zaman nasıl oynadıgını gördük ayrı bir parantez de Riera'ya açmak gerek bugün müthişti tek kelimeyle müthişti inşAllah ilerleyen zamanlarda dahada iyi olacagını inanıyorum.

Tebrikler Aslanlar.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Koşuyorda boşa koşuyor. Top adama her geldiğinde geri oynuyor. Israrla pas istiyor sonra gelen topu aynen geri veriyor. Toplara müdahale yapıyor ama göz boyamalık. Top gittikten sonra adama kayıyor. Hatta bi pozisyonda kendisi sakatlanıyordu az kalsın. Savunmada pres altındayken bile geriye topuk pası veriyor. O topu kaptırsaydık şimdi herkes Ayhan'a sövüyor olacaktı. Maçtan çıkarken spiker "Takımın en iyilerinden" dediği anda kafedeki herkes bi anda gülmekten koptu
    aynen ya aldığı her topu eziyodu yada geriye pas atıyodu neyini beğendiniz anlamadım

Özlediğimiz oyunu bugün 20 dakika dışında tamı tamına oynadık. İlerde basıp paslarla gol pozisyonuna girmeye çalışan bir takım vardı sahada ve bunu da son derece iyi yaptık diye düşünüyorum. Hem rakibi oynatmadık hem de kendimiz oynayıp skora gittik. Fatih'in Aslanları'na tebrikler...

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynen ya aldığı her topu eziyodu yada geriye pas atıyodu neyini beğendiniz anlamadım
    35 yasinda kac aydir mac yapmamis adamdan Xavi olmasini mi bekliyosun ? Kolaydi zaten o kadar km kosmak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

35 yasinda kac aydir mac yapmamis adamdan Xavi olmasini mi bekliyosun ? Kolaydi zaten o kadar km kosmak.
    ya arkadaş koşmaktan söz eden kim ayhan geçen sene full oynadığında da aynısını yapıyodu bu maçta aynı ayhan dı naptı hep ileri pas mı dağıttı hayır aldığını ezdi isabetsiz veya geriye paslar attı koşmaya gelirsek boş koşmanın kime faydası var ne katmış ki takıma bu adamın koşması geçen senede aynı şekilde koşuyodu ne 5 ay oynamayınca yaptıkları gözünüzde büyüdümü

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çogu kişinin aksine ben çok etkileyici bir oyun oynadıgımızı düşünmüyorum. Büyük takım gibi oynamıyoruz. Fazlasıyla sıradan bir futbolumuz var. Defansı ve ortasaha yı daha ileriye çekip çift forvetli bir sisteme döner isek eğer Baros - Elmander ikilisi harikalar yaratacaklardır ve bahsettigim sistemle kesinlikle her maç farka gider Galatasaray. Bu sisteme ideal kadro olarak;

GK: Muslera
    DR: Eboue (Sabri)
    DC: Semih
    DC: Ujfalusi
    DL: Hakan Balta
    MR: Kazım (Aydın)
    ML: Riera (Engin)
    MC: Selçuk
    MC: Melo
    FC: Elmander
    SC: Baros

olabilir. Fatih Terim ile keşke bire bir iletişime geçme sansım olsaydı. Kesinlikle bu sisteme ihtiyacımız var. Hadi çift forvet olmasa bile defans ve orta saha daha ilerde kurulmalı ve savunma yaparken de önde kalınmalı. Yarı sahaya hapsettigimizde kendi kendimizi mahkum oynuyoruz. Dünyanın her yerinde bu böyle. Yaptıgımız analizlerle bunları söylüyorum ve gerçekten zevkli, kazanmaya dair futbol oynamak istiyorsak aynı Feldkamp'ın göreve geldiginde ilk haftalarda çok gollü galibiyetleri hoş futbol ile alıyorsak bahsettigim sistemle yine o tarz keyif verici bir futbola dönüş yapabiliriz.

Riera'nın bugünkü performansını begendim ancak her maç bu performansı sürdürmesi lazım bu da oldukca zor bir iş. Umarım zoru başarabilir.

Semih'i çok begendim. Gökhan'a da Servet'e de tercih ederim. Bu çocukta ne olursa olsun ısrar edilmeli.

Bir parantez de Cem Sultan'a açmak istiyorum. Cem'i Galatasaray altyapısında oynarken izlerdim ve gerçekten tüm izleyicileri oldugu gibi beni de büyülerdi. A takıma çıktıgında Servet ile kavga etmesi sonucu apar topar Kayserispor'a satıldıgını ögrenince çok sinirlenmiştim. Bugün o oyuna girerken heyecanlandım resmen Oyuna girdigi andan sonra Kayserispor sadece 6-7 dakika hücüm yapabildi. O hücümların biri mutlak gol pozisyonuydu ve ortayı Cem Sultan açmıştı. Ordaki dribblingleri, topa olan hakimiyeti ve ayagının ayarı gerçekten çok hoşuma gitti. Üstüne koyarak geliştirmiş kendisini. İnanılmaz bir forvet olur eger hakettigi ilgi gösterilirse.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

defansi ve ortashayi onde kurarsak aksine cok gol yeriz neden hakan balta,servet,zan,ufja bunlar agir adamlar olympyakos macinda gorduk defansin arasina 1 top atildi tik gol yedik agir oldugu icin o yuzden tavsiye etmiyorum ayrica bana gore kanatlarimiz cok ama cok kotu 1"Li forvette kanat oyunculari onemlidir koy bakayim sag aciga keitayi sol aciga arda"yi ozman gol makinesi olurduk cunki kazim ve riera bana gore o kadar iyi calim atabilen adamlar degil ayrica semihi bende begendim bugun hatasiz oynadi diye bilirim umarim bu cocuga sans verilir eboue"de asil mevkisine donunce iyi oynadi iyiydi oda bugun.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fake hesap"mi bilmiyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Fake hesap"mi bilmiyorum...

fake değil o gerçekten müthiş bi şey semih umarım artık düzenli oynar
    Last edited by Facx : 31.Ekim.2011 at 03:57

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Facx View Post
    fake değil o gerçekten müthiş bi şey semih umarım artık düzenli oynar
    türkiyenin yeni stoperi doğacak inşallah

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Elmander gerçekten iyi oyuncu ama çok yalnız kalıyor önde, Riera diğer maçlara göre daha iyi.

Bir de Elmander 40 derece ateşle oynadı falan yazılmış biraz abartı olmuş hasta çıkıp oynamış olabilir de 40 derece ateşle insan yataktan kalkamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Elmander gerçekten iyi oyuncu ama çok yalnız kalıyor önde, Riera diğer maçlara göre daha iyi.

Bir de Elmander 40 derece ateşle oynadı falan yazılmış biraz abartı olmuş hasta çıkıp oynamış olabilir de 40 derece ateşle insan yataktan kalkamaz.

sansal buyukaga"da acikladi 40 derece ile oynadi diye ve devre arasinda tekrar serum falan verilmis

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri