Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

5 100.00%
  • Berabere biter

0 0%
  • Sivasspor kazanır

0 0%
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: [9.Hafta] Beşiktaş - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Beşiktaşlı futbolcu rakibini ittiriyo rakibi hafiften çekiyo,rakibi çekiyo ama oyuncu öne doğru düşüyo sonra penaltı,ne diyelim güzel oldu yinede bu bekir'in eli yüzünden hakemler yine fenerbahçeli ilan edilmişti ne de olsa
    BJK-Stoke maçında ki pozisyon ne kadar penaltıysa bu da o kadar penaltı. Ayrıca Sivasın, penaltıyı yapan Mahmutun itiraz etmeyip diğer takımı tutan taraftarların itiraz etmesi çok garip
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    BJK-Stoke maçında ki pozisyon ne kadar penaltıysa bu da o kadar penaltı. Ayrıca Sivasın, penaltıyı yapan Mahmutun itiraz etmeyip diğer takımı tutan taraftarların itiraz etmesi çok garip
    Stoke maçını izlemedim bilmiyorum, ayrıca oyuncu hadi ordan bakışıyla hakeme güldü elini kolunu salladı itiraz etmedi değil,spikerin saçmalığı itiraz mevzu ve zaten bu konuda kıstas ne kadar itiraz edildiği de değil. Yani siz yürekten bir şekilde bu penaltı diyebiliyorsanız bir şey diyemem zaten futbol bilmeyenle tartışılmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Stoke maçını izlemedim bilmiyorum, ayrıca oyuncu hadi ordan bakışıyla hakeme güldü elini kolunu salladı itiraz etmedi değil. Yani siz yürekten bir şekilde bu penaltı diyebiliyorsanız bir şey diyemem zaten futbol bilmeyenle tartışılmaz.
    Net penaLtı. Tartışmaya, kafa patLatmaya gerek biLe yok.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri