Çogu kişinin aksine ben çok etkileyici bir oyun oynadıgımızı düşünmüyorum. Büyük takım gibi oynamıyoruz. Fazlasıyla sıradan bir futbolumuz var. Defansı ve ortasaha yı daha ileriye çekip çift forvetli bir sisteme döner isek eğer Baros - Elmander ikilisi harikalar yaratacaklardır ve bahsettigim sistemle kesinlikle her maç farka gider Galatasaray. Bu sisteme ideal kadro olarak;

GK: Muslera
DR: Eboue (Sabri)
DC: Semih
DC: Ujfalusi
DL: Hakan Balta
MR: Kazım (Aydın)
ML: Riera (Engin)
MC: Selçuk
MC: Melo
FC: Elmander
SC: Baros

olabilir. Fatih Terim ile keşke bire bir iletişime geçme sansım olsaydı. Kesinlikle bu sisteme ihtiyacımız var. Hadi çift forvet olmasa bile defans ve orta saha daha ilerde kurulmalı ve savunma yaparken de önde kalınmalı. Yarı sahaya hapsettigimizde kendi kendimizi mahkum oynuyoruz. Dünyanın her yerinde bu böyle. Yaptıgımız analizlerle bunları söylüyorum ve gerçekten zevkli, kazanmaya dair futbol oynamak istiyorsak aynı Feldkamp'ın göreve geldiginde ilk haftalarda çok gollü galibiyetleri hoş futbol ile alıyorsak bahsettigim sistemle yine o tarz keyif verici bir futbola dönüş yapabiliriz.

Riera'nın bugünkü performansını begendim ancak her maç bu performansı sürdürmesi lazım bu da oldukca zor bir iş. Umarım zoru başarabilir.

Semih'i çok begendim. Gökhan'a da Servet'e de tercih ederim. Bu çocukta ne olursa olsun ısrar edilmeli.

Bir parantez de Cem Sultan'a açmak istiyorum. Cem'i Galatasaray altyapısında oynarken izlerdim ve gerçekten tüm izleyicileri oldugu gibi beni de büyülerdi. A takıma çıktıgında Servet ile kavga etmesi sonucu apar topar Kayserispor'a satıldıgını ögrenince çok sinirlenmiştim. Bugün o oyuna girerken heyecanlandım resmen Oyuna girdigi andan sonra Kayserispor sadece 6-7 dakika hücüm yapabildi. O hücümların biri mutlak gol pozisyonuydu ve ortayı Cem Sultan açmıştı. Ordaki dribblingleri, topa olan hakimiyeti ve ayagının ayarı gerçekten çok hoşuma gitti. Üstüne koyarak geliştirmiş kendisini. İnanılmaz bir forvet olur eger hakettigi ilgi gösterilirse.