Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kariyerim sizce nasıl?

Voters
71. You may not vote on this poll
  • Çok kötü

7 9.86%
  • Kötü

1 1.41%
  • Sıradan

5 7.04%
  • Güzel

23 32.39%
  • Çok güzel

35 49.30%
Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon
331 ile 360 arası toplam 402 sonuç

Konu: Gerçek Bir Kariyer "Beşiktaş" - II. Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

GELENE 3, GİDENE 4...

Beşiktaş, Orduspor deplasmanını da rahat geçti. Necip'in yokluğunda ve Fernandes'in milli takıma gitmesinde orta sahayı Mehmet Topal ve Cumali Bişi'ye devreden genç teknik adam, tercihlerinde yanılmadı. Genç Cumali Bişi'de bulduğu forma şansını en iyi şekilde kullanarak bir de gol kaydetti.

Maçta sakatlanan Nino, on gün takımla birlikte çalışamayacak.

Goller :
    [YOUTUBE="s_hrPdxxZhg"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :

SPOR TOTO SÜPER LİGİN "EN"LERİ
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibrahim539 View Post
    eyvAllah sağol kariyerin devamında başarılar
    Sağol dostum teşekkürler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-0 OLSUN BİZİM OLSUN !

Beşiktaş, Manisaspor engelini Mongongu'nun golü ile geçti. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar az gollü bir maçını izlemiş olduk siyah beyazlıların.

Goller :
    [YOUTUBE="QsMT5_glCV0"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Çok iyi bir sezon olmuş harbiden gelen 4 gidene 3 atmışsın.Başaırlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FUTBOL ANALİZ
    Sevgili futbol severler merhaba. Bir Futbol Analiz programında daha karşınızdayız. Bu programımızda Beşiktaş'ın alt yapısında ki yetenekli gençlere yer vereceğiz.

Beşiktaş alt yapısı şu ana kadar bir çok yıldız çıkarmıştır ve hala da çıkarmaktadır. İşte yeni nesilin gelecek vadeden genç yıldızları;
    Abidin Demirel :

Mehmet Hasan Ökten :

Fatih Kılıç :

İsmail Taşkın :

Cengiz Özten :
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 0xjasaitis View Post
    Çok iyi bir sezon olmuş harbiden gelen 4 gidene 3 atmışsın.Başaırlar
    Teşekkürler. Evet tam anlamıyla oturdu kadro. Ama ECC'de istediğimi yapamıyorum henüz. Umarım çıkarım gruptan.
    FM Gazetesi

Gençler iyiymiş Mehmet hasan ökten 21-22 yaşına kadar özellikleri otursa Türkiyenin yeni xavisi olur cengiz öztende çok sağlam profili var 16 yaşında olmasına rağmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Cr1minaL View Post
    Gençler iyiymiş Mehmet hasan ökten 21-22 yaşına kadar özellikleri otursa Türkiyenin yeni xavisi olur cengiz öztende çok sağlam profili var 16 yaşında olmasına rağmen.
    Evet en beğendiğim iki genç onlar. Bu sene kupa maçlarında oynatmayı düşünüyorum. Sağlam gençler çıktı bu sene. Daha doğrusu ben izleyip aldım onları. Bildiğiniz üzere artık biz seçiyoruz alt yapıya gelenleri. Alt yapı gençlerinin maçını izledim oradan beğenip aldım onları.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 KIRMIZI 3 GOL, TUR İÇİN AÇILDI YOL !
    Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir engeli aştı. Rangers'i 3-0 malup eden Kara Kartal, üst tur için son maça kaldı. Beşiktaş Yenilirse, İnter'in yenmesini bekleyecek.

Maçta goller Mongongu ( 2 ) ve Montillo'dan geldi.

Goller :
    [YOUTUBE="Abjnb0PqEE0"]Goller[/YOUTUBE]

Sonuçlar ve Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ AVRUPA'DA İN, LİG'DE OUT !

Beşiktaş, konuk olduğu Gaziantep deplasmanından puansız dönerek Spor Toto Süper Ligi'nde ki ilk malubiyetini aldı. Geçen senenin sürpriz takımı Gaziantepspor, maçın başından sonuna kadar hakim olan taraftı. Anlaşılan Beşiktaş, zorlu lig ve Avrupa maratonunu bu hafta kaldıramadı. Oyuncuların yorgun olduğu dikkatlerden kaçmadı. Genç teknik adamın neden alternatifleri değerlendirmediği merak konusu oldu. Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında kendisine sorulan bu soruya cevap olarak, "bütün oyuncularım bu tür maratonlara hazırdır. Tabi ki alternatiflerimiz var ama ben herkese güveniyorum. Avrupa'da ki takımlar bu tarz maç trafiğine hep giriyor. Alışmamız gerekiyor ülke olarak bunlara" diye konuştu.

Goller :
    [YOUTUBE="36yTlfKPXt4"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nazar değmesin Görkem
    Yalnız birşey soracağım , bu Bony ne ayak abi böyle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Nazar değmesin Görkem
    Yalnız birşey soracağım , bu Bony ne ayak abi böyle
    Adamın maşallahı var abi Bu FM 12 oyuncu tanıtımları bölümünde paylaşılmıştı Bony. İlk orada görmüştüm. Bir arkadaş " bu adam bu özelliklerle yaradana kadar koşar" gibisinden bir şey yazmıştı. Çok gülmüştüm o cümleye. Oralardan aklımda kalmıştı. Bir alıp deneyeyim dedim zarar gelmez heralde diye. Ucuzdu da. İyi ki almışım. FM 12'nin bombası olacak bu adam. Adamı 2.8'e aldım, 1.5 senede 9.25 oldu değeri.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ'TA GOL DEVRİ BİTTİ

Beşiktaş'ın son zamanlardaki az gollü galibiyetleri dikkatimizden kaçmıyor. Hatta G.antep'e yenilmişti birde. Bakalım bu gidiş form düşüşlüğüne kadar gidecekmi. Bugün gol Montillo ile geldi. Beşiktaş 3 puanı bir golle kaptı.

Goller :
    [YOUTUBE="jWp-gVzfqPQ"]Goller[/YOUTUBE]

Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

galibiyeti almış bi de golleri beğenmiyor tam beşiktaş taraftarı

Nesil
    2006
    Yer
    konya

bi konmu hakkında bilgi almak istiyorum....genc oyuncuların cıkıs tarihleri veya nasıl cıktıgı hakkında dikkatini ceken oldumu onceki oyunlara gore...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kiwi21 View Post
    galibiyeti almış bi de golleri beğenmiyor tam beşiktaş taraftarı
    Farklı skorlara alışınca öyle oldu birden kaybettim kendimi.

Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    bi konmu hakkında bilgi almak istiyorum....genc oyuncuların cıkıs tarihleri veya nasıl cıktıgı hakkında dikkatini ceken oldumu onceki oyunlara gore...
    Tam hatırlamıyorum tarihi ama Mart ayı gibiydi sanırım. Oyuncular için bir maç düzenleniyor. Sen izleyedebiliyorsun izlemeyedebiliyorsun. Ben maçı izlemiştim. İyi oynayanları, dikkatimi çekenleri aldım. Sözleşme imzaladım. O şekilde.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AVRUPA'DA SIRA BİR ÜST TURDA!

Beşiktaş, başından sonuna kadar tek kale götürdüğü maçta gol atamayınca 0-0 sahadan ayrıldı fakat Marsilya ile birlikte gruptan çıkan takım oldu. Tek bir gol Beşiktaş'ı grup lideri yapmaya yetecekti fakat o beklenen gol gelmedi. İlerleyen günlerde Beşiktaş'ın rakipleri Belli olacak.

Goller ve Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

DERBİDE GÜLEN TARAF BEŞİKTAŞ !

Beşiktaş geçen sene kurtulamadığı derbi fobisini bu sene fazlasıyla yenmiş gibi görünüyor. Fenerbahçe maçta hiç bir varlık gösteremedi. bir iki önemli atağı dışında paslaşma dahi yapamayan Fenerbahçe'ye mükemmel bir pres ile oynayan bir Beşiktaş vardı sahada. Adeta sahada adım attırmadılar. Bony en az dört ya da beş kere kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen bunların çoğunu değerlendiremedi. Daha da fazla gol olabilecekken maç 3-0 sona erdi. Bu skorla güzel formuna devam eden Karakartal Şampiyonlar Ligi'nde ki çıkacak rakibini bekliyor.

Goller :

[YOUTUBE="BotswHvP6to"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OYUN VAR, GOL YOK

Beşiktaş 90 dakika boyunca gol için mükemmel bir mücadele sergiledi. Bir çok fırsat buldum ama Eskişehir kalesine geçemedi. Hal böyle olunca iki takım sezonun ilk yarısını 0-0 tamamladı ve Beşiktaş, ilk yarıyı 2. sıradaki en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 10 puan önünde tamamladı.

Puan Durumu :

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevgili seyirciler, Beşiktaş'ın kura heyecanı şu anda yaşandı. Gelişmeler almak için hemen oradaki muhabir arkadaşımıza bağlanıyoruz. Evet, gelişmeleri aktarabilir misin?
    Merhaba sevgili futbol severler. Bugün Beşiktaş'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi kuraları için buradayız. Sayın Yıldırım Demirören ve genç genç teknik direktör de burada şu anda.

Çok heyecanlı bir kura çekimi yaşadık gerçekten. Kura sonucunda umduğumuzu pek bulduğumu kendi adıma söyleyemeyeceğim. Bu turda İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Tottenham ile karşılaşacağız. Kuradan sonra teknik direktör ile yapılan kısa konuşmalarımızda, genç teknik adamın "İngiliz takımları bize hep ters gelmiştir. Bu sene bunu kırmak istiyoruz. Tabi ki çok zor bir takım. Ama biz de kolay rakip değiliz. Tek hedefimiz tur geçmek " şeklinde ifade verdi.

İsterseniz rakibimizi tanıyalım. İşte Tottenham ;

Tottenham Hotspur Football Club, daha çok Spurs olarak bilinir. Günümüzde FA Premier League'de oynayan Tottenham, Kuzey Londra'da kurulmuş profesyonel bir İngiliz futbol kulübüdür. Kulübün stadı White Hart Lane'dir.

Tottenham, İngiltere'de 20. yüzyılın içinde 1960-61 sezonunda, hem ligi, hem kupayı kazanmayı başarmış ilk takımdır. 1963 yılında da Kupa Galipleri Kupası'nı kazanarak Avrupa'da kupa kazanan ilk İngiliz takımı olmuştur. 1970'lerde iki kez İngiltere Lig Kupası'nı ve 1972'de de yeni adıyla ilk UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1980'lerde Spurs, birçok kupa kazanmıştır; iki kez FA Cup, bir kez FA Community Shield ve 1983-84 sezonunda UEFA Kupası'nı kazanmışlardır. 1990'larda FA Cup ve Lig Kupası'nı kazanmışlardır. 2008'de Lig Kupası'nı bir kez daha kazanmışlardır; böylece her on yılda en az bir kez bu kupayı kazanmış oldular. Bu, sadece Manchester United tarafından gerçekleştirilmiş bir başarıydı.

Tottenham kadrosunda bir çok kaliteli oyuncu barındırmaktadır. Bunlardan bazıları; Man. City'den sezon başında aldıkları Edin Dzeko, Rafael Van Der Vaart, Gareth Bale, Emanuelson, Aaron Lannon gibi oyuncular. Tottenham şu anda Premier Lig'de 6. sırada yer alıyor.

Beşiktaş ilk maçını 26 Şubat'ta İnönü'de, ikinci maçını ise 20 Mart'da White Hard Line Stadı'nda oynayacak. Şimdiden başarılar diliyoruz siyah beyazlı ekibimize.

Sevgili futbol severler, Şampiyonlar Ligi'nde ki tek temsilcimiz olan Beşiktaş'ın rakibi Tottenham oldu. Ülkemiz adına başarılar diliyoruz. Gelişmeler ile tekrar karşınızda olacağı. İyi günler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LİGİN 2. YARISINA MERHABA !

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına 4-2'lik Bursaspor galibiyeti ile merhaba dedi. Galibiyet serisini sürdüren Karakartalın golleri; Fernandes, Bony, Piscu ve Burak Kaplan'dan geldi.

Goller :
    [YOUTUBE="BkUVkuI3Ypk"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Çok Başarılı Bir Kariyer umarım Tottenham ı Eleyip Avrupada Yoluna Devam Edersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ExpL0der View Post
    Çok Başarılı Bir Kariyer umarım Tottenham ı Eleyip Avrupada Yoluna Devam Edersin.
    Teşekkürler Ligde oynadığım oyun bana tur için umut veriyor. Bakalım...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ OTOMATİĞE BAĞLADI !

Beşiktaş galibiyet serisine devam ediyor. Kayserispor'u konuk eden siyah beyazlıların golü Muhammed, Mongongu ve Montillo'dan geldi.

Goller :
    [YOUTUBE="scI0JomqsTo"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

KUPADA YOLA DEVAM...

Beşiktaş ve Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda karşılaşarak bir erken final oynadı. Burak Kaplan'ın yıldızlaştığı ve hattrick yaptığı maçta Beşiktaş Trabzonu 3-0 malup etti ve adını üst tura yazdırdı.

Goller :
    [YOUTUBE="IOHRIAjAa-s"]Goller[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş transfer sezonunu sessiz ve sakin bir şekilde tamamladı. Kadrosunu yeterli bulan teknik direktör takıma takviye yapmazken, 3 genç oyuncu kiraya verildi. Tanju Kayhan Almeria'ya, Veli Kavlak Zaragoza'ya ve Onur Bayramoğlu Denizlispor'a sezon sonuna kadar kiralandı.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

OYUN YOK, GOL DE YOK!

İzmir'deki mücadele gerçekten bir futbol maçı için sıkıcı denilebilecek kadar vardı. Beşiktaş'ın hafta içinde oynadığı Türkiye Kupası maçının yorgunluğu belli oluyordu. Her iki takıma rakip kalede gol bulamadı ve maç 0-0 sona erdi.

FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş'ın golcüsü Wilfried Bony geçen sene olduğu gibi bu sene de Afrika Kupası için Ülkesine gitti. 21 Ocak'ta ilk maçını Kamerun ile oynayacak olan Fildişi Sahilleri'nde Bony bakalım forma şansı bulabilecek mi bu sefer...
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Transfer döneminin sessiz takımı Beşiktaş'ta hareketli saatler yaşanıyor. Bony'nin Afrika Kupası'na gitmesiyle birlikte forvet sıkıntısı yaşayacak olan Beşiktaş, forvet arayışına çıktı. Avrupa'da ucuz maliyetli bir forvet arayışı için çeşitli isimlerle görüşen Kartal, en kısa sürede nokta transferi yapmayı planlıyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ANDRE-PİERRE GİGNAC BEŞİKTAŞ'DA !

Beşiktaş'ta sessizlik bozuldu ve transfer açıklandı. Gignac Beşiktaş'a sezon sonuna kadar kiralandı. Fransız forvetin tüm masrafları sezon sonuna kadar Beşiktaş tarafından karşılanacak.
    Gignac kimdir?

Andre-Pierre Gignac, 5 Aralık 1985'te Fransa'nın Martigues şehrinde doğdu. 2007 yılında FC Lorient takımından Toulouse FC takımına transfer olan Gignac, ilk sezonunda kötü bir performans gösterdi : Fransa liginde sadece 2, ve UEFA Kupası'nda bir golle yetindi. İlk onbirde oynaması için alınan futbolcu, genellikle yedekler arasında kaldı. Takımı ise son maçta birinci ligde kalmayı başardı.

Yeni sezonda, yeni teknik direktörün gelmesiyle, Gignac ilk onbirde yerine bulmaya başladı. Ligde iyi bor performans çizen Fransız futbolcu, Eylül ve Mart aylarında Fransa liginin ayın futbolcusu seçildi. Ligin 29. haftasında 18. golünü atarak takımının tarihine geçti : 1984-85 sezonunda Yannick Stopyra adında Toulouse FC takımının forvet oyuncusu Fransa liginde tam 17 gol atarak, Toulouse FC'nin en çok gol atan forveti olmuştu.

2008-09 sezonunda 24 golle Fransa ligi gol kralı olmuştur.
    FM Gazetesi

Sayfa 12 / 14 İlkİlk ... 21011121314 SonSon

Mesaj Yetkileri