Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Stoch-Cristian-Emre-Caner
Alex-Semih
Karabük maçında ideal olur, Caner ve Stoch'u aynı anda kullanmalıyız eldeki gücü bölerek zarar ederiz.
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Stoch-Cristian-Emre-Caner
Alex-Semih
Karabük maçında ideal olur, Caner ve Stoch'u aynı anda kullanmalıyız eldeki gücü bölerek zarar ederiz.
...
Bienvenu ne kadar kötü olursa olsun Semih'ten gene iyidir diye düşünüyorum . Semih hem yavaş kalıyor hem top tutamıyor vs. Bienvenu en azından bir şeyler çabalıyor geriye geliyor top alıyo pas atıyo kaçıyo pozisyona girmeye çalışıyo . Semih bu sene çökmüş aklı sahada değil gibi geliyo bana.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bienvenu'yu iki maçtır fizik olarak çok kötü gördüm.Ayakta durmakta zorlanıyor ama yine de Semih'ten iyidir.
Alex forvet oynasın![]()
stoch sezer
caner topuz
emre
şeklinde arkasına üretken oyuncular koyalım....
Bugün Alex'le ilgili saçma sapan bir haber dolanıyordu gazete ve sitelerde. Sözde Alex Gökhan Gönül'e takıma ihanet ediyorsun demiş. Habere Alex'ten cevap geldi.
Alex10combr Alex10.com.br
Bugun hakkimda Aksam ve Sabah gazetelerinde cikan haberler YALANdir. Bunlari yazanlar YALANCIdir!
Alex10combr Alex10.com.br
Dogan Cil ve Oguz Yoruk isimli gazeteciler yalan haber yapmislardir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aynen her zamanki gibi medyanın yamuğu bir haber gördüm sabah.Anında yalanlandı zaten.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
_gokhangonul Gökhan Gönül
Kaptan alex'ın de dedıgı gıbı bugun aksam ve sabah gazetelerınde cıkan dogan cıl ve oguz yoruk ımzalı haberler yalandır.bunlar yalancıdır...
Haberı yapan ve halaa haberın dogrulugunu savunan oguz yoruk ıspatlasın bugun futbolu bırakıyorum.
Evet performansımın dusuk oldugunu bılıyorum.kendımede kızıyorum.ama sızde bılıyosunuzkı sakatlıklardan dolayı bırturlu mac oynayamadım.
Mac eksıgım cok.En kısa surede toparlanıcagımdan suphenız olmasın BüYüK FENERBAHÇE TARAFTARI.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Eskisi gibi sık giremediğim için şimdi görüyorum yorumları, bu cümlemin anlaşılmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim.
Hafta içi oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor'un cuma günü maç oynamasını bekleyemezsiniz heralde. Bursaspor ve Galatasaray Cuma günü oynayabilirmiş ancak tercih edilmemiş, bu konuda birşey söyleyemem ama her şeyi Fenerbahçe'ye karşı olarak yorumlamanızı doğru bulmuyorum. Bu yüzden de bu açıklamayı yaptımBu mesajıma cevap verilmezse sevinirim.
Sırbistan Süper Lig'in de mücadele eden tek Müslüman takım olan FK Novi Pazar'ın taraftar grubu Torcida 1989 Sandžak, bugün kendi sahasında oynadığı Radnicki Kragujevac maçında "Şehitler onurumuz, Türkiye gururumuz" ve "Sancak'ta da atıyor Fenerbahçe'nin kalbi" yazılı pankartlar açarak bizleri bir kez daha onore etti.
Kardeşlerimize teşekkür ediyor, FK Novi Pazar'a başarılar diliyoruz.
GFB
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aynı taraftarlar deplasmana giderken otobüste Mehter Marşı çalıyormuş.
http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/...rSXTVQ28295SXQ
Emenike Moskova derbisinde (Spartak Moskova - Lokomotiv Moskova) hattrick yapmış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Başta Doğan Çil ve Oğuz Yörük denen gazeteci müsveddeleri olmak üzere bundan sonra yalan haber yapan her kim olursa olsun kulüp tesislerinden içeri alınmaması gerekir.
10. hafta Cuma günü yine bizim maçımızla açılıyormuş. 17 haftanın 12'si haftaiçine denk getirilmiş. TFF neyin peşinde ?
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bizi Avrupa'dan çekme sebeplerini anladım sanıyorum. Fenerbahçe'nin de Avrupa maçları olsaydı, Ligtv fikstür oluşturamayacaktı .
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, hac görevini yerine getirmek için eşiyle kutsal topraklara gitti.
Allah kabul etsin![]()
AminCümlemize Hac Görevini Tamamlamayı nasip etsin Allah'ım
![]()
Cihan Kamer de gitmiş..
Allah kabul etsin,cümlemize nasip etsin![]()
amin cümlemize inşallah
aklıma bin türlü espri geliyo ama dini konu olduğu için yapmak istemiyorum![]()
Euroleague maçına gideceğim büyük ihtimal
Allah kabul etsin![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bende hac meselesini yazmak için girmiştim. Allah kabul etsin![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Fenerbahçelilik Zordur
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlarımıza avukatları aracılığıyla teşekkürlerini iletmiştir.
"Doğum günümü, sizlerden ve en büyük sevdam Fenerbahçe'den ayrı geçirmenin üzüntüsünü yaşarken; büyük taraftarımızın Karabükspor maçındaki kutlamalarının beni son derece mutlu ettiğini belirtmeliyim. Fenerbahçeliliğin zor ama dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu bana bir kez daha hissettirdiniz. Büyük taraftarımız da biliyor, ben de yürekten inanıyorum ki; bu süreç geçici… Hepimiz yarına büyük umutlarla bakıyoruz. Adaletin yerini bulması ile inanın her zamankinden daha güçlü olacağız. Bizleri öldürmeyen, öldüremeyen ve öldüremeyecek bu acının bizleri ne kadar güçlendirdiğini bizleri nasıl birbirimize bağladığını herkese her gün yeniden gösteriyoruz.
Birbirine bu kadar kenetlenmiş bir camia her türlü başarıyı hakediyor; hak ettiği tüm başarıları da elde edecektir. Fenerbahçe forması giyen tüm sporcuların da bu bilinçte olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu noktada, terini Fenerbahçe için akıtan tüm sporcularımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bu sezon sizin başarılarınıza her sezon olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımız, takımlarına hiç olmadığı kadar sahip çıkıyor, sporcularımız da kendilerinin de sıklıkla ifade ettiği gibi her maçta onur mücadelesi veriyor. Biliyor ve inanıyoruz ki hep birlikte bu büyük onur mücadelesinden başarılarla çıkacağız.
Bizlere reva görülen her tür uygulamaya karşı güçlü olmalıyız. Bu vesileyle bugüne dek bizlere verilen bu muazzam destekten ötürü hem şahsım hem de benimle birlikte tutuklu bulunan tüm arkadaşlarım adına tüm Fenerbahçeliler'e teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz… Ama bugünleri de hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sayın Altan Tanrıkulu'nun 24 Nisan 2011'de kaleme aldığı yazının bir bölümünü kendisinin de izniyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Tanrıkulu, bizlerin bugün yaşadıklarına o gün tercüman olurken, Fenerbahçe'yi ve büyük camiamızı anlayamayanlara bizleri anlatıyor. *
Doğum günümü kutlayan, bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçeliler'e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla
Aziz YILDIRIM
Başkan"
Fenerbahce.org
* http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17623457.asp
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fenerbahçe Hafta İçi Mahkumu!
Şu ana dek 9 karşılaşmanın sadece 2'sini hafta sonunda oynayan Fenerbahçe, ilk yarı sonunda 5 maça ulaşacak. Galatasaray ve Trabzon 10'ar, Beşiktaş ise 9 maçını cumartesi-pazar oynayacak.
Şike soruşturması nedeniyle ligi bir ay geç başlatan Futbol Federasyonu, bunun üstüne bir de sezon sonunda Play-Off maçları oynanacağı için, zorunlu olarak hafta ortasına da maçlar koydu.
İlk yarıda bu şekilde takımlar 4’er maç oynayacak. Buraya kadar herşey normal. Ancak normal olmayan birşey var. O da, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki 17 karşılaşmanın 12’sini hafta içinde, 5’ini ise cumartesi-pazar günlerinde oynayacak olması. “Bunda ne var” diyebilirsiniz. Tüm takımlar bu şekilde oynasa birşey yok da, ne yazık ki, öyle değil. Fenerbahçe 9 maçının 7’sini hafta içinde oynarken, 2 kez cumartesi-pazar maçına çıktı. Kalan 8 haftada da 5 hafta içi, 3 hafta sonu maçına çıkacak. Ya diğer büyükler? Beşiktaş 5 hafta içi 4 hafta sonu; Galatasaray
4 hafta içi, 5 hafta sonu; Trabzonspor 3 hafta içi, 6 hafta sonu oynamış.
İlk yarı sonuna kadar Beşiktaş 8 hafta içi, 9 hafta sonu: Galatasaray 7 hafta içi 10 hafta sonu, Trabzonspor da 7 hafta içi, 10 hafta sonu karşılaşmasına çıkacak. Yani Fenerbahçe sadece 5 kez cumartesi-pazar maçına çıkarken, rakipleri bu şansı kendisinden 2 misli fazla yaşayacak. İşte bu tablo Fenerbahçe taraftarını isyan ettiriyor.
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlarımıza avukatları aracılığıyla teşekkürlerini iletmiştir.
"Doğum günümü, sizlerden ve en büyük sevdam Fenerbahçe’den ayrı geçirmenin üzüntüsünü yaşarken; büyük taraftarımızın Karabükspor maçındaki kutlamalarının beni son derece mutlu ettiğini belirtmeliyim. Fenerbahçeliliğin zor ama dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu bana bir kez daha hissettirdiniz. Büyük taraftarımız da biliyor, ben de yürekten inanıyorum ki; bu süreç geçici… Hepimiz yarına büyük umutlarla bakıyoruz. Adaletin yerini bulması ile inanın her zamankinden daha güçlü olacağız. Bizleri öldürmeyen, öldüremeyen ve öldüremeyecek bu acının bizleri ne kadar güçlendirdiğini bizleri nasıl birbirimize bağladığını herkese her gün yeniden gösteriyoruz.
Birbirine bu kadar kenetlenmiş bir camia her türlü başarıyı hakediyor; hak ettiği tüm başarıları da elde edecektir. Fenerbahçe forması giyen tüm sporcuların da bu bilinçte olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu noktada, terini Fenerbahçe için akıtan tüm sporcularımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bu sezon sizin başarılarınıza her sezon olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımız, takımlarına hiç olmadığı kadar sahip çıkıyor, sporcularımız da kendilerinin de sıklıkla ifade ettiği gibi her maçta onur mücadelesi veriyor. Biliyor ve inanıyoruz ki hep birlikte bu büyük onur mücadelesinden başarılarla çıkacağız.
Bizlere reva görülen her tür uygulamaya karşı güçlü olmalıyız. Bu vesileyle bugüne dek bizlere verilen bu muazzam destekten ötürü hem şahsım hem de benimle birlikte tutuklu bulunan tüm arkadaşlarım adına tüm Fenerbahçeliler’e teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz… Ama bugünleri de hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sayın Altan Tanrıkulu’nun 24 Nisan 2011’de kaleme aldığı yazının bir bölümünü kendisinin de izniyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Tanrıkulu, bizlerin bugün yaşadıklarına o gün tercüman olurken, Fenerbahçe’yi ve büyük camiamızı anlayamayanlara bizleri anlatıyor.
Doğum günümü kutlayan, bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçeliler’e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla
Aziz YILDIRIM
Başkan"
SICAKTA YAĞAN YAĞMUR
Altan Tanrıkulu
24 Nisan 2011
Hürriyet Gazetesi
Fenerbahçeli olmak güçlü olmaktır.. Güçlü olduğunu göstermektir.. Bırakın futbolcuları, teknik adamları bir kenara; yüzlerce futbol kulübünün başkanlığını yapan isimlerin "çocukluğunun takımı" olmaktır.. Fenerbahçeli olmak halkın yanında olmaktır.. Onları sokağa dökmek, sevindirmektir.. "Beraber yürüdük biz bu yollarda.. Beraber ıslandık yağan yağmurda.. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa.." dizelerini söyletmektir..
F.Bahçelilik saygı ve sevgi gerektirir.. Şampiyonluğu çok istemek, ama olmazsa kazanana saygı göstermektir.. F.Bahçelilik kültürdür, eğitimdir, okumaktır.. Sanatçıdır, siyasetçidir, eğiticimdir F.Bahçeli.. Sokaktaki simitçinin yüreğindeki ümittir, milletvekilinin yüreğindeki saflıktır, işadamının içindeki çocukluktur, tribündeki taraftarın haykırışıdır..
Alınteridir Fenerbahçelilik
F.Bahçelilik Türkiye’nin her yerinde, dünyanın her köşesinde olmaktır.. Nemrut Dağı’nda nöbet tutan Mehmet’in takımıdır o.. Tatvan’daki futbol okuluna giden küçük çocukların yaşam umududur.. New York’taki bir balonun görkemidir.. Şırnak’taki bir gecenin unutulmazlığıdır.. Bazen Buca’dır rakibin, bazen Inter, bazen Chelsea.. Arena’daki ilk galibiyetin mutluluğu, R.Carlos’un gelişi, Ortega’nın çalımları, Anelka’nın deparları, Oğuz’un İmparatorluğu, Aykut’un Kocaman’lığı, Rıdvan’ın Şeytan’lığı, Alex’in Krallığı’dır.. Alınteridir F.Bahçelilik.. 9 puan geriye düşse de bırakmamaktır, yılmamaktır.. 90. dakikada gol atmak, 3-0’dan maç çevirmek, her dalda farklı rakiple şampiyonluk mücadelesine girebilmektir.. Fenerbahçelilik zordur.. Acı çektirir.. Pendik olur, Malatya olur yıkar geçer seni, dibe vurdurur.. Rakiplerini çoğaltır, mutlu eder, birleştirir.. Fenerbahçelilik başka bir duyguya benzemeyen bir tatmindir, bağımlılık yapar, aşık eder.. O yüzden hep dipten yukarıya iter seni.. Ve hiçbir zaman unutma.. Fenerbahçelilik demokratlıktır.. İsteyen tutar, isteyen karşı durur bu sevgiye, bu tutkuya..Tıpkı çok sıcak bir havadan sonra yağan yağmura benzer.. Bazıları ıslanır, bazıları ıslanmaz..
fabioluciano3 Fabio Luciano
Mutlu Yillar Buyuk Baskan..Her Zaman Tesekur Ederim!!
http://twitter.com/#!/fabioluciano3/...49859760939010
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Alex'in cezası tek maç olarak açıklanmış.