Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
Başarılar Berkay
Quote Originally Posted by benbenim View Post
başarılar dostum.
Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
Başarılar , crash dump
Quote Originally Posted by RasAnt View Post
Başarılar renktaş
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Başlayalım bakalım umarım hayırlısı olur.

Öncelikle bu seneki kadromuz bir aksilik olmazsa bu şekilde olacak

Caner yerine Stoch ve Dia'yı değişmeli oynatmayı düşünüyordum fakat Caner hazırlık maçlarında mükemmel oynayınca kendisine haksızlık etmek istemedim.

Takımdaki en büyük sıkıntımız forvet. Semih ve Bienvenu dışında takımda başka forvet yok. Genç takımdaki Berk Elitez'i de 1 senelik kiraladık. Bir de Ziegler'in alternatifi yok. Sakatlanırsa çok kötü olur.

Gökay'ı ve Özer'i tekrar A takıma çıkardım. Özer'in de hırsı oldukça fazla. Gökay ise yetenekli ama isteksiz. Kiralık listesinde duruyor.

Bütçem komedi gibi birşey. 300 bin $'a yakın bir transfer bütçemiz var. Şimdilik beğendiğim genç ve kaliteli oyuncuları sadece kısalisteye eklemekle yetiniyorum. Umarım seneye bu da düzelecektir.

Önemli Oyuncuların Profilleri

Hazırlık maçlarım

1. Hazırlık Maçı (Takımı tanımak amaçlı yardımcı Antrenör'ün teklifini kabul ettim ve rahat bir galibiyet aldık yedek takıma karşı. Bu maçtan sonra Özer'i ve Gökay'ı as takıma çıkardım.)

2. Hazırlık Maçı (Oyuncularıma biraz fazla gaz verdim bu maçta. Belki de takımıma güvenmediğimden dolayı bunu yaptım. Bu maçta Semih Türkiye'nin en iyi forveti olduğunu bir kez daha bana kanıtladı.)

3. Hazırlık Maçı (Tamamen yedek kadro ile çıktığımız bir maç oldu. Takım birçok fırsatı harcayarak şanssız bir maç çıkardı. Son dakikalarda Sezer'in muhteşem golü ile galip gelmeyi başardık. Ayrıca bu maçta Stoch ve Dia Türkiye'nin en hızlı kanat oyuncuları olduklarını bana kanıtladılar.)

4. Hazırlık Maçı (O kadar yıllık FM oyuncusuyum ve ben bu penaltı gibi penaltı görmedim. Adam öyle bir vurdu ki değil Volkan'ın topu tutması, kaleden kaçmadığı için dua ettim. İnanılmaz sert ve tam 90'a müthiş bir penaltı kullandı Erman. Bu maçta Topuz'un performansı göz doldurdu.)

Fikstür (Evet doğru gördünüz ilk hafta deplasmana Cimbom derbisine gidiyoruz. )

Yorumlarınızı bekliyorum.