Bu sene oyun gerçekten çok zorlaşmış Berkay özellikle Anadolu deplasmanlarında her şey olabiliyor. Sana tavsiyem Stoch ile Dia'yi satma çünkü gerçekten ligin çok üstünde futbolcular.
Bu sene oyun gerçekten çok zorlaşmış Berkay özellikle Anadolu deplasmanlarında her şey olabiliyor. Sana tavsiyem Stoch ile Dia'yi satma çünkü gerçekten ligin çok üstünde futbolcular.
Yeni yama ile umarım bu sorunları düzeltirler.
Bence normal değil ama bende anlamadım. Şuana kadar 2 penaltı çalındı bana 5 maçta ve 1'ini attı 1'ini kaçırdı.
Dia 4. ve 5. maçta açılmaya başladı yavaş yavaş. Keza Bienvenu'da öyle. Stoch ise şimdilik gözümden düştü yerinde Caner'i oynatıyorum.
Volkan
Gökhan(Orhan) - Serdar(Bekir) - Yobo(Bilica) - Ziegler
Topuz - Baroni(Selçuk)
Dia - Alex(Sezer) - Caner(Stoch)
Bienvenu(Semih)
Son maçlarda kadrom buydu. Fakat çok sakatlık oluyor.
Gelelim maçlara:
Spor Toto Süper Lig 4. Hafta (İlk yarı ve 2. yarı maçı tamamen domine ettik. Gol geç gelince haliyle tedirgin olduk fakat sonunda kazanan biz olduk.)
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta (Sahada bambaşka bir Fenerbahçe vardı. İnanılmaz bir oyun, inanılmaz bir performans. Bulduğumuz pozisyonlarıda değerlendirince böyle bir sonuç çıktı. Bienvenu bu maçta gerçekten çok iyiydi. Umarım hep böyle devam eder)
Spor Toto Süper Lig 5. Hafta Puan Durumu
Sakatlık Durumu
Guus Hiddink