1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Fenerbahçe Cumhuriyeti | 1. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu sene oyun gerçekten çok zorlaşmış Berkay özellikle Anadolu deplasmanlarında her şey olabiliyor. Sana tavsiyem Stoch ile Dia'yi satma çünkü gerçekten ligin çok üstünde futbolcular.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Galatasaray bendede böyle çıkıyor maçlara yeni güncellemede umarım çözülür sorun...Nedense sadece Galatasaray'da var bu sorun diğer takımların kadroları hep normal...
    Yeni yama ile umarım bu sorunları düzeltirler.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    alex yarım sezondan bende iki defa penaltı kaçırdı görüyorum ki sende de kaçırmış normal mi acaba bu
    Bence normal değil ama bende anlamadım. Şuana kadar 2 penaltı çalındı bana 5 maçta ve 1'ini attı 1'ini kaçırdı.

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Bu sene oyun gerçekten çok zorlaşmış Berkay özellikle Anadolu deplasmanlarında her şey olabiliyor. Sana tavsiyem Stoch ile Dia'yi satma çünkü gerçekten ligin çok üstünde futbolcular.
    Dia 4. ve 5. maçta açılmaya başladı yavaş yavaş. Keza Bienvenu'da öyle. Stoch ise şimdilik gözümden düştü yerinde Caner'i oynatıyorum.

Volkan
    Gökhan(Orhan) - Serdar(Bekir) - Yobo(Bilica) - Ziegler
    Topuz - Baroni(Selçuk)
    Dia - Alex(Sezer) - Caner(Stoch)
    Bienvenu(Semih)

Son maçlarda kadrom buydu. Fakat çok sakatlık oluyor.

Gelelim maçlara:

Spor Toto Süper Lig 4. Hafta (İlk yarı ve 2. yarı maçı tamamen domine ettik. Gol geç gelince haliyle tedirgin olduk fakat sonunda kazanan biz olduk.)

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta
    (Sahada bambaşka bir Fenerbahçe vardı. İnanılmaz bir oyun, inanılmaz bir performans. Bulduğumuz pozisyonlarıda değerlendirince böyle bir sonuç çıktı. Bienvenu bu maçta gerçekten çok iyiydi. Umarım hep böyle devam eder)

Spor Toto Süper Lig 5. Hafta Puan Durumu

Sakatlık Durumu

Guus Hiddink

Mesaj Yetkileri