Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
17. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 47.06%
  • Berabere biter

3 17.65%
  • CSKA kazanır

6 35.29%
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Trabzonspor - CSKA Moskova [Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Saçmalamışsın resmen tabiki 3 dakikanın hesabını yapacaksın hatta 10 saniye bile önemli.Hiç uzatma vermeseydi o son direkten dönen top olmayacaktı futbolda saniyelerin önemi vardır.Bunu bilmiyorsan izleme zaten.

Colman'a gelince 2,3 çalım atmasını beklemiyoruz pas atıp koşsun yeter bugün paslrda sorun vardı biraz o kadar mücadele kısmında başarılıydı.Çalım atmasını beklediğimiz bir adam olsaydı Alan baştan sona oynardı aten.
    ben ne anlatmak istiyorum sen ne anlıyorsun ben diyorum ki bu futblla üç dakka uzatsa ne beş dakka uzatsa ne futbol futbol değil ki
    kolman için üstte bi arkadaş srmuştu yüzden yazdım senle alakası yoktu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    ben ne anlatmak istiyorum sen ne anlıyorsun ben diyorum ki bu futblla üç dakka uzatsa ne beş dakka uzatsa ne futbol futbol değil ki
    kolman için üstte bi arkadaş srmuştu yüzden yazdım senle alakası yoktu
    Ben bana yazdın diye cevap vermedim zaten.

Ayrıca o oyunla diye birşey de göremim ilk yazdığın mesajda.Direk 3 dk uzasa ne olacakdan senin bu söylediğin çıkmıyor.Hem ayrıca yine aynı şeyi söyleyeyim takım kötüydü evet ama bak o son direk pozisyonu mesela demek istediğim bu 3 değil 10 saniye önemlidir.Hiçbirşey yapmassın son dakika bir korner kafa gol al sana 3 puan.

Mesaj Yetkileri