Tarih: 02 - 11 - 2011 / 21:45
Yer: Hüsyin Avni Aker
Yayın : Star Tv
Hakem : Alberto Undiano Mallenco
Tarih: 02 - 11 - 2011 / 21:45
Yer: Hüsyin Avni Aker
Yayın : Star Tv
Hakem : Alberto Undiano Mallenco
Trabzonpor'un en kötü beraberlik alacağını düşünüyorum.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sonunda Burak'ı izleyeceğiz Ş.L'de...Bakalım neler yapacak gol atma serisini sürdürecek mi ? Umarım kazanan taraf oluruz ben 1-0 alacağımızı düşünüyorum golü de Henrique atacak...
CSKA sorunlu bir takım.Maç içinde Trabzonspor'un yapacağı her olumlu hareket onları düşürür.İlk maçtan farklı olur diye düşünüyorum.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Bu maci aldigimizdan taktirde yolu yarilariz gibime geliyor, zor mac olacaktir. 1-0 veya 2-1 diyorum.
Takımın tartışmasız en büyük gücü Burak'sız 3 maçta 4 puan hiç de fena değil. Athletic maçının hırsıyla Burak daha bir verimli oynar bana kalırsa. Kaldı ki CSKA savunmasındaki hiçbir adam Burak'ın hızına yetişebilecek kapasitede değiller. Bunu iyi kullanması lazım. Defans arkasına atılacak toplarla etkili oluruz gibime geliyor hatta stoperlerin birinden kırmızı kart bekliyorum desem yeridir. Ancak Love ve Doumbia'nın ani çıkışlarına dikkat etmemiz lazım mutlaka.
Trabzon'un 3 puan alacağını düşünüyorum ve inşallah bunu başarırlar , yarın da biz başarır Türkiye'ye güzel bir Avrupa haftası yaşatırız.
Bu arada bizim maçın konusu neden açılmadı hala. Yazacak başka yer bulamadım kusura kalmayın.
Acaba deplasman tribununden hic bilet satildimi![]()
Rus taraftarlar oglen saatlerinde Ganitada denizdeymislerTrabzonda soguktu
Trabzonspor'un Burak etkisiyle kazanacağını düşünüyorum,umarım öyle de olur
Avni Aker değiştimi yahu karşılıklı çatı yokmuydu bu stadda ? Atmosfer güzel bu arada başarılar Trabzon![]()
Şu takımda top dağıtacak 1 tane adam olsa iyi olacak ama yok Colman o görevi üstlenemiyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Çok net geri pas vardı hakem atladı.
Yan hakem görnedi 6.hakemde uyudu görmedi yazık oldu geri pasa
Türk takımlarının maçlarında o çizgi hakemlerine bir haller oluyor zaten niyeyse.
Senol hocayi ilk defa bukadar cesur gordum
Maşşallah !Maçın Bitmesine Az Zaman Kaldı Ama Maça Olan Yoğun İlgi Gözlerimi Yaşarttı
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Yedi güzelim pozisyonu Alanzinho![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
73. dk, Doumbia kızardı![]()
cska hata kaza gol atarsa şaşırmam
Tolga sayesinde 1 puanı aldı Trabzon
ilk yarı 44.55 ikinci yarı 3 dk uzatma ile 92.50.. hakemin acelesi var sanırım.
onun dışında kazanmayı haketmedik. ama cska da rusyada kazanmayı haketmemişti. artık işimiz zor.
Bu Takımı 90dk Yine Tam İzledim ve Yineliyorum Bu Trabzon Pas Yapacak Oyun Geliştirecek Adamdan Aciz Ayrıyetten Güçlü Bir Forvet Elemanına İhtiyacı Var
Tolga'ya Gerçekten Bravo Bu Performansı Şuanda Milli Takımının 1 Numaralı Kalecisi Olmaya Haddinden Fazla Yetiyor Gör Bunları Hiddink, Gör Bunları Oğuz
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Tolga ve CSKA'nın beceriksizliği sayesinde Trabzon bugün yenilgiden kurtuldu. 90+1'de kaçan gol ise Trabzon'un en büyük şanssızlığıydı. Kalan 2 maçını Lille ve İnterle oynayacak olan Trabzon'un şansını çok az görüyorum. Sonuncu olmamaları ve Avrupa'da devam etmeleri için en azından 1 beraberlik ya da galibiyet almaları lazım.
Bu kadar kötü oynayacaksak hiç oynamayalım daha iyi.Burak Burak dediler al işte bakın Burak...
Uzun zamandır bu kadar kötü maç izlemedim ben.Tolga mükemmel kurtarışlarıyla puanın sahibi.Hakemde o kadar duran oyunda niye bu kadar az uzatma veriyor anlamış değilim.
Avrupa diye uzayda oynamıyoruz, onlarda insan hata yapıyorlar.Bu maçta çok net geri pasıda vermedi mesela.Tartışmamak imkansız hatalar yapıldığı sürece.Futbol bu 1 dk 1 dk'dir...
Gerilere gidersek aklımda hala At.Madrid-Galatasaray maçındaki 1 metreden elle oynamayı görmeyen hakemler var.Hala zaman zaman anarım o hakemleri![]()
CSKA'nın Lille'yi yenmesi çok zor o maç berabere bitecektir bence Trabzonspor'da İnter'e yenilir Lille ile berabere kalır grubu 3. bitirir diye düşünüyorum...Celustka'nın pozisyonu çok büyük şanssızlık oldu Burak bugün çok ofsayta düştüAlanzinho orda pas atsa ne güzel gol olacaktı çok bencil oynadı...
Sinirden sitresten tırnak bırakmadım elimde.![]()
Maçın özellikle ikinci yarısı tıpkı bizim Kiev maçının ikinci yarısı gibiydi. Tek paslık hale geldi ama o paslar bir türlü yapılamadı. Adrian çok çok kötüydü bugün. Gereğinden fazla kaldı. O'nun değişikliği biraz daha erken yapılmalı ve eğer sakatlığı yoksa kesinlikle Sapara'dan yana kullanılmalıydı bu değişiklik ama hocanın takdiri. İnter'i yenmek farz oldu artık. Tek şansımız İnter'in Trabzon'a rahat gelecek olması. Ama bir intikam maçı olarak görürlerse işimiz zorlaşır.