1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Oyuncular İçin En Uygun Roller

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

aslında bu vesileyle bu konuyla alakalı kendimce bir soru işaretini dile getirmek isterim, malum asistan menajerin söz konusu rol ve görevlerle ilgili önerilerini oyunda artık görebiliyoruz. fakat bu önerilerin 'en doğrusu' olup olmadıgı konusunda şüpheliyim. acaba manuel olarak tek tek kendimiz incelesek daha uygun sonuçlar ortaya çıkabilir mi? ya da daha üstün nitelikleri olan başka bir menajerin konuyla alakalı saptamaları daha dogru olabilir mi, bilemiyorum..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fakakte View Post
    aslında bu vesileyle bu konuyla alakalı kendimce bir soru işaretini dile getirmek isterim, malum asistan menajerin söz konusu rol ve görevlerle ilgili önerilerini oyunda artık görebiliyoruz. fakat bu önerilerin 'en doğrusu' olup olmadıgı konusunda şüpheliyim. acaba manuel olarak tek tek kendimiz incelesek daha uygun sonuçlar ortaya çıkabilir mi? ya da daha üstün nitelikleri olan başka bir menajerin konuyla alakalı saptamaları daha dogru olabilir mi, bilemiyorum..
    bu durum da muhtemelen scout gibi, asistanin yetileri ne kadar yuksekse isabetli tespitlerde bulunmasi da o kadar olasi. tabi, yetenekleri yuksek dahi olsa takima yeni katimis bir asistanin takim hakkinda dogru fikirlere sahip olmasini beklememek lazim.

yani asistan yeterince iyi degilse manuel olarak kendimizin tespit etmesi daha dogru.

Nesil
    2009
    Yer
    Budapeşte

Quote Originally Posted by amorti View Post
    bu durum da muhtemelen scout gibi, asistanin yetileri ne kadar yuksekse isabetli tespitlerde bulunmasi da o kadar olasi. tabi, yetenekleri yuksek dahi olsa takima yeni katimis bir asistanin takim hakkinda dogru fikirlere sahip olmasini beklememek lazim.

yani asistan yeterince iyi degilse manuel olarak kendimizin tespit etmesi daha dogru.
    anladım, fikirlerinizle aynı doğrultuda düşünmüştüm ben de, teşekkür ederim yanıt için.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by amorti View Post

Asistan'in isabeti etki etmiyor. Bir formule gore en iyi roller belirleniyor ama o formulun yeterince dusunmeden yaratildigini dusunuyorum cunku forvetlerin hemen hemen tamami ya poacher ya da target man. Orta sahada central midfielder oynayacak adam bulmak cok zor cunku formul central midfielder cikmasinin onune geciyor.

Ileride duzelir ama simdilik asistan'a pek guvenmemek lazim bence.

Mesaj Yetkileri