1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.0.0] Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    ömer abi onu bilmem de o verdiğin liste ne ölçüde doğru şöyle bir göz gezdirdim ve de sanctis ile muslera'nın volkan'ın önünde olduğunu gördüm, schwarzerler bilmemneler de cabası volkan bence oyunda gayet olması gerektiği gibi yansıtılmış ama o liste pek ölçü değil yani...

gerçektede öyle, sanctis ve muslera uluslararası platformlarda çok başarılı olmuş kaleciler.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Çok çok alakasız bir kıyaslama.

Volkan Lazio'da olsa Lazio şampiyon mu olacaktı ?
    Muslera Fenerbahçe'de olsa Fenerbahçe şampiyon olamayacak mıydı ?

Türkiye farklı İtalya farklı.Muslera Fener'de olsa Fener yine şampiyon olurdu.Volkan Lazio'da olsa Lazio yine şampiyon olamazdı.Biri ligin en iyi takımlarından birinde biri kalitesi çok daha yüksek olan bir ligin orta sıralardaki takımında.
    Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    gerçektede öyle, sanctis ve muslera uluslararası platformlarda çok başarılı olmuş kaleciler.
    arkadaşın cevabı alttaki yoruma.. uluslararası başarı diyor.. diğer arkadaşta hani nerede diyor ? volkan ında şampiyonlar ligi ceyrek finali var, avrupa 3.lüğü var. hele ki; santics in hiç var mı bilmiyorum.. burada asıl yanlış olan yukarıdaki yorum.. volkan ın uluslararası başarısını görmeyip; de santics ve muslera dan bir casillas, cech, buffon gibi bahsetmek...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    arkadaşın cevabı alttaki yoruma.. uluslararası başarı diyor.. diğer arkadaşta hani nerede diyor ? volkan ında şampiyonlar ligi ceyrek finali var, avrupa 3.lüğü var. hele ki; santics in hiç var mı bilmiyorum.. burada asıl yanlış olan yukarıdaki yorum.. volkan ın uluslararası başarısını görmeyip; de santics ve muslera dan bir casillas, cech, buffon gibi bahsetmek...

bu avrupa 3.lüğü nedir onu anlayamadım biraz açarsan sevinirim. bu şampiyonlar ligi çeyrek final 2008 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam biz 2011 yılının profilinden bahsediyoruz 2008 yılında zaten de sanctis sevilla'nın 3.kalecisiydi muslera da o zamanlar yeni yeni oynuyordu

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

bu avrupa 3.lüğü nedir onu anlayamadım biraz açarsan sevinirim. bu şampiyonlar ligi çeyrek final 2008 yılındaydı yanlış hatırlamıyorsam biz 2011 yılının profilinden bahsediyoruz 2008 yılında zaten de sanctis sevilla'nın 3.kalecisiydi muslera da o zamanlar yeni yeni oynuyordu
    Hani vardı Milli Takım falan ay - yıldız onlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Hani vardı Milli Takım falan ay - yıldız onlar.

He euro 2008de ki mi hatırladım şimdi orayı fazla bilmiyorum ödüller falan. sanctis konusunda da fazla birşey söylemiyeceğim çünkü galatasaraydayken fazla izlemedim kendisini aklımda kalan tek şey çevik ve reflekslerinin iyi olduğuydu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

avrupa 3.lüğümden kastım oynadığımız yarı final.. kaleci volkan değil rüştüydü diyeceksin. yanlış hatırlamıyorsam 2 maç rüştü oynadı sadece. kalan maçlarda volkan kaledeydi..

2011 profilinden bahsediyoruz da sen oraya uluslararası platforma çok başarılı olmuş kaleciler demişsin.. ben de nerede diyorum.. volkan da en az onlar kadar uluslararası platformda başarılı diyorum..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Mesaj Yetkileri