1 ile 30 arası toplam 76 sonuç

Konu: [12.0.0] Volkan Demirel

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Exeter

de sanctis bi tarafa da ben lazio ya sempatim olduğundan muslerayı 3 yıldır filan izliyorum, tam beklediğim gibi çıktı hatta gsli arkadaşlarım bu adam böle böle dediğimde göreceğiz filan demişlerdi şimdi hepsi bana katılıyor, de sanctis'e gelirsek adamın ne başarısı var onu anlamadım ayrıca muslera'nın da bir italyan kupası ve de bir güney amerika kupası var, Volkan'ın avrupa 3.lüğü ve bir sürü türkiye ligi şampiyonluğu var...

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by Han12 View Post
    de sanctis bi tarafa da ben lazio ya sempatim olduğundan muslerayı 3 yıldır filan izliyorum, tam beklediğim gibi çıktı hatta gsli arkadaşlarım bu adam böle böle dediğimde göreceğiz filan demişlerdi şimdi hepsi bana katılıyor, de sanctis'e gelirsek adamın ne başarısı var onu anlamadım ayrıca muslera'nın da bir italyan kupası ve de bir güney amerika kupası var, Volkan'ın avrupa 3.lüğü ve bir sürü türkiye ligi şampiyonluğu var...

Avrupa 3.lüğü derken neyi kastettin anlamadım. Birde burası Türkiye orası İtalya. Buradaki başarı ile orada ki başarıyı kıyaslaman, Türkiye ligi ile İtalya ligini aynı kefeye koyman demektir
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Han12 View Post

Çok çok alakasız bir kıyaslama.

Volkan Lazio'da olsa Lazio şampiyon mu olacaktı ?
    Muslera Fenerbahçe'de olsa Fenerbahçe şampiyon olamayacak mıydı ?

Türkiye farklı İtalya farklı.Muslera Fener'de olsa Fener yine şampiyon olurdu.Volkan Lazio'da olsa Lazio yine şampiyon olamazdı.Biri ligin en iyi takımlarından birinde biri kalitesi çok daha yüksek olan bir ligin orta sıralardaki takımında.

Mesaj Yetkileri