Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ee Fenerbahçe nin gaLibiyet seriLeri arasında hiç haksız kararLar iLe kazanıLmış maçLar yokmuydu sanki yahu ?

Çok fazLa abartıyorsunuz bence.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ee Fenerbahçe nin gaLibiyet seriLeri arasında hiç haksız kararLar iLe kazanıLmış maçLar yokmuydu sanki yahu ?

Çok fazLa abartıyorsunuz bence.
    elbette olmuştur. zaten ona birşey demiyorum. kötü oynadık kaybettik zihniyetinin yanlış olduğunu söylüyorum. o golü yemesek karambole bir gol atıp yatabilirdik. bunu daha önce çok yaptık yine yapabilirdik ama olmadı..

neyse sağlık olsun.. her zaman takımımızın yanındayız. yolunuz açık olsun..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    elbette olmuştur. zaten ona birşey demiyorum. kötü oynadık kaybettik zihniyetinin yanlış olduğunu söylüyorum. o golü yemesek karambole bir gol atıp yatabilirdik. bunu daha önce çok yaptık yine yapabilirdik ama olmadı..

neyse sağlık olsun.. her zaman takımımızın yanındayız. yolunuz açık olsun..
    Dostum çok ince düşünüyorsun gerçekten. Senin baktığın incelikte düşünecek olsak her maçta kusur bulunur. Örneğin Sivas bugün hakemden kaynaklanan bir gol yeseydi ve Fenerbahçe yenseydi, sen şu an "hakem hata yaptı ama kazandık. Önemli olan kazanmak" gibi bir şey derdin mesela. Fazla durmazdın üzerinde. Bu kadar ince düşünecek bir şey yok. Belki o gol offside olsa Fenerbahçe 5 gol yiyecek ne malum? Hiç bir şeyi bilemezsin. Didiklemenin anlamı yok yani
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri