neyse artık tartışmayı yersiz buluyorum.. yenildik sağlık olsun..
neyse artık tartışmayı yersiz buluyorum.. yenildik sağlık olsun..
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Yenilmez Armada sonunda yenildi. Sağlık olsun. Hatalarımızdan ders çıkarırsak mağlubiyet bazen iyidir.
Sivas üstün oyunuyla galibiyeti hak etti tebrikler Sivasspor...Grosicki daha büyük takımlarda oynayabileceğini gösterdi bir sonraki durağı Almanya,Fransa olur heralde...
Kötü oynamadık diyen yokki burda ancak ofsayttan yediğimiz gol takımın dengesini , moralini bozdu . Eminim şuan o golü örtmek için Fener kötü oynadı , Sivas iyi oynadı diyenler kendi takımlarına olsa hakeme etmedikleri laf kalmazdı . Neyse saygı duymak gerek onlarda insan hata yaparlar ne diyim . Tebrikler Sivasspor iyi oynadılar kazandılar yabancılarını koruyabilirler ve bu topu oynamaya devam ederlerse avrupaya gidebilirler .
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Bizim açımızdan birçok olumsuzluğun toplandığı maç oldu. Alex'in olmayışı topu rakip yarısahada tutmakta zorlanmamıza neden oldu. Ziegler'in sakatlanmasıyla birlikte hem Caner'in hücum gücünden faydalanamadık hem de defansif zaafiyet oluştu. Benim televizyondan gördüğüm ofsaytı 3-5 metreden göremeyen Bahattin Duran da işin tuzu biberi oldu. İkinci yarıya başlarken zaten pas yapmakta zorlanan takımımıza bir de Selçuk'un girmesiyle iyice hücum gücümüz daraldı. Bana göre hocamızın yapması gereken 50-55'lere kadar bekleyip Semih'i oyuna almaktı. 2. golü yedikten sonra zaten Semih değil Ronaldo'yu da soksaydık değişen pek birşey olmazdı. Son 5 dakikadaki oyunumuzu yarım saat oynasaydık 3 puanla ayrılabilirdik. Sağlık olsun. Pazartesi günü artık hangi maçımız varsa onu ve hakemini bekliyoruz.(Fikstürü bilmiyorum ama Cuma - Pazartesi maçlarını sürekli bize kitledikleri için tahminen söylüyorum)
Maçtan önce gelip tüm Fenerbahçe kulübesiyle tokalaşan Rıza hocayı ve takımını tebrik ederim.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Rıdvan şu anda " Fenerbahçelilerin hakemi eleştirmeye hiç hakkı yok bu maç için" dedi.
FM Gazetesi
Burda o muthis serinin bitecegini hic dusunmuyordum, Sivas yanilti bizi.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Gol ofsayt bir şeye saymaya gerek yok,görmezden gelmeye de.Sivas haketti sonunda yenilicektik sağlık olsun.
Eğer hata sayacaksak bi arşiv oluşturmamız lazım..
Yıllar sonra ilk defa iddia oynadım varımı yoğumu sattım Fenerbahçe'ye bastım 23 maçtır yenilmeyen Fenerbahçe ben iddia yapınca yenildi, bundan sonra tahmin falan yapmıyorum![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Sivasspor hakettiği 3 puanı aldı.
Tebrikler Yiğidolara, F.Bahçe'nin de yenilmezlik ünvanı sona erdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bilica'nın, Bekir'in ayrı maçlarda topu elle kestikleri penaltı pozisyonları var. Gökhan Gönül'ün atağı elle kesmesi ve 2. sarı karttan atılmadığı pozisyon var. Mağdur eden pozisyonlara bakarsak bu maçta yediği ofsayt golü, geçen bir maçta Bekir'in ceza alanı içinde kafasına gelen tekmeye verilmeyen penaltı, Manisa maçında ofsayt olmayan ama ofsayt gerekçesiyle verilmeyen Semih'in golü var.
Her takım haketmediği kararlarla avantaj elde diyor ya da mağdur olduğu kararlarla karşı karşıya kalıyor. Hakemlerimiz malesef yeteneksizler ve hala görev almaya devam ediyorlar.
Bir bakıma Fenerbahçe içinde iyi olacak bence bu mağlubiyet. Uzun süren galibiyet serileri takımlar üzerinde bazen gereksiz baskı da yapıyor. Bundan kurtulmuş olacaklar en azından. Sivasspor'u da tebrik etmek gerek. İç sahada gerçekten çok iyi maçlar çıkarıyorlar, kolay kolay pes etmiyorlar. Hava ve zemin şartları da biraz işlerine geliyor tabiiki![]()
Tebrikler Sivasspor,tebrikler Rıza Çalımbay.İyi oynadıkları,hakettikleri bir maçı kazandılar.
Serimiz elbet bir gün bitecekti,sağlık olsun.Yenilgi hiç üzmüyor beni.Çünkü 126 gündür yaşadığım acılar katılaştırdı ruhumu.7 kıtada 200 ülkede futbol var.Fakat dünyanın başka hiç bir yerinde böyle acılar yaşamasına rağmen,böylesinde dik duran bir takım yok.Bu takımın bu yıl armasının şerefi için mücadele etmesi herşeye bedel.
"Alex yokken Alex yaratmaya çalışmak, Alex'in annesinin babasının işi" Bu Rıdvan Dilmen öldürecek beni![]()
FM Gazetesi
Puan Durumu
![]()
Puan durumunun konması sanırım manidar
Siz konuşun biz hala lideriz diyor arkadaşımız. Ben öyle tahmin ediyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Futbol çok enteresan bir oyun ama Türkiye için artık bu böyle değil. Hakemlerimiz sağolsun her maçta sonucu etkileyecek hatalar yapmaya devam ediyorlar. Artık bundan sonra sadece iyi oyun değil, hakemlerin bizim lehimize hata yapması için de dua etmemiz gerekecek çünkü her hafta en az 3-4 lig maçında çok bariz hatalarla skorlar değişiyorYazık...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ridvan agladi aglayacak![]()
Ne zaman ki biz böyle maçlarda hakemi eleştirmeyi bırakıp takımlarımızın oynadığı kötü futbolu incelersek belki o zaman ilerleme kaydedebiliriz.
Sivasspor hakettiği bir 3 puanı aldı.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
"Çok iyi oynadık ama hakem verdiği kararlarla maçı katletti,3 puanımızı çaldı" şeklinde bir yorumu var mı burada herhangi bir Fenerbahçelinin.
Anlamıyorum ki ben her hafta aynı şey.Artık rakip takım taraftarlarının Fenerbahçe maçları konusuna birşeyler eleştirmek için yorum yazmasalar bir taraflarının eksildiğini filan düşünmeye başlayacağım.