1 ile 30 arası toplam 403 sonuç

Konu: FM 2012 Taktik ve Antreman hakkında soru-cevap odası

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    konya

ya benim hep aynı olan bi sorunum var top rakipteyken oyuncumun ustune ustune gidio oyuncumda geri geri kacıo harhangi bi hamle yapmıo cogu zaman bi pres bi baskı uygulamıo acaba neden???

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by ulasfb View Post
    Geniş mi dar mı normal mi oynayacağımıza neye göre karar vermeliyiz? Örneğin ben defans önde, hızlı, direk pas yaparak ve bol pres yaparak oynuyorum. Dar mı geniş oynamam gerektiği konusunda bir türlü karar veremedim, bunun hakkında yardımcı olursanız biraz sevinirim.
    Eğer kanatlardan çizgiye inmeyi planlıyorsanız geniş alanda oynamak daha etkili olur.Fakat kalabalık orta saha ile ya da içe kat eden kanat oyuncuları ile oynuyorsanız dar alanda oynamak daha faydalı olabilir.Bir de rakiplerin oyununa da bağlı dar-geniş alana yayılmak.Mesela rakip takım kanatları kullanıyorsa geniş alana yayarak rakip kanatları karşılamayı kolaylaştırabilirsiniz.Fakat sürekli savunma arkasına adam kaçıran bir rakibe karşı dar alanda oynamak daha başarılı olur.

Quote Originally Posted by matias delgado View Post
    ya benim hep aynı olan bi sorunum var top rakipteyken oyuncumun ustune ustune gidio oyuncumda geri geri kacıo harhangi bi hamle yapmıo cogu zaman bi pres bi baskı uygulamıo acaba neden???

oyuncunun karar verme,önceden sezme,cesaret vb. gibi mental özellikleri yüksekse çok geriye kaçmadan hamle yapar. Fakat düşükse bu tarz şeyleri görebilirsiniz maç esnasında.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri