1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Logo İstek Bölümü

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    ben önce denizalp nickli arkadaşın logo paketini indirdim. orada 'Nations' klasörü ile bayrak'ı yer değiştirdim, tamamen gitti küçük logolar. sonra senin yüklediğin tüm logolar'ı indirdim şimdi bütün logalar kayboldu. nerede yanlış yaptım anlamadım.
    Denizalp'in paylaştığı dosyadan, Nations dosyasını sileceksin.Ondan sonra belgelerim,graphics içerisinde pictures dosyası oluşturup Disco'nun yaptığı çalışmayı oraya atacaksın.Ben böyle yaptım oldu.Cache dosyasını da silmeyi unutma ayrıca.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Denizalp'in paylaştığı dosyadan, Nations dosyasını sileceksin.Ondan sonra belgelerim,graphics içerisinde pictures dosyası oluşturup Disco'nun yaptığı çalışmayı oraya atacaksın.Ben böyle yaptım oldu.Cache dosyasını da silmeyi unutma ayrıca.

cache dosyasını silmeden zaten deniazalp'inkini nasıl yükleyeyim. sonradan tekrar çıkamaz sanırım cache dosyası. yoksa çıkarmı? yani denizalp'i alacağım, oradan nations'u silip, Disco'nun bayraklar dosyasını ekleyeceğim. böyle mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Chinatown View Post

cache dosyasını silmeden zaten deniazalp'inkini nasıl yükleyeyim. sonradan tekrar çıkamaz sanırım cache dosyası. yoksa çıkarmı? yani denizalp'i alacağım, oradan nations'u silip, Disco'nun bayraklar dosyasını ekleyeceğim. böyle mi?
    Evet,ama Disco'nun paketi logos dosyasına değil,pictures dosyasına at.Anladım kadarıyla atladığın nokta burası.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Evet,ama Disco'nun paketi logos dosyasına değil,pictures dosyasına at.Anladım kadarıyla atladığın nokta burası.

harfiyen yaptım dediklerini, tek değişiklik bütün ülke logolarının kaybolması oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

FM oyunu kapalıyken federasyonlarla ilgili yüklediğiniz tüm yamaları silin. Daha sonra benim yayınladığım federasyon bayraklarını yükleyin. Ardından yayınladığım federasyon logolarını yükleyin. Cache dosyasını silip oyunu açın.

Milli takım profillerinde sol üstte federasyon logosunu göreceksiniz. Oyuncu profillerinde ise mini ülke bayraklarını göreceksiniz.

Mesaj Yetkileri