Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 83.33%
  • Berabere biter

1 8.33%
  • Mersin İ.Y. kazanır

1 8.33%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 75 arası toplam 75 sonuç

Konu: [10.Hafta] Galatasaray - Mersin İ.Y.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Semih Kaya'ya ap ayrı bir parantez açmak lazım.Bu çocuk böyle devam etsin sakatlık yaşamadığı sürece yeni Bülent Korkmaz'ımız olur.Hatta daha iyisi olur.Adam her kafa topunu alıyor.Pas tekniğide var.Zamanla heyecanınıda üstünden atıcaktır.Semih Kaya'yı görünce Servet ve Gökhan Zan gibi adamlara verilen zamana acıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet semih kaya iyiydi bugun 1 hatasi vardi olur boyle seyler normal nobre ile kafa toplarinda 1 kez bile top kaybetmedi nobreye karsi bu fizigi ile.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Semih net söylüyorum bir aksilik olmazsa bu takımın efsanelerinden olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Riera biraz Carrusca'ya benziyor, yakında Riera içinde "kumaşı iyi ama" diye başlayan tanım cümleleri kurulur.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Riera biraz Carrusca'ya benziyor, yakında Riera içinde "kumaşı iyi ama" diye başlayan tanım cümleleri kurulur.

İkisi farklı Biri yıldız olmaya adaydı birisi zamanında Liverpool'da oynamış bir adamdı.Riera'nın oyununa bakıyorum bu adam Premier Lig'te Liverpool'da nasıl oynayabilmiş diyorum.Kaliteli demek ki ama bir sorun var şimdi.Sanki körelmiş adam.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Espanyoldayken iyiydi Riera ama L'pool da fazla oynayamadığı için sanırım yetenekleri köreldi..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maçtan yeni geldim. Maçı hakeden taraf bizdik. Mersininde pozisyonları var ama baskıyı kuran, oyunun hakimiyeti olan takım bizdik. İlk yarı çok kötü geçti. 20-45 arası sürekli paslaşma oldu. Tribünde ilk yarı kötüydü (Ayrıca tribünlerde en az 40 bin kişi olmasına rağmen 33 bin kişi yazıyordu. Kimse bana o statta 15 bin kişilik boş yer olduğuna inandıramaz).

Maç sonu önce Elmander ardından Eboue ve sonra Sercan, Kazım, Muslera, Ujfalusi ve Melo tribünlerden özür diledi. En çok Elmander'e üzüldüm. Kızamadım çünkü o da ne yaptığının farkındaydı. Kaçırdığı pozisyonlardan sonra ki yüz mimikleri, el hareketleri nasıl bir duygu içerisinde olduğunu gösteriyordu. Umarım moralini fazla bozmaz ve sıradaki maç gollerine devam eder.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Yalnız bir Galatasaray kalecisi penaltı çıkarmayalı ne kadar oldu yahu?

Andre Moritz'in kullandığı penaltıyı kurtaran kaleci Muslera,6 sezon sonra Süper Lig maçında penaltı kurtaran ilk Galatasaraylı kaleci oldu. En son 2005-2006 sezonun 28. haftasında Gençlerbirliği maçında Uğur Boral'ın kullandığı penaltıyı Mondragon kurtarmıştı.O karşılaşmada da yine Fırat Aydınus düdük çalmıştı.

---

Basin toplantisinda düsen GS TV mikrofonunu kaldiran Fatih Terim:" Galatasaray yerde durmaz, hep böyle yukarda durur".
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Fırat Aydınus'ın hakemliğini çok beğeniyorum gerçekten, diğer hakemlerin örnek alması gereken bir hakem. Maça gelecek olursak; Elmander'in pozisyonları çokta net değil açıkcası attığı iki şutta defansa çarpıyor şansız bir günündeydi. Benim dikkatimi iki pozisyon çekti, biri penaltıyı yaptırıpta yaptırdığı penaltıyı kurtaran Muslera, ikinciside Nduka'nın bomboş kaleye atamamasıydı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    bence hiç alakası yok carrusca hızlı çevik teknik dribing atabilen ve içeri sokulabilen bi sol kanat oyuncusuydu ancak güçsüz bi futbolcuydu riera aksine ağır teknik var ama yeteri kadar kullanamıyo fiziki olarak ne güçlü ama ne güçsüz çevik değil içeri sokulmuyo çizgiye iniyo

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Sonuç olarak Carrusca'da, Riera'da adamı kanser eder.

Katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

+ Sonuç olarak Semih Kaya'nın kazancı > 2 puan kazancı.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Semih'i kazanmışız, çok harcamışız bilemem ama sen koca Galatasaray, küçümsemek için söylemiyorum ama 90 dakikada Mersin'e gol atamıyorsan problem var demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

O biraz da şans meselesi yani.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri