Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
5. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

1 20.00%
  • Berabere biter

3 60.00%
  • Kayserispor kazanır

1 20.00%
1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: [10.Hafta] Trabzonspor - Kayserispor

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    @Chinatown

Bana göre kolay size göre zor bu kadar basit.
    Ben bu ligin gol atmak için çok çok zor bir lig olmadığını düşünüyorum, Milyonlar saçtığımız oyuncular takımları pansiyon olarak kullandığı için Son sene dışında maksimum goller 20 civarında. Mesela geçen sezon 8 milyon € bonservis + 3 milyon € maaşla takıma alınan Niang'ı 15 gol atıp devasa bir oyuncuymuş gibi kendi gözümüze sokup yüceltiyorsak biz çok geride kalmışız demektir. Zaten uluslararası alandaki durumumuz herşeyi özetliyor(nokta)
    peki o zaman dediğine göre messi aslında çok büyük oyuncu değil, zaten milli takımda da durumu ortada, ispanya ligi de gol atmanın çok kolay olduğu bir lig. ondan orada leblebi gibi gol atıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    peki o zaman dediğine göre messi aslında çok büyük oyuncu değil, zaten milli takımda da durumu ortada, ispanya ligi de gol atmanın çok kolay olduğu bir lig. ondan orada leblebi gibi gol atıyor.
    Bak Trabzonsporlusun ve iyi bilirisin. Biz Fatih Tekke'yi de biliriz. Burak'tan daha mı kötüydü ? Son senelerinde 30'lara yakın atıyordu ki 30'u da aştı. Bugün Burak için ne deniliyorsa onun için söylendi ama Burak'la ortak noktası üst düzey hem kulüp hemde ulusal takım maçlarında varlık gösterememeleriydi. Sonrasını uzun uzadıya buraya yazmaya gerek yok herhalde. Reallere Milanlara İnterlere gidecek diye çarşaf çarşaf salladığımız yazıların geçmiş görüntüsü kafanda canlanıyodur.

Ben burada bir öngörüde bulundum bir şahsı veya kurumu kötülemiyorum sistemi kötülüyorum. Burak bu kadar rahat goller "hemde aynı tip" atıyorsa bu ligin kalitesizliğiyle alakalı, ve biz bu kalitesizliğin farkına varamadığımız için küçük havuzumuzda kendimizi okyanusta zannediyoruz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bak Trabzonsporlusun ve iyi bilirisin. Biz Fatih Tekke'yi de biliriz. Burak'tan daha mı kötüydü ? Son senelerinde 30'lara yakın atıyordu ki 30'u da aştı. Bugün Burak için ne deniliyorsa onun için söylendi ama Burak'la ortak noktası üst düzey hem kulüp hemde ulusal takım maçlarında varlık gösterememeleriydi.

şimdi ulusal karşılaşmalar derken Trabzonspor'u karıştırmak adil değil. sana bir örnek vereyim, uzun uzadıya Trabzonsporl oyuncuların milli kariyerini irdelemeyelim. Egemen Korkmaz. tek vereceğim isim budur. eminim sende dediğimi anlamışsındır. ona rağmen Fatih milli takımda 30 maçta 15 gol atmıştır ki fena değildir.

klüp üst düzey maçları diyince de geçen sene herbiri final olan maçlarda, Beşiktaş, Galatasaray maçlarında yaptıkları aklıma geliyor.

ben Burak şöyle büyük böyle büyük demiyorum. benim sana karşı çıktığım konu ligde gol atmanın kolay oluğunu düşünmen. ve bunun kaliteyle bağdaştırdığın yanlış mantığın.

futbolda bir takım kalitesiz, beceriksiz ise geri çekilir, defansa gömülür. aynı şey ligde de böyledir. eğer lige kalitesiz diyorsan o ligde gol atmak zordur. rakibin futbol ile ilgisi düşük olduğundan zordur. Türkiyede defans oyuncusu adamı yorar. Ama İngiltere'de, İspanyada maşallah stoperler bizim 10 numaralardan teknik. ispanya-ingilterede maç başına 3-4 gol atılıyor. yani buraya gelen bütün golcüler bunu der. aksini ikna etmek de biraz dayanaksız. o Niang dediğin adam Fransa gol kralıydı. Guiza, Marcelinho yine öyle.

yani Burak'ın attığı gol sayısı onu dünya starı yapmaz. öyle olsa Alex bu gol sayılarıyla realde oynardı. ama bu gol sayısına da ulaşmak kolay değil, kimse de leblebi gibi gol atmıyor bu ligde.

Mesaj Yetkileri