1 ile 30 arası toplam 203 sonuç

Konu: Oyun Biraz Kolay Mı?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by kamilakar View Post
    Ya ben bu oyundan anlamıyorum, ya da siz çok iyi biliyorsunuz. Nasıl kolay yahu ? Kockoca Liverpool'u adam etmek için resmen sabah akşam uyumadan oynuyorum. Taktiğinden, antremanına, koçundan, doktoruna kadar tek tek inceleyerek oynuyorum, her maçın analizlerini okuyorum. İki sezondur sinir krizleri geçirdim resmen. İlk sezon zorla ilk 4'e girdim. İkinci sezon o kadar transfer yaptım (2G, 1B, 4M) ile oyuna başladım.
    Bakıyorum da Fenerbahçe işe CL kazananlar var. Gerçekten başta söylediğim iki etmenden birisi var.

Hocam al benden o kadar.Giresunspor ile 3 sene bank asyada kaldım.2 taktik denedim 4 senede yok.Kadromda çok kaliteli.Ama olmuyor.Uzun şutu 6 olan adam bizim kaleciyi(Ferhat Odabaşı-Volkan Babacan) avlarken bizim 15 olan adam kaleyi tutturamıyor.Zor zar kümede kaldım.Bana zor geldi oyun.12.0.2 oynuyordum.Şimdi 12.0.4 yükledim,tekrar bir takım deneyeceğim bakalım.

Edit:Bank asya ve alt liglerde zorlanan galiba bir tek ben varım

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by Time Cris View Post
    Hocam al benden o kadar.Giresunspor ile 3 sene bank asyada kaldım.2 taktik denedim 4 senede yok.Kadromda çok kaliteli.Ama olmuyor.Uzun şutu 6 olan adam bizim kaleciyi(Ferhat Odabaşı-Volkan Babacan) avlarken bizim 15 olan adam kaleyi tutturamıyor.Zor zar kümede kaldım.Bana zor geldi oyun.12.0.2 oynuyordum.Şimdi 12.0.4 yükledim,tekrar bir takım deneyeceğim bakalım.

Edit:Bank asya ve alt liglerde zorlanan galiba bir tek ben varım
    Full attack oynamayı dene birde bakalım nasıl sonuç verecek. Barça'nın gerçekteki gibi olmasını sağlamak için mi nedir baskı kurmayı çok kolaylaştırmışlar ve defans arkasına çok az top yiyorsun bence bu sene. Push-up oynuyorum ve defans oyuncularımın çok yavaş ve dandik olmasına rağmen 10 maçta 1 bilemedin 2 kez defans arkasına top yedim.
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri